Sari la conținut

BMW F650/ST FUNDURO 1993-2000

Postări Recomandate

BMWul meu a ajuns la final. Dupa mai multe incercari de a-l repara, ma declar invins. Motocicleta baga benzina in ulei iar tot amestecul se duce in airbox.

Deci se dezmembreaza.

Pentru intrebari, va sta la dispozitie numarul meu de telefon sau reply pe forum.

Motocicleta este completa si se gaseste deocamdata la BennyMotors, aproape de statia de metrou Republica.

0728 513 573 Bogdan

post-17355-0-55052400-1431362143_thumb.jpg

post-17355-0-00614700-1431362149_thumb.jpg

post-17355-0-89821100-1431362157_thumb.jpg

post-17355-0-83223300-1431362164_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

BMWul meu a ajuns la final. Dupa mai multe incercari de a-l repara, ma declar invins. Motocicleta baga benzina in ulei iar tot amestecul se duce in airbox.
Deci se dezmembreaza.
Pentru intrebari, va sta la dispozitie numarul meu de telefon sau reply pe forum.
Motocicleta este completa si se gaseste deocamdata la BennyMotors, aproape de statia de metrou Republica.

Cat costa dintr-o bucata, poate iti gasesc client?...

Editat de Banzay
Link spre comentariu

Deci se dezmembreaza.
0728 513 573 Bogdan

Salut!

Ma intereseaza crash-bar-ul si alte cateva maruntisuri. Te sun maine!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Salut!

Am un st din 1999.

Va rog sa imi spuneti daca e un consum mare la ea, in conditiile in care cu un plin am mers 230 de km si apoi a trebuit sa dau pe rezerva.

De asemenea toba este un pic afumata (fum negru) la partea de final. Sa fie benzina prea multa in amestec?

Multam' anticipat!

Link spre comentariu

Am luat eu de la skf cluj ( aici si stau). Te costa pana in 200 lei toti, dar sunt skf. Operatiunea ia ceva timp dar nimic greu. Trebuie sa ii incalzesti pe cei vechi si sa ii bati afara si cei noi trebuie umpluti cu vaselina, chiar daca sunt unsi. Ai grija la protectiile de praf la demontare.

» Post actualizat in 27 May 2015 08:04

Am schimbat la 2 bmw-uri. Cotele si numarul de rulmenti sunt pe realoem.

Link spre comentariu

Salut!

Am un st din 1999.

Va rog sa imi spuneti daca e un consum mare la ea, in conditiile in care cu un plin am mers 230 de km si apoi a trebuit sa dau pe rezerva.

De asemenea toba este un pic afumata (fum negru) la partea de final. Sa fie benzina prea multa in amestec?

Multam' anticipat!

Salut!

Fix acum o zi am venit de la drum intins, Grecia, cu bagaje, top case plin, laterale pline, cort. L-am trecut pe rezerva de fiecare data pe la 320-350 km parcursi. Ultima oara cand ii facusem consumul era 4,1%, in conditii de viteza 120-140 km/h.

Link spre comentariu

Bine ai revenit!

Madaline,tu te lauzi? :crack:

Merci! Bine v-am regasit. L-am pescuit si pe aprilistul Mony din Grecia. Asta dupa ce facuse Turcia, Chios, Athena cu scuterul. O sa pun poze cu toti.

Cu ce sa ma laud? Cu Grecia sau cu consumul? Daca te referi la consum, asta e de cand am luat-o, de sase ani. 4,1-4,5 afara.

Link spre comentariu

Am vrut sa schimb uleiul in furca si am reusit sa busesc capacul ala din capul telescopului. S-a stemuit capul hexagonal, de la inceput am slabit si suruburile din lateral, parca e sudat... Cum il mai scot si daca e sa il schimb cu ce il schimb mai departe? Pe celalalt l-am lasat in pace.

Link spre comentariu

Iei la pila si ii dai alta forma pt cheie inelara.acolo doar cheie inelara se foloseste. Cauta la dezmembrari capac de schimb sau il lasi asa( in caz ca reusesti sa il desfaci.

Suruburile de la jug le desfaci complet , doar asa ...de siguranta

Link spre comentariu

In trusa originala este o inelara fix pt treaba asta. Ca turnata intra pe hexagon. Vezi ca si cheile astea sumt de diferite calitati. Pe vremea cand luam imprumut scule mai mult necaz mi am facut cu o cheie de 10

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Salut, ma confrunt cu urmatoarea "problema/dilema".

Cum sta moto, ea, asa pe alea doua roti ale ei, daca rog pe cineva sa ridice de spate, se ridica aproximativ 15 cm, dupa care se lasa. daca apas pe sa, se lasa si revine la loc.

Reglajul e pe hard si jos la amortizor pe H. pretensionarea arcului functioneaza. Dupa ce l-am dat jos se observa pe cilindru (cel cromat) zgarieturi etc. inca nu am apucat sa dau arcul jos sa vad exact ce cursa mai are pistonul.

primul gand e ca s-a dus si gata. si apropo mai si sparge rola aia superioara de ghidaj lant (cel putin am schimbat doua pana acum), ea a avut si oase mai lungi pe care le-am schimbat cu unele second de clasic.( ma gandeam ca de aia se manca rola)

Deci daca cineva a mai schimbat sau a reconditionat asa ceva... vreun sfat ceva... macar cu ce a schimbat.

Am gasit Hagon si YSS cu reglaje manuale

Multam

Link spre comentariu

• 4 weeks later...