leonidos Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 salutare vfr-isti.. am si eu p mica mare problema cu mobra am fost la ITP si surpriza nu sa putut face itp-ul din cauza la caucicuri(nu corespunde cu ce apare in carte ) eu ambele cauciucuri le am pe 17 daar uite ca nui asa am mobra de aproape 10 ani si nu am bagat de seama pana nu au bagat cei de la itp de seama pe fata pe carte scrie ca am 110/90 /16 si pe spate 130/ 80 /18 pe cand eu am ambele pe 17 si nu pare sa fie rotile schimbate.. oare sa fie gresala de la cei ce au facut cartea sau chiar au fost schimbate ce e de facut in cazul asta? unde gasesc eu asa roti daca nu vor sa imi deie itp-ul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Acum 28 minute, leonidos a spus: salutare vfr-isti.. am si eu p mica mare problema cu mobra am fost la ITP si surpriza nu sa putut face itp-ul din cauza la caucicuri(nu corespunde cu ce apare in carte ) eu ambele cauciucuri le am pe 17 daar uite ca nui asa am mobra de aproape 10 ani si nu am bagat de seama pana nu au bagat cei de la itp de seama pe fata pe carte scrie ca am 110/90 /16 si pe spate 130/ 80 /18 pe cand eu am ambele pe 17 si nu pare sa fie rotile schimbate.. oare sa fie gresala de la cei ce au facut cartea sau chiar au fost schimbate ce e de facut in cazul asta? unde gasesc eu asa roti daca nu vor sa imi deie itp-ul.. What? Ce VFR ai tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 (editat) vfr 750 rc 24f din 89 mai am unu pt piese si ala tot pe 17 are jantele.. nus ce nui in neregula Editat Aprilie 1, 2019 de leonidos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stanciu Florin Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Salut, la mine în carte scrie 120/70zr27 pe față și 180/55zr17 pe spate. Cred ca la tine e o problema cu rar, când ai făcut cartea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 aia cred si eu.. dar ce se mai pote face acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 Se pare ca modelele RC24 (G/H) fabricate '86, '87 aveau roti pe 16" respectiv 18". Daca al tau e intr-adevar model '89, te duci la RAR sa-ti treaca corect datele despre cauciucuri in carte (CIV). Cealalta solutie e sa schimbi rotile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat Aprilie 1, 2019 Share Postat Aprilie 1, 2019 (editat) Acum 7 minute, S3RJ a spus: Se pare ca modelele RC24 (G/H) fabricate '86, '87 aveau roti pe 16" respectiv 18". l Daca al tau e intr-adevar model '89, te duci la RAR sa-ti treaca corect datele despre cauciucuri in carte (CIV). Cealalta solutie e sa schimbi rotile. a anu fabricatiei in CIV scrie 1989 Editat Aprilie 1, 2019 de leonidos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Ceva e gresit. Din ceea ce stiu, normal, este 110 / 80 R17 pe fata si 140 / 80 R17 pe spate. http://www.mbike.com/honda/vfr750f/1989 https://bikez.com/motorcycles/honda_vfr_750_f_1989.php https://www.ultimatespecs.com/motorcycles-specs/honda/honda-vfr-750-f-1989 Mai este un model cu 110/90-V16 pe fata si 130/80-V18 pe spate. https://www.autoevolution.com/moto/honda-vfr-750f-1986.html#aeng_honda-vfr-750f-1986-748 Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 (editat) Imi par dubioase tare dimensiunile alea din carte... Editat Aprilie 2, 2019 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 am rezolvat pana la urma.. am fost la alta statie si nu ao comentat nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 16, 2019 Share Postat Aprilie 16, 2019 Gata am rezolvat cu intinzatoarele, conform unui tutorial de pe youtube, a fost putin de lucru dar am rezolvat,sunt explicate si unele probleme care pot aparea in timpul procesului, nu se mai aud zgomote metalice de nici un fel, sa vedem si cati km va tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 salut dezmembreaza cineva, sau are un far de vfr 800 98-01 (RC46)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Eu am luat cate ceva de la Ovidiu din Timisoara. Fa-i o intrebare: 0724.794.456. E destul de activ si pe aici pe forum pe la BURSA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 (editat) Salutare si Hristos a inviat! Aveti careva idee de ce un VFR 800 VTEC 2004 intrerupe in mers complet aleator ? Pana acum au fost verificate/incercate/remediate urmatoarele: - conectorul albastru (fir pasuit si legat la masa) - probabil toate mufele desfacute si curatate cu spray de contacte - plin si cu benzina de 99 ( ca mna, poate ii place mai mult ) - borne stranse - relanti - sigurante verificate si curatate Orice sugestie este binevenita :). Multumesc anticipat! Editat Aprilie 29, 2019 de razvan.dumitrescu10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Mai 4, 2019 Share Postat Mai 4, 2019 Dupa ce am eliminat si alte cauze, inclusiv bateria (am luat una noua), motocicleta tot nu incarca ok si intrerupe. Mai precis, incarca 12,5 la relanti si 13.1 la 5000 de ture, in ambele situatii cu lumini aprinse (pozitie si faza scurta). Daca aveti cumva pe acasa, un releu de incarcare cu care as putea sa fac o proba sa vad daca el este vinovatul, v-as fi recunoascator. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 4, 2019 Share Postat Mai 4, 2019 Singura solutie e sa iei unul bun de pe un model ca al tau si sa il pui sa vezi. Mie asa imi facea la VTR, era din cauza TPS-ului (throttle position senzor) si la relanti mai dadea si ceva rateuri. Dar de incarcat incarca OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Mai 4, 2019 Share Postat Mai 4, 2019 @Metal Heart ma gandesc ca poate are cineva cu un VFR ca al meu un releu de rezerva pe care il pot incerca. La mine motocicleta merge impecabil, doar ca uneori, intrerupe si observ ca nu incarca ok. Am facut si diagnoza si nu are erori stocate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 4, 2019 Share Postat Mai 4, 2019 Man, releul de incarcare cred ca ti-l poate masura orice mecanic. Si sa-ti zica daca e prajit au ba. Ii ia fix doua minute. Cat poa' sa coste? 10-20 de lei!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Mai 4, 2019 Share Postat Mai 4, 2019 Nu-i problema de 10-20 de lei, dar ma gandesc ca daca era prajit de tot nu mai incarca nimic. Din acest motiv cred ca cea mai elocventa verificare ar fi efectiv sa pun unul bun care merge si sa vad daca incarca ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Salutare vfr isti! Razvane, cred ca ai gresit ca n ai luat vfr ul meu. E adevarat ca nici eu nu stiu sa vand, dar si tu ai luat pe nu in brate Am vrut sa l dau si sa iau ceva de putere, dar mi am dat seama ca piata e plina de gunoaie si am zis sa mai astept pana dispar natural , continuand aventura cu troaca mea:) Nu pot sa accept ideea de a face reclama unui produs care se vede de la o posta ca e in stare buna. (as fi zis impecabil dar cuvantul deja a devenit prea popular in piata de vanzari) Succes Ps Cumpara releul ala nou,nu sh ca vei avea nevoie de el:) E defect cunoscut, functionare aleatoare. Nu e nimic ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 (editat) @Spaceghost Salut! 1. Stii punctul meu de vedere despre VFR-ul tau si stii si de ce nu l-am luat. Daca ai decis prea tarziu sa ma lasi sa il verific a fost strict optiunea ta, optiune care a facut ca eu sa aleg alteceva pana cand ai decis tu sa ma lasi sa il verific. In viata, cand facem alegeri, ele au consecinte, hai sa ne asumam acele consecinte si sa mergem mai departe. 2. Eu nu cred ca am gresit, din mai multe puncte de vedere, pe care nu face sens sa le enumar aici. 3. Releul il iau nou, nu sh, ceea ce am nevoie, este un releu cu care sa fac o proba si sa ma asigur ca e vina lui. Daca gasesc bine, daca nu gasesc, iau unul nou si merg mai departe. 4. "Cumpara releul ala nou,nu sh ca vei avea nevoie de el:)" Din cate am citit, probleme de incarcare la motocicletele astea pot sa apara cam oricand, la orice varsta si orice kilometraj, asadar, nu mai fii ironic ca nu se stie niciodata cand ti se poate intampla. Zi buna sa ai! Editat Mai 5, 2019 de razvan.dumitrescu10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 (editat) Salut Ai dreptate ,imi asum Doar ca la p4 nu am vrut sa fiu deloc ironic. Era un sfat sa nu iei sh. Lumea obisnuieste sa aleaga varianta asta. Am zis cred ca ai gresit. Nu am zis ai gresit . Adica cred ca era mai bine daca nu aveai probleme decat sa le ai. Desigur si releul meu putea sa se arda a 2 a zi dupa achiitie. Nu am zis cu rautate nimic PS m -am cam ofticat ca nu l-ai luat , sincer. mai ales ca stiam ca virgula motorul e in stare buna ,si mai mult de-atat Am scris mesajul mai mult din suparare ca nu l ai luat pe al meu si ai luat unul care ti face probleme Sper sa ti rezolvi problema si sa ne salutam daca ne intersectam pe vreundeva Cheers, Editat Mai 5, 2019 de Spaceghost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 La 04/05/2019 la 19:54, Metal Heart a spus: Man, releul de incarcare cred ca ti-l poate masura orice mecanic. Si sa-ti zica daca e prajit au ba. Ii ia fix doua minute. Cat poa' sa coste? 10-20 de lei!?!? Mare atentie la "orice mecanic"! Eu am fost la "orice mecanic" (in Ploiesti) cu aceeasi problema si acesta a constatat releul de incarcare (cu foaie de service stampilata). Am comanadat unul nou (vreo 170 euro), am asteptat 2 sapatamani sa vina si nu era releul ci 2 bobine de pe stator pe care l-am comandat ulterior. In total am pierdut 1 luna si vreo 100 euro. Am fost la service, iar acestia au refuzat orice discutie si m-am ales cu hartia si cu paguba. La ANPC nu am apelat ca suntem intre motociclisti si tepele astea nu se pun. Apeleaza la un electronist bun sau la un mecanic recomandat chiar si pentru o constatare de 10-20 ron. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Salut @edward_zone! Am verificat rezistentele intre cele 3 fire care vin de la stator si continuitatea intre ele si masa. Totul in regula acolo. Am gasit pe vfrdiscussion cum sa verific releul si aparent el ar fi problema. Dat fiind faptul ca nu am gasit nici un releu cu care sa fac proba prin apropiere, cel mai probabil o sa comand unul de la Electrex din UK, verific daca el era vinovatul si revin cu update. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 6, 2019 Share Postat Mai 6, 2019 Poti lua si un Tourmax de aici de la noi si iti vine destul de repede. https://motodiscount.ro/Regulator-Tensiune-Honda-Rgu-143 Mai sunt si cele de la Mosfet, dar sunt semnificativ mai scumpe. Stiu ca-s cam peste 700 de lei. La mine cand s-a prajit, am pus Tourmax. Merg de 3 ani cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate