stefancsc Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Sanatate multa tuturor calatorilor pe 2 roti ajunsi la varste respectabile. Calatorii cat mai multe si fara peripetii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Cum a dat raza de soare am iesit la o plimbare de control.Binenteles si cu ....probabil cel mai in varsta membru al bikerilor - activ. 75 ani. - Suzuki GT 80L Sper sa organizam ceva frumos de 1 Mai Felicitari.., nu am cuvinte, tot asa si la 85 de ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 14, 2009 Autor Share Postat Februarie 14, 2009 Si pentru ca intr-adevar suntem o comuniune aparte ce avem in sange veninul "doua roti" Am sa postez intr-o ipostaza inedita momentul cand am fost "infestat" cu acest venin. Se intampla undeva pe la 1970. Cu mana pe ghidon asteptam "startul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 felicitari, multa sanatate voua si doamne ajuta sa prindem si noi varsta tatalui tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Dap, jos palaria. Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Tot respectul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 Tot respectul ! Frumoasa trupa. Pe cand prima intalnire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViorelX Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Imi amintesc cu nostalgie de bunicul meu, care a murit anul trecut la 90 ani si care pe la 80 ani inca mai mergea cu motocicleta. O artroza chinuitoare l-a impiedicat sa continue. Avea IJ 56. Pe vremea cand mergea el cu motocicleta, eu nu manifestam nici un interes pt acest sport. Abia din 2004 am inceput si eu sa circul cu motocicleta, dupa ce am reabilitat un alt IJ mostenit de la tata. Nu m-a interesat motociclismul, cu toate ca si bietul tata a fost mare motociclist. Pe mine nu ma interesa decat bicicleta. A trebuit sa moara bietul tata ca sa ajung sa fiu si eu interesat de motociclism. De la bunicu am primit sfaturi elementare pt repunerea motocicletei in functiune, in lipsa oricarui prospect disponibil si fara ca sa stiu atunci ca exista acest forum. Saracu parea f fericit sa vada ca ma preocupa sa redau viata motocicletei care a apartinut fiului sau, mort prea devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 respect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Felicitari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 ...Tineri mistuiti de dorul aventurii si veterani pe care nimeni si nimic nu ii poate desparti de pasiunea lor de o viata, motocicleta - formeaza o lume aparte cu suflet romantic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Salut tuturor si Salut Dane pt. ca tie ma adresez: CREZI CA AR FI FRUMOS SA INCERCAM SA II ADUNAM PE CEI CARE AU MOTOARE (SAU FARA ) DAR MAI IN VARSTA LA O INTRUNIRE ? ce parere ai despre idee si ma-m adresat tie pt ca lucri la o publicatie si poate ai mai multa ascultare la pulicul motorizat sau nemotorizat. mai tii minte cursa Bucuresti - Sinaia cu masini OLD TIME cata lume scotea pe strazi si pe langa drum ? eventual astept un raspuns. Cu stima deosebita salut pe toata lumea si ASFALT USCAT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) ...CRED CA AR FI FRUMOS SA INCERCAM SA NE ADUNAM CEI MAI IN VARSTA PASIONATI DE MOTOARE... Cei cu spirit organizatoric si idei bune (tineri in cujet din Romania) sunt asteptati sa deschida un Topic pe aceasta tema ! Editat Februarie 18, 2009 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 ...CRED CA AR FI FRUMOS SA INCERCAM SA NE ADUNAM CEI MAI IN VARSTA PASIONATI DE MOTOARE... Cei cu spirit organizatoric si idei bune (tineri in cujet din Romania) sunt asteptati sa deschida un Topic pe aceasta tema ! Poi sa incep eu, daca tot vad ca dati curs "invitatiei". Cred totusi ca ceva mai in Mai, sa dea caldura, pana atunci propune-ti un loc de intalnire sa punem tara la cale, traseul, etc. Suna foarte bine si cred ca daca facem s putina publicitate chiar o sa scoatem multi admiratori pe strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Poi sa incep eu, daca tot vad ca dati curs "invitatiei". Cred totusi ca ceva mai in Mai, sa dea caldura, pana atunci propune-ti un loc de intalnire sa punem tara la cale, traseul, etc. Suna foarte bine si cred ca daca facem s putina publicitate chiar o sa scoatem multi admiratori pe strazi. Exact asta a fost si ideea . sa icercam sa semene cu celebrele raliuri Bucuresti-Sinaia dar nu raliu ci plimbare, cata poate fi luand partea frumoasa si sa nu distugem motocicletele atatea cate mai sunt. am apelat la ingaduinta si "stiinta " celebrului DAN NASTASE pentru ca este in mediu si se descurca altfel decat un novice ca mine. M-am gandit si ca un pic de sponsorizare chiar nu ar strica si etc. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 1. Exact asta a fost si ideea . sa icercam sa semene cu celebrele raliuri Bucuresti-Sinaia dar nu raliu ci plimbare,cata poate fi luand partea frumoasa si sa nu distugem motocicletele atatea cate mai sunt. 2. M-am gandit si ca un pic de sponsorizare chiar nu ar strica si etc. etc. 1. Sa nu uitam ca motociclistii (fie ei si veterani) nu sunt numai in Bucuresti. Asadar: Sa gasim o zi cu soare si un loc pitoresc cam prin centrul tarii - spre care sa se indrepte parada (din orice loc de bastina) - cand va fi sa ne intalnim. 2. Va fi un eveniment unic in Romania. Doamne ajuta, sper sa iasa ceva frumos ! Va asteptam cu contributii de toata isprava ! Voi deschide un topic nou la rubrica "Intalniri, evenimente, excursii" VETERANI, ADUNAREA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Multumesc pentru topic, mi-a adus un zambet larg in inima. Sa aveti parte de foarte, foarte, foarte multi km pe motocicleta, tot respectul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WhiteWolf Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Ma simt inca odata inspirat sa vad ca ne vom putea bucura de pasiunea noastra de suflet pana la varste inaintate. La multi ani! La cat mai multi km in siguranta! Sper sa mai aflam si de alti domni (doamne) de varste asemanatoare,a caror spirit tanar ii face sa incalece pe motoare incercand sa ajunga orizontul. Tuturor numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 salut Gabi ( am facut scoala impreuna ) tot respectul pentru tatal tau va doresc multe plimbari impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Da frate! Genial! Asta este motociclismul! Asta este esenta lui! Nu genunchi pe jos, mers pe o roata, mers cu 300km/h. Sa ajungi la 80 de ani si sa te bucuri de o plimbare cu fiul tau... Genial! Sa va dea Dumnezeu km multi si de acum incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Si pentru ca intr-adevar suntem o comuniune aparte ce avem in sange veninul "doua roti"Am sa postez intr-o ipostaza inedita momentul cand am fost "infestat" cu acest venin. Se intampla undeva pe la 1970. Cu mana pe ghidon asteptam "startul" Wow! Geniala poveste geniali oameni si geniala poza asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Vremuri ... majoritatea motoarelor <500cmc ..... acum curbari/anticurbari mia ucide, noi mergem cu 150 si nu te asteptam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Stiu si eu pe cineva care merge la 70 de ani de n-are treaba pe Transalp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 25, 2009 Autor Share Postat Februarie 25, 2009 Stiu si eu pe cineva care merge la 70 de ani de n-are treaba pe Transalp... Super. Ma bucura faptul ca mai exista "veterani" printre noi. Sper sa dam curs intalnirii veteranilor undeva prin luna MAI sau IUNIE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Alte poze vechi: In prima sunt eu prin anii '80, incercand resuscitarea primului meu motor, o Mobra Turist. In celelalte sunt unchii mei motociclisti, prin anii '60. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate