d@nn Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Deci, aduce cineva de pe forum produse de la touratech??? Am mare nevoie de un far de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Deci, aduce cineva de pe forum produse de la touratech???Am mare nevoie de un far de la ei. Da, userul mae - 0722222411 - da' acum este inca in Africa - /index.php?showtopic=304195 Chiar daca este plecat, parerea mea este sa-i dai un mail, nu se stie niciodata ....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Februarie 7, 2009 Autor Share Postat Februarie 7, 2009 Asa o sa fac, multumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Deci, aduce cineva de pe forum produse de la touratech???Am mare nevoie de un far de la ei. despre ce far este vorba? foarte posibil sa vin pe sf. Februarie in Ro. ( Medias, Sibiu) poate a-mi dai mai multe detalii. Am nr. de client la Touratech. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Februarie 7, 2009 Autor Share Postat Februarie 7, 2009 Este vorba despre asta http://www.touratech.com/shops/001/product...2614effe8ce48cf Daca se poate, e perfect si medias si sibiu ca eu sunt din brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Deci, aduce cineva de pe forum produse de la touratech???Am mare nevoie de un far de la ei. de ce nu comanzi singur...nu iti trebuie decit un card,au divizie ptr Eu si nu mai platesti taxe...e mai mult decit simplu... numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 de ce nu comanzi singur...nu iti trebuie decit un card,au divizie ptr Eu si nu mai platesti taxe...e mai mult decit simplu...numai bine... ai dreptate, oricine poate comanda,doar curieratul este mai scump pina in europa de est.. l-as scutii de asa ceva taxe? pentru ce? crezi ca sunt un paduchie care traieste pe urma unori taxe sau comisioane. am ajutat foarte multi motociclisti si am sa ajut in continoare asta e deviza, mai ales intre motociclisti pacat ca uni nu-o cunosc Respect ( cu "R" mare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 ai dreptate, oricine poate comanda,doar curieratul este mai scump pina in europa de est..l-as scutii de asa ceva taxe? pentru ce? crezi ca sunt un paduchie care traieste pe urma unori taxe sau comisioane. am ajutat foarte multi motociclisti si am sa ajut in continoare asta e deviza, mai ales intre motociclisti pacat ca uni nu-o cunosc Respect ( cu "R" mare ) taxe vamale... acelasi Respect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) Vorbeste cu Romi din Cluj. Mi-a adus cate ceva de la Touratech. Omul e foarte serios si te serveste. Problema e cu nemtii si cu stocurile lor. Daca nu e disponibil la ei produsul, stai si astepti ca bou' Mie, de ex. mi le-au trimis in 2 transe... LATER EDIT: Aoleo ! Pai acu' am vazut ce vrei sa-ti comanzi ! Pai de ce sa dai o palarie de bani pe farul lor, cand poti cumpara un kit de xenon pt. ambele faze si ti-l montezi singur sau la un electrician daca ai 2 maini stangi (ca mine). Eu sunt ochelarist si noaptea am probleme cu farul stoc de pe GS, asa ca zilele astea o sa imi comand kitul de xenon. Cauta pe net ca gasesti o gramada de surse. Si nu te ajunge mai mult de 100 E in total. Decat 500 cat cer astia de la touratech... Eu zic sa te mai gandesti. Editat Februarie 8, 2009 de Toro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s1r1nx Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Deci, aduce cineva de pe forum produse de la touratech???Am mare nevoie de un far de la ei. userul mae de pe forum aduce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 @Toro: Multumesc pentru info! In legatura cu farul, da, este scump, dar un kit HID nu face doi bani cind il compari cu un xenon bagat in lupa, care concentreaza lumina unde trebuie, cu pierderi minime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) @Toro:Multumesc pentru info! In legatura cu farul, da, este scump, dar un kit HID nu face doi bani cind il compari cu un xenon bagat in lupa, care concentreaza lumina unde trebuie, cu pierderi minime. Asta vroiam sa zic si eu da mi-ai luat-o inainte.Bine, eu am ceva si cu xenoanele astea aftermarket....Creca de la mers noapte pe drum mi se trage...Eu am de la tt lampa suplimentara cu xenon, banui ca e cam tot acelasi lucru dar e separata, nu se monteaza in far. Eu am facut comanda direct la ei, fara probleme.Nu mai tin minte cit a fost transportul, ceva gen 20-25 euro parca.Dar problema e ,asa cum zice Toro, stocurile, nu prea au stoc, dureaza. Toro, chiar sint curios, dupa ce-ti iei kitu si-l montezi-stiu pe cineva priceput -facem o comparatie, sa vedem ce si cum. Bob Editat Februarie 9, 2009 de bobita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocosound Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 taxe vamale...acelasi Respect... ai uitat ca Ro este in UE? libera trecere a marfurilor, nu se mai percep taxe. cine cere taxe este tepar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Un kit HID nu face doi bani cind il compari cu un xenon bagat in lupa, care concentreaza lumina unde trebuie, cu pierderi minime. Corect ! Am pe VFR montat xenon si ala nu are nici o lupa, dar e reglat bine farul si nu am avut probleme in trafic noaptea la drum lung. Nu primesc flashuri ca ar deranja. La GS-ul de 1150 am vazut ca are deja o lupa in faza scurta, deci pot monta fara grija kit aftermarket. Toro, chiar sint curios, dupa ce-ti iei kitu si-l montezi-stiu pe cineva priceput -facem o comparatie, sa vedem ce si cum. Sigur nenea, facem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Vezi poate merge sa adaptezi asa ceva: http://bluexenon.ro/detalii-montaj-proiectoare-bixenon costa cam 170 de euro 2 proiectoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 Solutia este foarte interesanta, dar din pacate farul meu este model foarte vechi, si sticla lui are pe ea o retea de nervuri care imprastie lumina, deci este incompatibil cu solutia asta. Dar pentru cei care au faruri cu sticla clara este SUPER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Gata, am cutiile Touratech montate pe motor, MAE s-a ocupat de consultanta, comanda si montaj si pot sa spun ca am facut cea mai buna alegere, nu stiu cum sunt alte sisteme de genti dar Touratech mi se pare cel mai potrivit, in curand ii voi mai adauga si alte accesorii, bineinteles tot Touratech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 N-ai BMW si tot vrei farkles de la TT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 N-ai BMW si tot vrei farkles de la TT... nu prea te inteleg dar nici nu cred ca vreau, oricum ma bucur ca te-am amuzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 No, e vorba ca numai Beemerii sunt obsedati sa aiba tot catalogul TT pe mobra personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 o sa imi comand si eu niste handsguard pt bmw maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 No, e vorba ca numai Beemerii sunt obsedati sa aiba tot catalogul TT pe mobra personala am cautat si alte variante dar doar cei de la Touratech si-au dat interesul sa accesorizeze Buell-ul, iar in ce priveste gentile (cutiile) cei de la Harley care sunt dealeri Buell mi-au cerut 1500 de Euro pentru gentile standard (de fapt Hepco&Becker), mi se pare normal sa aleg cutiile Touratech la 660 Euro iar de calitate nu mai vorbesc (aluminiul este castigator) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 destul de interesant noul site cu video de la touratech: touratech.web tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 a montat cineva asa ceva pe mobra? daca da dati-mi si mie un raspuns aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate