vass_alexandru Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ma da rau esti tu Daniele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vass_alexandru Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ma da rau esti tu Daniele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Bibi. Posesoare de A1. Astept cu nerabdare..un CBR 125 R din Germania. In rest.. bagajel.Nu incomodez cu nimic. Id: denivelezcuochii_npleoape Asfalt uscat baietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiatira Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Alexandru ma numesc posesor de CBR 600 din '90 si sunt multumit de el pentru inceput P.S : as dori si eu sa se organizeze mai multe iesiri prin judet si nu numai . ID mess : dascar_alexandru@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 (editat) miha pasager pe bmw gs 1150 de vreo 25000 de kilometri, adica de doi ani. urmeaza si moto si a http://www.motonomad.com Editat August 16, 2008 de miha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Salut...sunt Lucian din Brad si de trei luni am o noua iubita(KAWA zx 6r).este prima vitezista din celelalte 8 motociclete ce le-am avut pana acum. RESPECT BIKERS!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulzesti Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 va salut sunt din BAIA DE CRIS si am un virago 535 .ASFALT USCAT LA TOATA LUMEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 pilu ilia cbr 600 rr pc40 ,cine mai detine unul prin hd please bip 0727344557 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Calin din Deva transalp bafta la toata lumea si cat mai multi km fara evenimente urate !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guty Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 tybi-ppetrosani bmw f650 APROPO ,STIE CINEVA UN SERVICE UNDE SE REPARA SI MOTOCICLETE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Noiembrie 15, 2008 Share Postat Noiembrie 15, 2008 tybi-ppetrosani bmw f650APROPO ,STIE CINEVA UN SERVICE UNDE SE REPARA SI MOTOCICLETE? Da, numa e cam departe de tine...la Hunedoara la Achimoto...apeleaza cu toata increderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haiducu Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Io mi-s Dac din Hunedoara si calaresc un Transalp 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Io mi-s Dac din Hunedoara si calaresc un Transalp 600 Da dar era si mai fain daca puneai si o poza cu CORBUL tau ca arata bine nu de alta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 salutare pt care nu ma stiu eu sunt calutz din deva si momentan am un dr350 enduro,chopperist convins dar orice as conduce in vene curge mania de a merge pe 2 roti,salutare la toti motociclistii din tara si nu in ultimul rand motociclistelor......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraihd Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Hunedoara 19 Suzuki GSXR1000-R salut la toti si la multi ani ..sper sa ne vedem odata la un chat apropo veniti in Hunedoara la barul lui achim....e de moto A.K.A Free Bikers club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 ....... si nu in ultimul rand motociclistelor......... Salut si tie si bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraihd Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Salut B.Ride si mersi bine team/vam gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 Salut B.Ride si mersi bine team/vam gasit Bine ai venit dragule. Sper ca te vei simti bine aici intre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraihd Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 Dap si eu si sigur am sa ma simt bne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 salutare pt care nu ma stiu eu sunt calutz din deva si momentan am un dr350 enduro,chopperist convins dar orice as conduce in vene curge mania de a merge pe 2 roti,salutare la toti motociclistii din tara si nu in ultimul rand motociclistelor......... [/quote Salut domnu CALUTZ !!! Pune si ceva poze cu tine si Calutzul tau !!! Bafta si Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 salutare la toti am sa pun poze caline dar momentan nu am programul ala care le micsoreaza sau tre sa fac poze noi cu rez mai mica mai vedem............... din cluj am primit o veste rea o fetite bolnava de leucemie are nevoie de sange AB-pozitiv din fundeni daca cineva e dispus sa doneze........are 9 ani si pana la operatie face transfere zilnice,astfel moare id:nico-popac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Horatiu din calan (sat chitid)!!! deocamdata stau pe tusa ca nu am motor ci doar o motoreta cu pedale!!! Daca scoate-ti ceva ochi spuneti-mi si mie!!! vrei motor ? am eu ceva inscris gata la voi acolo si mai e si ieftin pe deasupra ... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...987-160197.html Horatiu din calan (sat chitid)!!! deocamdata stau pe tusa ca nu am motor ci doar o motoreta cu pedale!!! Daca scoate-ti ceva ochi spuneti-mi si mie!!! daca vrei ceva motor ieftin si inscris deja la voi in judet am eu ceva la pret de comunista ... mai trebuie kit lant la el si ceva reglaje ... click aici http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...987-160197.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 vrei motor ?am eu ceva inscris gata la voi acolo si mai e si ieftin pe deasupra ... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...987-160197.html daca vrei ceva motor ieftin si inscris deja la voi in judet am eu ceva la pret de comunista ... mai trebuie kit lant la el si ceva reglaje ... click aici http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...987-160197.html Baaa...Cb? Pai ala+i motor fain...Mai ca l-as lua eu daca nu aveam cbr-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Baaa...Cb? Pai ala+i motor fain...Mai ca l-as lua eu daca nu aveam cbr-ul cauta client si ce e peste e al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate