memyselfandI Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 dacule, pretul cu care am dat eu vfr-ul reflecta un ringur lucru: criza si nevoia maxima de bani. gandeste-te ca am luat mobra asta de la petrica cu 3800, am mai bagat in ea cel putin 1500 si am dat-o la final cu 2500 ! asta cu siguranta nu este pretul unui vfr 203 vtec impecabil tehnic, cu mici "defecte optice" ca sa mai gasesti un chilipir d-asta, tre sa mai dai de un idiot ca mine, pe care l-a pus nevasta sa termine dreacu casa odata.. bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 (editat) dacule, pretul cu care am dat eu vfr-ul reflecta un ringur lucru: criza si nevoia maxima de bani.gandeste-te ca am luat mobra asta de la petrica cu 3800, am mai bagat in ea cel putin 1500 si am dat-o la final cu 2500 ! asta cu siguranta nu este pretul unui vfr 203 vtec impecabil tehnic, cu mici "defecte optice" ca sa mai gasesti un chilipir d-asta, tre sa mai dai de un idiot ca mine, pe care l-a pus nevasta sa termine dreacu casa odata.. bafta ! Am si specificat mai sus ca merita mult mai mult acest model de motor stiu foarte bine valoarea lor si chiar imi pare rau cand aud ca multi motociclisti trebuie sa-si vanda "sufletul" din cauza unor motive finaciare/sanatate. Sper ca la anul sa fie o situatie mai "roz" si sa-ti poti achizitiona alt motor. Sper sa fie cat mai putine asemea cazuri in randul motociclistilor. Noroc,si sa-ti termini casa ca vine iarna peste tine . Editat Noiembrie 22, 2009 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 dacule, pretul cu care am dat eu vfr-ul reflecta un ringur lucru: criza si nevoia maxima de bani.gandeste-te ca am luat mobra asta de la petrica cu 3800, am mai bagat in ea cel putin 1500 si am dat-o la final cu 2500 ! asta cu siguranta nu este pretul unui vfr 203 vtec impecabil tehnic, cu mici "defecte optice" ca sa mai gasesti un chilipir d-asta, tre sa mai dai de un idiot ca mine, pe care l-a pus nevasta sa termine dreacu casa odata.. bafta ! andi..esti nebun!!! mai bine va gazduiam naiba la noi pana la prima poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumy_me Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 andi..esti nebun!!! mai bine va gazduiam naiba la noi pana la prima poza! http://www.subito.it/honda-vfr-800-roma-8915486.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Are cineva nevoie de cutiile laterale + suport prindere + gentile textile din interior (toate originale, culoare albastru) pt VFR 800 VTEC? 0726330419 sau pm cu oferta de pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 sunat si adjutecat!! mooaaa...mai ceva ca pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 sunat si adjutecat!! mooaaa...mai ceva ca pe ebay. felicitari domnu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 felicitari domnu'! trebuie sa suporti si tu o parte din pret,ca ai si tu un avantaj...nu le mai iau p-ale tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spliff Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Sal! Spuneti-mi si mie va rog, daca stiti, ce inseamna "VFR" si "VTR"! Si care ar fi marile diferente dintre aceste doua motorete! Asta daca vreti sa ma lamuriti si pe mine! Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Sal! Spuneti-mi si mie va rog, daca stiti, ce inseamna "VFR" si "VTR"! Si care ar fi marile diferente dintre aceste doua motorete! Asta daca vreti sa ma lamuriti si pe mine! Va multumesc! Exista gooagal VFR=V Four Racing motor V4 sport turing(750cc,800cc mai nou in 2010 de 1200cc) VTR=V Twin Racing motor V2 sport(999cc si mai nou 250cc), Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spliff Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Exista gooagal VFR=V Four Racing motor V4 sport turing(750cc,800cc mai nou in 2010 de 1200cc) VTR=V Twin Racing motor V2 sport(999cc si mai nou 250cc), Multumesc pentru raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) prima e sport touring,fina si echilibrata...a 2-a e dragstar. ..vaca nebuna! Editat Decembrie 1, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Primul test cu noul VFR 1200F http://www.autohub.ro/content/article.php?...vehicletypeid=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Ar fi cineva interesat, de tobe carbon Leo Vince pentru VTEC? Mesaj completat 1.700 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Decembrie 8, 2009 Share Postat Decembrie 8, 2009 Ar fi cineva interesat, de tobe carbon Leo Vince pentru VTEC? Mesaj completat 1.700 ron suna si arata foarte frumos, recomand cu caldura desi eu sunt deja VTR-isti de ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Salutare tuturor VFR-istilor Va anunt ca incepand cu acest weekend sunt fericitul posesor al unui superb VFR 800 VTEC. Astept cu entuziasm sa va cunosc si in primavara sa facem o iesire cu totii... BOO-YA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Salutare tuturor VFR-istilor Va anunt ca incepand cu acest weekend sunt fericitul posesor al unui superb VFR 800 VTEC. Astept cu entuziasm sa va cunosc si in primavara sa facem o iesire cu totii... BOO-YA ! Salutare, Sa o stapanesti sanatos, si fara incidente.... Baga si u niste poze sa admiram si altele decat pe ale noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Salutare tuturor VFR-istilor Va anunt ca incepand cu acest weekend sunt fericitul posesor al unui superb VFR 800 VTEC. Astept cu entuziasm sa va cunosc si in primavara sa facem o iesire cu totii... BOO-YA ! Felicitari! Sa aveti grija unul de altul! Pozeeeeeeeeee!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 welcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 TA-DAAAA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Foarte frumoasa ,sa aveti grija de voi Cu ce pret ai achizitionat-o si de unde? poti sa-mi dai PM daca preferi asa. Si eu sunt interesat de asa ceva,sper ca la anu sa intru si eu in posesia unei asemenea bijuterii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 TA-DAAAA... Felicitari , imi place echipata si intretinuta , genti gri oglinda nu am mai vazut pana acum p vfr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Apropos, daca are nevoie careva, am o toba originala de la VFR-ul VTEC. E ca noua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 o vinzi? Un articol interesant : Piata motocicletelor noi s-a injumatatit in noiembrie, iar inmatricularile second-hand au scazut cu 30% Inmatricularile de motociclete noi au scazut dramatic in noiembrie, ajungand la 92 de unitati comercializate fata de 190 in luna octombrie, conform Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor. Numarul de motociclete second-hand inscrise in circulatie s-a diminuat cu aproape 30 de procente, ajungand si ele la 470 de unitati. Astfel, luna trecuta s-au inmatriculat 92 de motociclete, cele mai multe dinte acestea, mai exact 31, inregistrandu-se in Bucuresti. Surprinzator sau nu, locul intai l-a luat cei de la Linhai cu 30 de unitati dar care si-au injumatatit vanzarile fata de luna octombrie cand au vandut 62 de bucati. Honda a fost pe locul secund, cu 8 motociclete vandute, scaderea fiind de 40% fata de luna octombrie. Suzuki cu BMW si-au impartit locul al treilea cu 6 unitati, in scadere fata de luna precedenta. Yamaha nu a reusit sa treaca pragul de cinci motociclete comercializate. Din pacate, clientela romaneasca se indreapta spre lucruri ieftine, si nu ar fi un lucru rau daca ieftin ar fi insemnat si bun. Tot mai multi dealeri moto isi inchid portile, se muta in sedii mai mici pentru chirii modice, incearca sa aduca lucruri noi si sa implementeze tot mai multe campanii de promovare. Piata pare gatuita de lucruri ieftine. Cei care mai au buget pentru aceasta pasiune isi cantareste mai atent banii si se reorienteaza in mare parte din cazuri catre piata moto sh din strainatate. continuarea: http://www.autohub.ro/stiri-moto/MTU0Mw/Vr...tru-piata-moto/ nu fac reclama ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Linhai vide motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate