skaarj Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 (editat) salut baieti si bine v-am gasit incepator intr-ale motoarelor nu sunt, am vreo 4000 de km facuti in USA (am lucrat pe acolo acu 3 ani, in anul 3 de facultate), am invatat pe un Suzuki GL750 si tot drumul il faceam prin desert - bolovani, gropi, pamant arid, nisip, cactusi, nici un contact cu drumurile publice, deci de permis nu m-a intrebat nimeni, iar politzaiii mi-au spus clar... m-au prins prin oras sau pe autostrada, m-au ars. prin desert n-am nici o treaba cu ei. ca permis am categoria B din 2001, A nu am, iar ca "rabla" am achizitionat acu vreo 2 zile o mobra hoinar (4.5mil), si de aici incep sa curga intrebarile: nota 1: 65km viteza maxima prinde numai daca ma sufla vantul din spate; nota 2: am 200 de km cu ea facuti pe camp, ieri - Mizil-Ploiesti, Ploiesti-Mizil, Mizil-Ploiesti, prin toate gropile si hartoapele plus vreo 10 km prin albia Teleajenului (asta mi-a adus aminte de Half-Life2), apoi de la intrarea in PL a trebuit sa merg pe langa ea pana la caminul studentesc, pentru a nu se indragosti brusc vreun agent de circulatie de mine si sa ma duca de manutza pana la el la sectie (cand s-a lasat seara m-am prins ca rabla are sistemul de lumini pe butuci). se poate aplica procedura urmatoare? radiere din circulatie, reparare ce mai trebuie reparat pe ea - lumini, si frana pe fatza care nu functionau de la inceput (pentru colegul de mai sus, dupa ce am chinuit mobra in halu ala, iti jur ca nu trebuie sa stau cu cheia si surubelnita pe ea, merge brici) apoi sa o inscriu la primaria Ploiesti ca moped (are 50cc capacitatea cilindrica). Asta ca sa nu mai dau de "A". Nu le am cu legile iar nenorocirea asta de legislatie e mai incurcata ca inainte sa o schimbe. multumesc mult vasea PS: ca atasament va pun legislatia + regulamentul de aplicare. formatul este ".tar.gz", il desface orice winzip Noul_Cod_Rutier.tar.gz Regulament_Aplicare.tar.gz Editat Decembrie 24, 2006 de skaarj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Man_with_Kawa Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Salutare si bine ca v-am gasit.De mult va privesc , acum am posibilitatea sa va si vorbesc.Cred ca apartin si eu frumosilor nebuni pe doua roti, adik sunt sigur.Posesor , de doi ani, al unei Kawa de varsta a doua (sau a treia) dar inca foarte energica, pe care o consider cea mai mare dragoste a mea de pana acum(domeniul moto ).Astept nerabdator "asfalt uscat" si sa va cunosc.Pana atunci, toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
actorul Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 sal. tocmai incep mersul pe 2 roti, dar de data asta , dupa multa vreme , in fata un virago 750 cu in incepator a intra in "trafic" sal la toti de pe site. si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Numai bine! Am si eu A`ul si m-am gandit ca neaparat trebuie sa-mi iau un motor ! Cutreieri de zile bune siturile in lung si-n lat dar inca nu m-am hotarat!Singuru motor pe care l-am condus a fost un Peugeot Elystar: de prima data cand m-am suit pe el, dragoste la prima "pedala" ...din 80 (cat are in bord) nu l-am scos.Vreau sa va felicit pt acest forum exceptional si sa salut toti riderii de aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mendex Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 pentru un incepator merge o aprilia rs de 50 sau o gilera dna tot de 50, vreau sa o iau incet sau sa o iau direct la 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pokemon2209 Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 helloo la toata lumea !!!! sunt incepatoare si va cer ajutorul !!! si sprijin nu am nici un prieten cu motor sunt singura rebela din gasca mea asa ca sper sa imi fac cunostinte noi pe aici. o zi buna la toata lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 ninja ala il ai in proprietate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 Salut!Asta ppn ca e botezul! :friends:Sau botezul e cazatura pe care am luat-o la intoarcerea pe un drum de 4m latime?bine ca nu am patit mare lucru(decat o durere la calcai) un semnal spart si carena usor zgariata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 salut. deja ai cazut cu el? P.S. sper sa nu fac si eu la fel dupa ce mi-l achizitionez pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 da si eu sunt incepator pe forum , k de condus motaore am condus pana acum de vreo 3 ani Mobra Hoinar , de masini nu mai zic k sunt as in ele si acuma mi-am luat un scuter nou nout Aprilia Scarabeo de 49 !!! cu toate k la vara dau A-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 esti binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
\_Rufio_/ Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 (editat) salut. citesc forumul asta de ceva timp dar abia acum mi-am facut cont. si eu sunt incepator, am si cazut o data, am facut buba la cap, mi-a trecut, motorul are si el o buba pe rezervor. dar acum stiu sigur care sunt avantajele castii si ale echipamentului. Editat Ianuarie 3, 2008 de \_Rufio_/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paradoX Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Serustoc la toata lumea. Si eu sunt incepatoare si pe forum si voi fi si pe motor, soon I hope... (Oricum anul asta 100%) Carnet am din 2004, dar nu am mai condus Numai bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionel Leonard Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Salut !!!!Si eu sunt incepator, am doar 2000km cu motorul si carnet din august anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_t Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 SUNT SI EU INCEPATOR SI MI-AM LUAT UN CBR 600 RR DIN 2004.E CAM TARE MOTORUL PT INCEPUT DIN CATE AM INTELES DAR MI-A PLACUT F MULT SI SPER CA E SI BUN.AM MAI AFLAT UNA ALTA DESPRE CBR DE PE FORUM MERSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nea Georgica Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) salutare la toata lumea am 15 ani si la anul as dori sa dau de permis A1 ... nu prea am prieteni motociclisti si vreau sa cunosk lume care sunt primi pasi pe care ar trebui sa ii fac ?? dupa ce am luat carnetul ? Editat Iulie 24, 2008 de Nea Georgica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Salut, Nicu, 26 ani, bucuresti. Am permis cald cu categoria A pe el, de saptamana trecuta si m-a luat cu putina emotie cand ma gandesc la doua roti prin trafic Multam la toti care au pus posturi/articole/linkuri, etc. am citit multe care sper ca or sa ma ajute cand o sa fie nevoie. Sa ne vedem cu bine pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sky_Hunter Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Salutare, Am 27 de ani, sunt din Alexandria. Am o Honda CBR600 F4i din 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata01 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Salutare ! Catalin. din Bucuresti ; sunt incepator si in curand o sa imi vina si motoru .... nu va zic inca ce ca o sa ziceti ca sunt nebun ; e prea puternic pt un incepator, dar mi-am promis ca nu ma sui pe el fara echipament serios de piele. Drum uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenS Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 (editat) Am 26 de ani, ma numesc Eugen. Mai am un pic si dau examenul. Ma bucur ca am apucat sa citesc pe-aici, cred ca am evitat deja multe greseli de atitudine Deci salut! Editat Mai 24, 2009 de EugenS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibisorul Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Salut..ma numesc Tibi am 23 ani,sunt din HD si luna viitoare dau pt cat.A. ,am citit cam multe pe acest forum si m-am cam informat in legatura cu tot ce se poate ..Acest an daca se poate si imi permite bugetul am sa imi iau primul enduro..cu toate ca tatal meu detine deja 2 moto din care unul este un BMW...imi doresc foarte sa hoinaresc prin natura indiferent de destinatie,acum ca o sa imi iau A-ul o sa fie mai usor,pt ca vedeam natura doar daca pedalam cu picioarele,acum o sa am sansa sa nu mai pedalez,o sa pedaleze motorul in locul meu ...cu toate acestea fiind spuse,va mai Salut inca odata "fratzii mei motoristi" si sper sa ne vedem cat mai curand pe asfalt dar mai ales pe trasee montane Va doresc,Sanatate si cat mai multe iesiri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tince1290 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) Va salut, Sunt Razvan din Turda si de 6 luni am permis de conducere A+B pe care le-am luat fara prea mari emotii ...sunt ATV-ist de vreo 2 ani, timp in care am invatat destul de multe si mi-am schimbat cu mult perspectia asupra sofatului. Am invatat sa ii respect pe ceilalti si am mai invatat ca soseaua nu e pista de viteza sau de cross (desi la cate gropi avem )...ideea e ca m-am schimbat si ma bucur ca nu am cumparat motocicleta inainte de atv pentru ca as fi fost mort de mult. Acum stiu sa respect motorul si nu mai risc inutil precum acum 2 ani jumatate. Anul trecut prin timpul acesta imi cautam motocicleta sa-mi cumpar dar pana cand am ajuns sa dau examenul (in noiembrie) am fost convins de multa lume ca este mai bine sa ai intai masina si apoi motocicleta, deoarece in masina nu te ploua si poti sa o folosesti si iarna fara probleme. Acum dupa 6 luni trebuie sa recunosc ca imi cam pare putin rau si salivez dupa unele motociclete pe strada dar ma chinui sa strang bani si peste un an-doi sper sa imi pot cumpara. Daca va intrebati ce caut pe forum inainte cu 2 ani raspunsul e simplu. Ma simt ca "acasa" printre motociclisti si vreau sa fiu bine informat inainte de a-mi cumpara motocicleta pentru ca la masina nu am facut asa si abia dupa achizitie am aflata despre n probleme pe care le avea modelul respectiv tot de pe un forum. Sper sa ma primiti de acum si sa ma ajutati cu cateva sfaturi in legatura cu alegerea unei motociclete potrivite pentru mine (am citit cateva topicuri pe aceasta tema pe acest forum dar inca tot nu sunt complet hotarat ) numai bine si drumuri bune!!! Editat Iunie 4, 2009 de Tince1290 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robymoto Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Salut sunt roby, am 15 ani si sunt pasionat se scutere si motoare...Saptamana asta am sa primesc un scuter (am sa pun poze), dar din pacate nu stiu ce firma e (banuiesc ca mbk) cine e cunoscator in rog sa ma ajute sa descopar firma. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V_for_Whatever Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Buna ziua/seara sant Calin din Cluj, am o Yamaha Virago XV de 535cmc (transmisia nu e pe lant). Am o intrebare... In cazul in care circuli foarte atent, cu viteze mici de pana in 60 km/h...poate 80 km/h in conditii optime de drum si ai echipament adecvat...este realmente posibila rularea in conditii de siguranta a unei motociclete pe timp de iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Hop si eu, Am 32 de ani, permis cat. A din 20 mai, B cam o deceniu. Momentan sunt in cautare de un motocicleta. Cand eram adolescent am mers zilnic cu motorete gen Kreidler Florett, Yamaha FS1, Honda Novio, Batavus, Puch. Imi doresc o motocicleta pentru ca consider ca cu o masina cel mai mare partea din timp nu utilizez total, adica ocupa loc degeaba pe sosea cu mine singur la volan, si pentru ca a devenit greu sa mai gasesc locuri de parcare in oras. Sper ca motocicleta va fi un alternativ bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate