blue_nightwishX Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Va prezint noul meu motor :Honda CBR 1000 RR model 2004-2005... mdea .. stiu, cei care ma cunosteau pe enduro ,sa stiti ca nu mi-a disparut pofta de namol ..doar ca in toamna imi voi lua si un 2t ..250 exc ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Sa-l stapanesti sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 Sa-l stapanesti sanatos... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Sa-ti traiasca RRoiaca! Bine ai revenit la asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 s-o stapanesti sanatos...cum te impaci cu pozitia pe speed dupa DRz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Sa o stapanesti sanatos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Arata f.bine ! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Ai dat tu bijuteria aia galbena pe RRu asta? ... glumeam, man! Sa-l stapanesti si sa te bucuri de el sanatos Pe cand niste poze artistice? Editat Martie 2, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Enjoy It! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 sa o stapanesti sanatos mha bine ai revenit pe asfalt...astept sa o vad si live...sa te bucuri de ea sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Va prezint noul meu motor :Honda CBR 1000 RR model 2004-2005... mdea .. stiu, cei care ma cunosteau pe enduro ,sa stiti ca nu mi-a disparut pofta de namol ..doar ca in toamna imi voi lua si un 2t ..250 exc ceva Bv Adi, s-o stapanesti satatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 da-ne detalii (km, si ce are pe ea ) . ps : sa o stapanesti SANATOS SI FARA INCIDENTE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Editat Martie 2, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 s-o stapanesti sanatos...cum te impaci cu pozitia pe speed dupa DRz? Pai n-am mai mai avut pana acum motoare de viteza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Pai n-am mai mai avut pana acum motoare de viteza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 da-ne detalii (km, si ce are pe ea ) . ps : sa o stapanesti SANATOS SI FARA INCIDENTE ! 15700 cu carte service ...furtune frana,evacuare carbon,suport nr si semnale spate pe led, filtre aer k&n... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chino Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 ti-ai luat motoreta de incepatori ... slab slab sa o stapanesti cum vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 nenea nenea cat baga bre ??? e d'aia din Carrefour ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 dupa cateva zile de mers in oras mi-am facut urmatoarea impresie : manevrabilitate buna pentru un supersport , e nervoasa dar daca e manuita cu cap te asculta , trage de jos (explicatia vine de la cele 2 randuri de injectoare pe cilindru, unele montate mai aproape de filtru de aer si altele mai departe) , fapt ce iti da sentimentul ca e usoara , in ciuda greutatii relativ maricele zic eu(in jur de 180 kg la gol) consuma cam 8,5% in oras daca nu ma dau la ea. fata de 600 , stai mai intins peste rezervor ... si se culca singura pe viraj la viteza mica zx9-le pe care l-am avut inainte nu cred ca il pot compara cu miarul de la honda ci mai degraba cu k5-ul ... e un motor care mie cel putin imi impune un pic de respect si atentie in manevrabilitate .., cu toate ca am ceva experienta cat si un numar de km. in oras merge 1-a , a 2-a si foarte rar a 3-a ...si nu va ganditi ca merg turat . e un motor care in oras risti sa te ia radarul foarte des deoarece nu simti cand ajunge la 60 km/h i-am dat capat gumelor pe curbele din politehnica acum 2 zile , m-am plimbat incet ..am vrut sa vad cat se lasa pe viraj in rest ..ce sa zic .. ne vedem in trafic atentie la neatenti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Foarte frumoase mobra si pozele ! De curiozitate,cu ce camera ai facut pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 (editat) combinatia mea preferata(de culori) asa am si eu pe cbr 600 f si nu as renunta la nimic pt ele. frumoasa foc. singurul lucru care nu imi place la ea sunt oglinzile, dar mai ales cum sunt pozitionate, te descurci cu ele? asfalt uscat ! Editat Martie 3, 2009 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 (editat) dupa cateva zile de mers in oras mi-am facut urmatoarea impresie : manevrabilitate buna pentru un supersport , e nervoasa dar daca e manuita cu cap te asculta , trage de jos (explicatia vine de la cele 2 randuri de injectoare pe cilindru, unele montate mai aproape de filtru de aer si altele mai departe) , fapt ce iti da sentimentul ca e usoara , in ciuda greutatii relativ maricele zic eu(in jur de 180 kg la gol) consuma cam 8,5% in oras daca nu ma dau la ea. fata de 600 , stai mai intins peste rezervor ... si se culca singura pe viraj la viteza mica zx9-le pe care l-am avut inainte nu cred ca il pot compara cu miarul de la honda ci mai degraba cu k5-ul ... e un motor care mie cel putin imi impune un pic de respect si atentie in manevrabilitate .., cu toate ca am ceva experienta cat si un numar de km. in oras merge 1-a , a 2-a si foarte rar a 3-a ...si nu va ganditi ca merg turat . e un motor care in oras risti sa te ia radarul foarte des deoarece nu simti cand ajunge la 60 km/h i-am dat capat gumelor pe curbele din politehnica acum 2 zile , m-am plimbat incet ..am vrut sa vad cat se lasa pe viraj in rest ..ce sa zic .. ne vedem in trafic atentie la neatenti ! ce 'manelistic" suna in rest ,cea mai frumoasa mobra dupa parerea mea ,dintre speed-uri .s'o stapanesti sanatos Editat Martie 3, 2009 de F C A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 3, 2009 Autor Share Postat Martie 3, 2009 ce 'manelistic" sunain rest ,cea mai frumoasa mobra dupa parerea mea ,dintre speed-uri .s'o stapanesti sanatos d-ale lu guta , deeaa .. pan la capat e frumoasa da ...mancat-as , da' are un sangur defect , nu dicleste in oras ... o stapanesc , dar nu sanatos ...cine-i sanatos cand isi ia asemenea vagaboanta ? combinatia mea preferata(de culori) asa am si eu pe cbr 600 f si nu as renunta la nimic pt ele.frumoasa foc. singurul lucru care nu imi place la ea sunt oglinzile, dar mai ales cum sunt pozitionate, te descurci cu ele? asfalt uscat ! mancale-ai fripte ca asa le zic la toti .. .acu ce vrei sa le tai ? vad pe naiba .. dar deh ...sunt bune decat deloc .. ii iau altele ca rad si curcile de mine cu urechile astea. .ai si tu dreptate Foarte frumoase mobra si pozele ! De curiozitate,cu ce camera ai facut pozele? Canon S5IS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Schimba avataru` repede ! S-o stapanesti sanatos , superba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 De-a dreptul superba. Sa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate