S3RJ Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Las' ca-l vezi joi. Felicitari pt tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 aham, si vineri spre rasnov, da? merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 baga un ochi aici (in legatura cu discutia de aseara): http://www.vfrdiscussion.com/forum/index.php/topic/34394-6th-gen-blue-connector-ground-fix-how-to/ Multumesc S3RJ, o sa ma apuc de remediere. Pana raspunde Gomez iti raspund eu. Am fost pe Trasnalpina acum 2 luni pe ruta Brezoi - Obarsia Lotrului - Sebes. Pe bucata Obarsia Lotrului-Sebes asfaltul este proaspat, impecabil, cu cateva exceptii: multe podete la care inca nu asfaltasera cate o fasie transversala pe sosea lata de vreo 40-50 cm si 3 portiuni mai lungi neasfaltate, inca in lucru si care au cam mult pamant (e nasol daca ploua). Daca nu vrei numai asfalt impecabil eu zic ca nu o sa ai probleme. Incerc sa uploadez un filmulet cu imagini din plimbarea respectiva (cu mentiunea ca atunci cand am fost noi plouase binisor cu jumatate de ora inainte) Bafta, Serj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Multam fain de raspunsuri baieti. Cred ca bag si eu o tura incolo cat mai e sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominte_lucian Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 cum o ramas cu nationala?? care vine? care o ramas locatia? e vreunu din neamt/bacau/iasi/sv care merge?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunzzz Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 (editat) cum o ramas cu nationala?? care vine? care o ramas locatia? e vreunu din neamt/bacau/iasi/sv care merge?? Locatia e Rasnov , casutze, daca vrei mai dau un tel sa vad exact ce mai e liber , e 40 lei la casutza cu 2 paturi mici, dar cine are cort poate veni cu el si e 7 lei sau 8 nu mai stiu exact, apa calda... mancare si bautura sa fie ca deja e prea lux Doamna de acolo mi-a spus ca oricum in week-endu ala nu e ocupat cine stie ce ..deci ...zic ca cine mai vrea sa confirme , si mai dam telefoane, Parerea mea e ca si daca nu vine nimeni din directia aia ,,,, ia-ti prietena , sau ce ai acolo sotie ,,,si vino , nu te baza pe altii, ca o sa ramai in casa ...... ... Editat August 6, 2011 de gunzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scay Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 am o honda vfr 750 rc36 din 95 si am o problema: as dori sai schimb fata sai dau jos carenele cu tot cu far si bord ce bord sar potrivi la modelul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominte_lucian Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Locatia e Rasnov , casutze, daca vrei mai dau un tel sa vad exact ce mai e liber , e 40 lei la casutza cu 2 paturi mici, dar cine are cort poate veni cu el si e 7 lei sau 8 nu mai stiu exact, apa calda... mancare si bautura sa fie ca deja e prea lux Doamna de acolo mi-a spus ca oricum in week-endu ala nu e ocupat cine stie ce ..deci ...zic ca cine mai vrea sa confirme , si mai dam telefoane, Parerea mea e ca si daca nu vine nimeni din directia aia ,,,, ia-ti prietena , sau ce ai acolo sotie ,,,si vino , nu te baza pe altii, ca o sa ramai in casa ...... ... pai am de ales intre a veni singur de nebun la rasnov si a merge cu ai mei(soimii) la radauti:) am o honda vfr 750 rc36 din 95 si am o problema: as dori sai schimb fata sai dau jos carenele cu tot cu far si bord ce bord sar potrivi la modelul asta ? fi si tu mai explicit.... ce doresti defapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunzzz Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 pai am de ales intre a veni singur de nebun la rasnov si a merge cu ai mei(soimii) la radauti:) a, e cu totul altceva, asa obiectiv as zice sa mergi cu soimii ) da inima , inima!!! ce-ti zice ? v______f_______r .....................................cu soimii tot ai timp lasand gluma deoparte, era misto sa fim cat mai multi....oriunde ai merge iti doresc asfalt uscat ! Deci, baieti cand plecam spre Rasnov ? mai vine un VFR-ist , m-a contactat azi, telefonic, e din Ploiesti si vroia sa stie la ce ora plecam...el merge inainte sa vada un pic campingu,ca are drum la BV ...sper sa fie bine , eu am vb inca o data cu doamna de acolo sa mi confirme ca este apa calda , si ca nu s-a intamplat intre timp ceva ,,ca na e Romania , ne asteptam la orice ...din pacate.... nr meu e 0756033808 , asa ca sa il aveti.. ...a mai confirmat participarea un VFR-ist din Slobozia, scuze nu am retinut numele , are rc36, si nu are cont pe forum , m-a contactat telefonic. El nu sta decat de sambata dimineata pana seara. LAAATER EDIT: -Costel e cel de la Slobozia -->> a citit din nou pe forum si m-a corectat repede , cu un mesaj rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 din pacate fata mea munceste vineri pana mai tarziu, asa ca o sa venim sambata dimineata. inca nu stiu daca vine si tudor, cu vfrul negru (care a fost a lui petrica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Odata ce ai trecut de Transalpina, de la Obarsia Lotrului incolo ai asa: - spre nord (Sebes) e cam in lucru, uneori cu intregi curbe inca stil forestier (daca o iei spre Saliste ai 5 km urcare in ace de par neasfaltat deloc, dar pregatit de asfaltare) - spre est (Voineasa) sunt portiuni bune si potiuni rupte - spre vest (Petrosani) e continuu rupt drumul, chiar foarte rau Toate se pot face (au fost un VFR si un CBR), dar unele mai incet si altele si mai incet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunzzz Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 A fost baiatu din Ploiesti, si-a luat casutza si el,deci e totul ok ..mai avem 5 rezervate pe langa a lui...acuma numa timp fain sa avem de gratare si de plimbare...) P.s deci mergem sambata dimineatza sau ??? haideti sa ne organizam un pic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 In acest weekend am planificat o partida de pescuit, daca nu se va materializa, atunci voi merge cu voi. Maine, daca ne vom intalni la Parcul Carol cu siguranta voi sti daca merg...Mai sunt locuri la casute? Cort nu am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Eu as vrea sa plec (impreuna cu un alt VFR) vineri dupa amiaza (revin cu o ora de plecare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Eu as vrea sa plec (impreuna cu un alt VFR) vineri dupa amiaza (revin cu o ora de plecare). Daca ar fi sa merg, tot vineri, undeva pe la 17-17.30. Poate ne intalnim maine daca vremea ne permite...Multumesc inca odata pentru ajutor, am reyolvat problema...fac cinste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunzzz Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 In acest weekend am planificat o partida de pescuit, daca nu se va materializa, atunci voi merge cu voi. Maine, daca ne vom intalni la Parcul Carol cu siguranta voi sti daca merg...Mai sunt locuri la casute? Cort nu am... ar mai fi ceva liber, mai bine va dau numarul direct de la camping: 0268230266 , o sa raspunda o femeie dar baiatul patronului se ocupa de camping, si e motociclist si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Update: ora la care pot pleca este 18.30 din zona Unirii. Daca nu ploua maine ne vedem la Parcul Carol pe la 19.15-19.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Daca nu ploua, voi fi prezent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 prezent si eu maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badimiki Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Salut baieti,cu o intrebare va scriu,caut niste suporti de scarite pasager cu scarite cu tot pentru un VFR750F din 1992.Nu aveti careva de vanzare?sau nu stiti de unde a-si putea cumpara unele?Si eventual o toba de esapament.......dar aia nui asa important ca scaritele.Va atasez si o poza cu suportii incercuiti sa stiti exact despre ce este vorba.Mersi si astept un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Vezi ca era un topic cu dezmembrari de vfr750f modelul asta, parca avea scarita spate de pasageri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunzzz Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 (editat) prezent si eu la intalnire azi.. atasez si eu o harta cu locatia campingului de la Rasnov, sper sa se inteleaga , am pus o sageata mare rosie ........din Bucuresti plecam cativa la ora 18:40, maine,12.08.2011 anunt asta doar asa in caz ca ne dau disparuti careva Editat August 11, 2011 de gunzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 "go to; start/all programs/accessories/communications/remote desktop. In the remote desktop window under computer enter this ip 69.213.66.53 press connect and you will be on our lookup system." aici se gaseste part number cam pentru orice de la o honda se deschide un programel, si din meniu open, si cauti modelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badimiki Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 "go to; start/all programs/accessories/communications/remote desktop. In the remote desktop window under computer enter this ip 69.213.66.53 press connect and you will be on our lookup system." aici se gaseste part number cam pentru orice de la o honda se deschide un programel, si din meniu open, si cauti modelul Super tare faza.si ce e asta?un magazin?adica poti aduce tot ce apare acolo?sau numa un fel de manual de prezentare componente?Am vazut ca da si ceva preturi alea sunt preturile de cumparare?Intradevar se gaseste orice .....super fain,bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelyan Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Baieti, mai ajunge cineva azi la intalnire, ca are baiatul de la receptie clienti la cabane.. Pana la ora asta un singur VFR, de Prahova, si o conserva... Baieti, mai ajunge cineva azi la intalnire, ca are baiatul de la receptie clienti la cabane.. Pana la ora asta un singur VFR, de Prahova, si o conserva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate