ivan pedala Postat Decembrie 7, 2014 Share Postat Decembrie 7, 2014 Da, pare in firea lui...io n-am tavalit-o niciodata si nu mi-a facut senzatia ca ar fi strimb. Ca si latime, cum este acesta, mai lat sau e la fel ca si cel original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 7, 2014 Share Postat Decembrie 7, 2014 Il masor maine. L-am luat de pe louis.de, dar am cautat si nu il gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Nu-i graba...ca nici mie nu-mi vine sa intru-n garaj pe "tintarii" astia...asa ca nu te grabi, fiindca nu am chef de pus mina pe cheie si sa demontez ghidoane! Sper ca nici la tine nu-i graba mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Nu-i, ca doar e la somn capra. Dar azi profit ca am o zi mai usoara si il masor. » Post actualizat in 08 Dec 2014 16:17 L-am masurat din manson in mason pe capat si are 79cm. Trebuia si altfel? » Post actualizat in 09 Dec 2014 09:27 Am o toba sport de la Vick de vanzare. Am folosit-o sub 20 de km. O vand pt ca am constata ca am o problema cu timpanul stang si nu o suport. Este pregatita cu cotul de legatura cu tot, sudat de toba. Este facuta pana la legatura cu intermediara, in partea dreapta. Adica plug and ride. Toba a fost 200 lei, cotul 100. Le dau cu 150 lei plus transportul. Urmeaza ca azi sa fac si o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Am o toba sport de la Vick de vanzare. Am folosit-o sub 20 de km. O vand pt ca am constata ca am o problema cu timpanul stang si nu o suport. Este pregatita cu cotul de legatura cu tot, sudat de toba. Este facuta pana la legatura cu intermediara, in partea dreapta. Adica plug and ride. Toba a fost 200 lei, cotul 100. Le dau cu 150 lei plus transportul. Urmeaza ca azi sa fac si o poza. Unde ai fost cand am cautat toba pentru Funduro meu? Acum este la vanzare, dar poate viitorul proprietar e interesat de asa ceva; ma intalnesc duminica cu el si, daca ii surade ideea si daca pana atunci toba nu-si gaseste stapan, facem afacerea. Cum ii spune tobei sa caut niste inregistrari pe net cu ea (banuiesc ca tu nu ai apucat sa faci in 20 km si inregistrare)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 E facuta de vsc exhaust. Gasesti ceva pe youtube. De sunat suna frumos si e pacat ca nu o pot pastra. Abia ce am montat-o si dupa 2 drumuri prin oras mi-am luat adio. Bani aruncati pt mine, dar asta e. Cat traiesc invat. » Post actualizat in 09 Dec 2014 09:59 Nu stiu de ce, dar nu mi-a pus sticker pe ea. e aluminiu simplu, cu iesitea facuta in unghi, sa bata paralel cu solul, nu in sus. O sa vezi in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Suna bine si pretul imi place. Daca arata asa cum imi imaginez, cred ca o cumpar. Ai zis ca e plug'n'play; mai trebuie ceva facut/reglat la moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Are cateva zgarieturi fine pe ea dar e aluminiu si se curata usor. In rest, o prinzi si pleci. Eu nu am facut modificari la motor si cu cati am vorbit care au avut monocilindru si toba sport, la fel au facut. Evident ca poti face upgrade-uri, dar asta deja tine de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Ma intreb daca nu se potriveste cu actualul monocilindru, Aprilia Pegaso Trail. Probabil pozele vor lamuri situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Are si un inel de prindere cromat. Am uitat sa il pozez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Da, multumesc de poze. Sa vedem ce zice si noul proprietar, tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andro_cd Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 amortizorul meu si-a pierdut uleiul din rezervorul de preload. l-am umplut anul trecut cu ulei de furca, dar acum iar s-a scurs. asa ca ma gandesc la unul nou, chiar daca economic nu prea se justifica achizitia. si-a schimbat cineva amortizorul cu altceva decat original? mi-ar prinde bine niste pareri. ca optiuni la momentul actual am gasit: -yss (~1700 lei) - tailandeze, putine informatii despre ele -hagon (~1800 lei) - am auzit numai de rau despre ele -wilbers (~2000 si ceva lei) - de calitate dar se spune ca nu la fel ca hyperpro -hyperpro (~aproape 3000 lei) - cam scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_barascu Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Salutare tuturor. O rugaminte am si eu. Stie cineva care-mi sunt posibilitatile si care ar fi costurile de inaltare a unui f650 din 1996 ? Adica as vrea sa maresc ground clearance. Multumesc mult. » Post actualizat in 21 Apr 2015 10:24Inca ceva, are cineva pe motor aripa fata inalta, precum gs-ul? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Salutari. Imi vand prima motocicleta. Cine e interesat, raspund la intrebari :/index.php?/topic/726011-vandschimb-bmw-f650-funduro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 BMWul meu a ajuns la final. Dupa mai multe incercari de a-l repara, ma declar invins. Motocicleta baga benzina in ulei iar tot amestecul se duce in airbox. Deci se dezmembreaza. Pentru intrebari, va sta la dispozitie numarul meu de telefon sau reply pe forum. Motocicleta este completa si se gaseste deocamdata la BennyMotors, aproape de statia de metrou Republica. 0728 513 573 Bogdan http://www.f650.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=1510 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gedorin Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 salut. radiatorul cat costa? fara ventilator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_barascu Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Salut, ma intereseaza top case si windshield. Te rog un pret pentru ele separat. Multumesc » Post actualizat in 11 May 2015 18:55 Si crashbars te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 (editat) BMWul meu a ajuns la final. Dupa mai multe incercari de a-l repara, ma declar invins. Motocicleta baga benzina in ulei iar tot amestecul se duce in airbox. Deci se dezmembreaza. Pentru intrebari, va sta la dispozitie numarul meu de telefon sau reply pe forum. Motocicleta este completa si se gaseste deocamdata la BennyMotors, aproape de statia de metrou Republica. Cat costa dintr-o bucata, poate iti gasesc client?... Editat Mai 11, 2015 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 BMWul meu a ajuns la final. Dupa mai multe incercari de a-l repara, ma declar invins. Motocicleta baga benzina in ulei iar tot amestecul se duce in airbox. Deci se dezmembreaza. Pentru intrebari, va sta la dispozitie numarul meu de telefon sau reply pe forum. Motocicleta este completa si se gaseste deocamdata la BennyMotors, aproape de statia de metrou Republica. 0728 513 573 Bogdan http://www.f650.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=1510 Salut! Ma intereseaza crash-bar-ul si alte cateva maruntisuri. Te sun maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Intr-un final s-a dat cu totul motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 BMWul meu a ajuns la final. Dupa mai multe incercari de a-l repara, ma declar invins. cum ai incercat sa-l repari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J R M Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Salut! Am un st din 1999. Va rog sa imi spuneti daca e un consum mare la ea, in conditiile in care cu un plin am mers 230 de km si apoi a trebuit sa dau pe rezerva. De asemenea toba este un pic afumata (fum negru) la partea de final. Sa fie benzina prea multa in amestec? Multam' anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 25, 2015 Share Postat Mai 25, 2015 Vezi pe bujie exact si iti dai seama. Consumul e bun dar totusi e relativ totul. Ai pe net explicat culorile bujiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila Kiraly Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Salutare vand motohttp://olx.ro/oferta/bmw-f-650-1995-ID40tr2.html.Asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobocel007 Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Salut, Vreau sa schimb rulmentii aia cu ace de la bascula si pe cei de la oase, a mai facut cineva operatia? Daca da, a mers pe varianta comanda de pe realoem sau a gasit pe piata locala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate