Kali Postat Decembrie 23, 2005 Share Postat Decembrie 23, 2005 Mai, copchii, hai sa facem un recensamant. Eu, fiind mai lenesa din fire, nu prea recitesc pagini de forum din cretacic... Care aveti jucarii d-astea si din ce an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Decembrie 27, 2005 Share Postat Decembrie 27, 2005 Eu am una din 91. Da motoreta aia din profile nu e a prietenului? ca eu stiam ca mergea un domn cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 27, 2005 Autor Share Postat Decembrie 27, 2005 Este a unui prieten, sotul lui Mutulica, respectiv domnul Mielu. Acum are fata jucaria ei. Cand imi da nenea Baiazid pozele de la "receptia" de azi, o "updatez". Pana una-alta, constat: Baiazid ('93) Mielu ('93) Kali ('93) Nicu Profesoru' (95, parca) ghost-rider ('91).... Hai, copii, nu va sfiiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 27, 2005 Autor Share Postat Decembrie 27, 2005 Merci, ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 Merci, ma... Am uitat cablul de date acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 bravos!! halal mos craciun ai avut sa-i zici sa vina si pe la noi odata. mai stiu cu katane: mihai_cbr (93) larry (2000) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 imi ziceti si mie pretul unui katane inainte de anii 92 (cam intre 86 - 92) sau mai precis ce katana imi iau sub 2000 E (cam pe la 1500 ) in ce stara? ce an? io am tot cautat da nu am gasit ieftin PS: care e mai bun gsx f 600? sau zzr 600? sau cbr 600f? raspuns obiectiv astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 ii posibil asa ceva:http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&src=db&act=view&ID=5996 ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 Eu am una din 91. Da motoreta aia din profile nu e a prietenului? ca eu stiam ca mergea un domn cu ea. Da are geaca din profilul meu Si eu cu una din '95 (da incet, incet se da pe piese) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 KALI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 ii posibil asa ceva:http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&src=db&act=view&ID=5996 ???? Normal ca nu! Modelul asta ii pana in 96! Ma mir ca nu ia pus 120 cp, insa pretul nu-i rau!! Apropo, ma numar si eu printre posesorii de gsxf-uri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 s'o ztapanejti sanatuasa, fato! acumatz trbe sji coztum, nu mai mere coztumul folk de ijan. Auzi, ma? Io n-am alifie decat pentru 4 ani si o folosesc in relatiile cu banca Ia sa fiitu gentleman sa-mi cumperi, da? Ca io acum caut un sot. De preferinta arab si sa aiba o pompa de petrol in curte. Ca la mine nu tine cu bijjuterii, cu parfumuri, texte d-astea... Benzina, frate ! PS: Kali sunt, de pe contul lu' Alveola,ca mi-afost lene sa ma loghez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 Felicitari.Cel mai mult ma bucur cand vad pe cineva ca isi pune in cap o treaba grea si cu toate obstacolele (de obicei de ordin financiar) face pe dracu in patru si reuseste. Numara-ma si pe mine in gasca : gsx 600f rosu cu alb , din '90. P.S. A lu' Nicu Profesoru e din '98. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 3, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2006 Thx pt informatie. N-am stiut niciodata, desi omul mi-a spus. Eu am memorie, numai nu tin minte unde o tiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_efi Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 (editat) Am si eu din asta!!! Sunt foarte multumit de ea..o am aproape de un an si e brici!!! Editat Ianuarie 5, 2006 de gabi_efi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2006 Sa va stapaniti sanatosi! E tare frumoasa caprioara ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 kali....cam la ce baani te-a dus??? ca ma bate si pe mine gandul la asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 si eu am gsxf din 91 dar nu l-am afisat in profil. cei cu vitezane nu prea par incantati de gsxf...sau mi se pare mie? Yakuza...am cumparat o eu pe suzi aia din 99 care e din 91. merge brici imi place. ne vedem pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 cei cu vitezane nu prea par incantati de gsxf...sau mi se pare mie? Poi e de kko: - Nu ai cine stie ce cai putere. - E grea din cauza ca are cadru de otel (in loc de aluminiu). - Nu arata agresiv. noroc ca e ieftina. A mea e imbogatita: pinion mai mare pe spate (pentru demaraje), dynojet + toba sport (7CP in plus). Si tot nu imi ajunge. Visez la un TL1000R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Ca e grea nu e un dezavantaj cand vrei un sport touring. Pe deasupra e a dracului de fiabila, daca ai grije de ea de duce mult si bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 12, 2006 Share Postat Ianuarie 12, 2006 Ca e grea nu e un dezavantaj cand vrei un sport touring. Pe deasupra e a dracului de fiabila, daca ai grije de ea de duce mult si bine. Da, e fiabila. Motorul e super bun. Cutia de viteze nu ai probleme cu ea. Dar nu imi place forma. Zici ca e un supozitor cu 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 ce rau esti ma Baiazide, cum sa zici asa de motoarele noaste, supozitor pe roti...cobor imediat la ea si ii cer iertare din partea ta ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 Da, e fiabila. Motorul e super bun. Cutia de viteze nu ai probleme cu ea. Dar nu imi place forma. Zici ca e un supozitor cu 2 roti supozitor albastru pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 13, 2006 Share Postat Ianuarie 13, 2006 ce rau esti ma Baiazide, cum sa zici asa de motoarele noaste, supozitor pe roti...cobor imediat la ea si ii cer iertare din partea ta ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Ianuarie 17, 2006 Share Postat Ianuarie 17, 2006 Chiar seamana cu un supozitor da mie nu mi-a trecut prin minte , eu ma gandeam la o para. Da lasa ca in comparatie cu altele e chiar misto. @baiazid > nu numai motoru si cutia sunt fiabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate