mihai_prd Postat Octombrie 19, 2010 Autor Share Postat Octombrie 19, 2010 Nu va luati pistoale de sablat din comert. E a 7-a oara cand se scrie sa nu luati. E f. bun pretul pt sablat in Slatina. Asteptam cele 4 adrese din Bucuresti promise de Bunu acum x ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 pistol de sablat de la praktiker. hartie igienica de la praktiker. vas de veceu, vidanja. sesizezi legatura?? da?? stiam eu. succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Salut baieti! Uitati si din partea mea o relatie pentru sablat. Iarna trecuta, cand mi-am reconditionat atasul niprului, am sablat acolo mai multe piese inclusiv 3 jenti si am fost multumit. In Bucuresti, in incinta fostei uzine FAUR, se intra pe intrarea din Bd. Basarabia si ca punct de reper, cautati intrarea principala a firmei DUROTERM, care se ocupa cu tratamente termice si acoperiri galvanice. Pentru cei ce au cunoscut FAUR-ul de dinainte de 1990, este vorba despre fostul atelier de tratamente termice al vechii uzine FAUR. NU la DUROTERM se sableaza,va spun asta fiindca cei care sableaza nu au afisata nici un fel de firma, dar se afla chiar vis-a-vis de intrarea la DUROTERM, pe partea cealalta a parcarii din fata DUROTERM-ului. Sunt niste porti mari metalice pe care se intra in fostele ateliere FAUR, cei de acolo executa diverse confectii metalice, au camera de sablare si toate dotarile pentru asta. Personal m-am inteles direct cu meseriasii, nu mi-au luat mult, m-au rugat sa nu stau acolo si sa revin peste cateva ore sa-mi iau piesele ca sa nu dau de banuit sefilor. Insa, la o adica, cred ca se poate discuta si oficial cu sefii. Mentionez inca o data ca treaba asta s-a intamplat iarna trecuta, sper ca se afla tot acolo... La DUROTERM puteti face cu succes toate tipurile de tratamente termice si unele acoperiri galvanice, insa nu recomand nichelari sau cromari decat pentru piese noi, finisate, pentru reconditionari nu au oameni care sa pregateasca meticulos astfel de piese. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 pistol de sablat de la praktiker. hartie igienica de la praktiker. vas de veceu, vidanja. sesizezi legatura?? da?? stiam eu. succes. tot timpul te exprimi asa,plastic?!!!multumesc..m-am edificat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Salut baieti! ..... Numai bine! scuze ca ma bag si eu aiurea INSA ... poti da o adresa a uzinelor Faur ... nu cunosc bucurestiu prea bine si sunt interesat sa sablez una alta am cautat pe google adresa si locatie dar ma duce la parcu' industrial de la Republica poti sa pui un punct pe google maps si sa pui poza aici ? Mesaj completat n-ati aflat nimic in legatura cu sablarea? ceva concret pentru bucuresti sau ilfov? ca am si eu de sablat 2 jenti de minimobra si un cadru... si ce de la gko mi-au cerut 50 lei doar pentru jenti.. si mi s-a parut mult... avand in vedere ca eu am dat 100 ron pe motoreta... poate gresesc sau nu... idei sugestii? pretul e asa si asa ... merge incercat daca fac treaba buna ... intrebare : gentile le ai CROMATE ? ... am si eu o mobra si pe jenti am pete mici (broboane, ciupercutze de rugina) le am cromate si stiu ca nu merg sablate astea cromate - vreo idee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syllo Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 nu le am cromate sunt vopsite negre.. si vopeaua are cel putin 10 ani si arata urat e scursa si etc (cred ca le-a vopsit fostul proprietar cu pensula ) de aceea vreau sa le sablez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 mda, deci alta situatie ... oricum ... revin cu o lista a mea personala de contacte pt. sablare ... chestia e ca NU le-am incercat ... in urma unei cautari pe net am dat de link-urile astea si le pun si voua la dispozitie poate incerca careva si pune si o parere pe motociclism.ro sa stim daca merita si sunt ok ... avem asa: 1. http://www.reconditionari-jante.com/ cu sublink pt. detalii mai multe aici - http://www.hyundaiclub.ro/forum/index.php?showtopic=6771 si chiar si pe motociclism.ro ... aici - /index.php?...p;#entry2466255 LOCATIE - atelier situat in zona BIG BERCENI chiar langa Sun Plazza 2. http://forum.4tuning.ro/529-firme-jante-an...trieri-etc.html par ok si au si poze cu rezultate in paginile postului LOCATIE - Sos Giurgiului, la intersectie cu Luica ..... pe langa link-urile de mai sus - nenei aia cu 50 ron pt. doua jenti de Mobra par f ok, nu ? ... dar cum am spus nu am apucat sa-i sun sa intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2010 Gataaaaa, a inceput Daredan lucrul. Sa ne traiasca si sa ne sableze motoretele. Sa posteze si sa ne dea detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Multumesc Mihai de urari. Garajul unde lucrez este in Berceni, pentru mai multe detalii legate de locatie, pret samd sunati la tel 0762149941. Sa auzim numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 sal..am o instalatie de sablat folosita doar de doua ori ,am cumparato personal din germania ,cei care sint interesati este de vinzare250e negociabil ,tin sa precizez ca dau la ea si 50kg de material de sablat biledin plumb-cupru-fier si cuartit doi saci a20kgfiecare mai multe informati la tel 0746037240.o sa incerc niste poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Fac si mici lucrari de vopsitorie pentru cei interesati. Preturile se discuta pe lucrare, sunt si eu un impatimit al motoarelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebix Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 sal..am o instalatie de sablat folosita doar de doua ori ,am cumparato personal din germania ,cei care sint interesati este de vinzare250e negociabil ,tin sa precizez ca dau la ea si 50kg de material de sablat biledin plumb-cupru-fier si cuartit doi saci a20kgfiecare mai multe informati la tel 0746037240.o sa incerc niste poze.. de ce debit de aer are nevoie pt a funciona normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 de ce debit de aer are nevoie pt a funciona normal? sal...instalatia lucreaza bine de la 140lmin dar am sablat si cu 80l min.acum depinde si ce material de sablat folosesti si duze.ex duza 04 material cuartit de 002lucrez 4atm un volum de aer cam140,eu am compresor de 100l 2vcare scoate 340lmin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate