Sari la conținut

BMW F650/ST FUNDURO 1993-2000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

am luat numerul si talonul si in cinstea lor am facut o tura... ca o premiera e prima data cand ajung pe "rezerva" (btw buna inventie :laugh: )

sa ne vedem "pe langa drum" :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Sa o stapanesti sanatos, eu am o "pantera rossa" la fel ca a ta si sunt foarte multumit. De fapt doua (una de piese).

Asa ca daca ai nevoie de ajutor, sfaturi, piese, service, intreaba sau suna si te ajut cu placere.

Inca odata, sa te bucuri de ea,

Link spre comentariu

Salut baietzi,

Am si eu protectii de maini, chiar cu bara de aluminiu, dar la drum lung, cu viteze relativ mari (120-130), se simt vibratiile si lipsa contragreutatilor.

Imi cam resimteam incheieturile mainilor.

Asa ca o sa fac ceva sa pot sa le pun inapoi, dupa terminatia protectiilor.

Bafta,

Link spre comentariu

din obisnuinta :rolleyes: eu nu prea le las pe net de obicei... nu am nimic cu indoit numarul sau asa ceva... ma gandesc doar la confidentialitate...

si la profil ma gandesc inca daca sa il las acolo sau sa il cenzurez un pic.

Link spre comentariu

din obisnuinta :laugh: eu nu prea le las pe net de obicei... nu am nimic cu indoit numarul sau asa ceva... ma gandesc doar la confidentialitate...

si la profil ma gandesc inca daca sa il las acolo sau sa il cenzurez un pic.

bravos dom'le, sa-l stapanesti sanatos !

cu indoitu nici eu n-am treaba, dar vineri de exemplu plec la Cj si sunt multe camere, ma gandesc sa bag un offroad mic inainte sa decorez un pic numaru cu niste noroi.

astept pareri :rolleyes:

Link spre comentariu

bravos dom'le, sa-l stapanesti sanatos !

cu indoitu nici eu n-am treaba, dar vineri de exemplu plec la Cj si sunt multe camere, ma gandesc sa bag un offroad mic inainte sa decorez un pic numaru cu niste noroi.

astept pareri :laugh:

Eu acum fac naveta in fiecare zi la Ploiesti si ma gandeam la o solutie de cacao cu lapte pulverizata bine pe numar :rolleyes:

Link spre comentariu

Stiu ca s-a mai discutat pe undeva dar nu mai gasesc acum, este vorba de crash bar-uri pentru bmw f 650 st "97, este cineva care sa le faca la un pret mai acceptabil? M-am cam saturat de schimbat semnalizari si polisat zgarieturi. Deasemeni vreau si handguards gen F 650 gs, nu neaparat noi, asta in cazut in care se potrivest si la ST. Multam.

Link spre comentariu

bucuresti ploiesti e chiar usor: ai 4 locuri in care trebuie sa treci cu 70-80: Balotesti, Ciolpani, Pucheni si Romanesti... cmon... si acum de cand au radarele fixe foarte foarte rar mai pun radarul cu masina...

Link spre comentariu

Cu niÂşte puțin ulei de lanț/motor ''scapat'' pe număr Âşi ceva praf ar trebui să-ți faci toată treaba.

P.S. Din câte Âştiu eu e contravenție să ai numerele murdare astfel încât organu să nu poată să-Âşi belească benoaclele la mâzgălelile alea scrise pe tăbliță.

Spor maxim

Link spre comentariu

Stiu ca s-a mai discutat pe undeva dar nu mai gasesc acum, este vorba de crash bar-uri pentru bmw f 650 st "97, este cineva care sa le faca la un pret mai acceptabil? M-am cam saturat de schimbat semnalizari si polisat zgarieturi. Deasemeni vreau si handguards gen F 650 gs, nu neaparat noi, asta in cazut in care se potrivest si la ST. Multam.

Incearca aici: Efectuez confectii metalice: crash bar, porbagaj, cric central, coburi si indreptat rezervoare

0726311104 sau alexmurariu@gmail.com, la userul ALECU poate te ajuta el.

Link spre comentariu

Ce buget potzi sa pui la bataie pentru handguarduri ? Noi sunt intre 200-300 lei

Poate reusesc sa itzi combin ceva si sa itzi adaptez unele.

Link spre comentariu

Tre' sa recunosc c-am fost nesimtit si comod si nu am citit tot pe aici iar functia de search este constipata...

Asa ca fac apel la intelegerea si bunavointa dumneavoastra in rezolvarea urmatoarei probleme.

Am un BMW F 650 / '96.

Bateria incepe sa-si dea ostescul sfarsit dupa 3 ani, ea fiind probabil si mai veche (nu stiu cat),deoarece motorul este sh dupa cum bine se intelege.

Chiar daca a stat la cald in fiecare an in sezonul rece si a beneficiat ca o domnisoara de tot tratametul de reabilitare primavaratic ca de fiecare data, zilele astea acesta s-a decis sa ma paraseasca. Nu este treaba de incarcat,contacte & stuff...pur si simplu nu mai are vlaga nici macar pe caldura asta.Pana aici i-a fost.

Am fost la trei magazine stiute de mine, Aviatorilor (la veceu+vis-a-vis),Cotroceni,Plevnei.Nu am gasit la dimensiunea necesara decat cu bornele intoarse, adica minusul in stanga fata.

Imi poate spune unul dine voi unde mai pot cauta degraba ? Nu de alta dar pierd chilometri si ma fac de rahat pe forum...

Multumesc anticipat.

Editat de TARKA 2
Link spre comentariu

iti spun eu ca de curand am trecut prin ceva asemanator.

informatii aici: f650.com/baterie baaa :huh:

eu mi-am gasit baterie cu intretinere la magazinul lui Louis din targ de la Vitan. Am luat un Ursus care de cam o luna se descurca. Recunosc si faptul ca am formatat-o inainte de a o urca pe motor (desi pe instructiuni spunea ca nu ar fi neaparata nevoie).

Daca vrei baterie fara intretinere se pun doar cu "improvizatii" in ideea ca baterile au alta forma si nu se vor potrivi perfect in locasul destinat lor (i.e. sunt mai scunde si mai grase, adica dau un pic pe afara). Vezi ca se dau pe acolo detalii... undeva mai in spate pe topicul asta cochetam cu ideea de a lua ceva similar cu YTX12BS, dar pretul aproape dublu m-a facut sa merg pe bateria asta (care culmea se cheama Ursus si care a costat 130 de lei) si care sper sa nu o injur din toti rarunchii cand s-o raci vremea. M-am gandit totusi ca e de la Louis, am luat garantia si ma duc sa ma iau de gat cu ei daca e ceva.

uite si postul meu cu research-ul :P /index.php?...p;#entry1761391

Editat de ratonul
Link spre comentariu

Stie careva ce putere au becurile din semnalizatoare ?

Am rupt ambele semnale pe partea stanga si acum caut bec. (ca semnale am gasit)

Link spre comentariu

Stie careva ce putere au becurile din semnalizatoare ?

Am rupt ambele semnale pe partea stanga si acum caut bec. (ca semnale am gasit)

Becurile sunt de 10 W, le-a rupt si eu pe amandoua pe fata :huh: . Eu mi-am cumparat niste senlizatoare mai mici insa nu gasesc becuri de 10 W mici :P

Link spre comentariu

Nu am gasit la dimensiunea necesara decat cu bornele intoarse, adica minusul in stanga fata.

Eu mi-am cumparat anul trecut baterie Varta, de la Unix -Bd Preciziei.

Pune-le o intrebare.

Link spre comentariu

Bei...care erai azi pe la ora unu pe Barbu Vacarescu spre Baneasa si ne-am salutat? 3in1 tu?
:P :laugh: :lol:

no hai ca asta mi-a placut, am citit de 3 ori sa-mi dau seama ca de mine era vorba !!!!

da, eram pe Bvacarescu si da probabil ne-am salutat, parca erai cu o honda ? :)

bafta !

ps: next time fa si tu un semn si trag pe dreapta, stam la povesti

:huh:

Editat de memyselfandI
Link spre comentariu

no hai ca asta mi-a placut, am citit de 3 ori sa-mi dau seama ca de mine era vorba !!!!

da, eram pe Bvacarescu si da probabil ne-am salutat, parca erai cu o honda ?

bafta !

ps: next time fa si tu un semn si trag pe dreapta, stam la povesti

Hai bre...Honda...

M-ai lasat sa revin pe banda 2 de pe linia de tramvai si apoi ti-am facut semn sa treci pe langa mine...dupa ce nu m-a lasat un (cuvant jignitor) cu masina :huh:

Eram in drum spre munca si nu prea aveam timp de stat...oricum ai bagat goneta si nici la semafoarul din capul podului nu te-am mai prins :P

Link spre comentariu