khrisstyan Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 Salut, Caut garaj in zona postei din marasti, de preferinta in spate, nu ii bai daca sunt mai multi 0728218816 Cristi UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Caut garaj in Marasti, zona: Fabricii, Fabricii de Zahar, Dambovitei Caut garaj in Marasti, zona: Fabricii, Fabricii de Zahar, Dambovitei Recent am inchiriat garaj in Marasti, str. Venus. Am 2 locuri libere. Cine este interesat rog PM pt mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 URGENT !!! Eu si pepsi cautam un coleg pentru garaj, pe str Govora (langa poarta de aprovizionare de la Kaufland). Pretul ar fi undeva pe la 65 ron / moto sau mai putin, daca reusim sa negociem cu proprietarul. Sa stiti ca ma tenteaza... Vreau detalii... 0749367727 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 (editat) Recent am inchiriat garaj in Marasti, str. Venus. Am 2 locuri libere. Cine este interesat rog PM pt mai multe detalii. Anunt valabil, 50 RON de persoana Editat August 28, 2012 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Garaj Craiova, zona Craiovita Noua - Orizont, incalzit, parter bloc stradal. Relatii - Gabi 0741 091 559 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Garaj Craiova, zona Craiovita Noua - Orizont, incalzit, parter bloc stradal. Relatii - Gabi 0741 091 559 vreau eu, numai ca daca il bag in garaj in CRAIOVA si eu stau in CLUJ, nu e prea convenabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 deci da caci sta sus si vede lumea deci caut coleg garaj de beton alea Peana langa gen. 17 (Ion Creanga) deci deci valabil , inca mai caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Garaj liber pe govora (in spatele blocului din statia campului de pe calea manastur). Pret 150 ron. Deocamdata sunt doar eu, platesc jumatate, ca mi-a plecat colegul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Am 2 locuri libere in garaj din tabla, Marasti, str. Venus. 50 RON / Persoana, momentan sunt singurul ocupant. Up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Caut loc in garaj pt iarna. Zona Marasti, preferabil pe langa Fabricii, Bisericuta, Kaufland.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Caut loc in garaj pentru iernat, preferabil Zorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Caut loc in garaj pentru iernat, preferabil Zorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Ce sa fac, M. S-au mai schimbat variabilele in ecuatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Am 2 locuri libere in garaj din tabla, Marasti, str. Venus. 50 RON / Persoana, momentan sunt singurul ocupant. Anuntul nu mai este valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MECHATRONICS Service moto Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 Buna ziua, Cine doreste sa depoziteze motocicleta peste iarna,o poate face la service-ul nostru Mechatronics,str Kovari Laszlo nr 3 Cluj Napoca. Temperatura constanta in service pe timpul iernii 18-20 grade C. Se va incarca acumulatorul o data pe luna. Optional spalat moto,lant transmisie plus gresaj la contacte,mufe,butoane,scatite etc .pret 100 ron Pret iernat 50 Ron / luna de motocicleta Informatii la tel : 0742 09 65 11 Mihai Vadan http://servicemotociclete.cluj.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Caut garaj in Gheorgheni zona Mercur... nu-s om bun da platesc bine. am piese multe si surubaresc mult, deci trebe spatiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Caut coleg de garaj, in Manastur, pe Bucium, 50 ron pe luna. Tel: 0751232565. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 (editat) cine doreste sa lase moto in siguranta peste iarna o poate face gratuit la mine la savadisla ...am curte mare , garaje multe , caini de paza etc... plata in beri golden brau... Editat Octombrie 27, 2012 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Albert23 Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Caut garaj sau loc intr-un garaj in Marasti pe Dorobantilor. Preferabil intre benzinaria MOL si Piata Marasti. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 daca il conoaste cineva pe userul blood sau are numarul lui de telefon rog sa-mi dea PM .are un vulcan de 800 cu nr de bv . ( BV -XX- DYE ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 (editat) daca doreste cineva sa lase moto peste iarna o poate face gratuit la mine ... paza cu ciobanesti mioritici si stapan neo -nazi Editat Noiembrie 25, 2012 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 daca doreste cineva sa lase moto peste iarna o poate face gratuit la mine ... paza cu ciobanesti mioritici si stapan neo -nazi Pentru faza cu neo-nazi mai ca-mi vine sa te ajut benevol la santul ala... Serios, zi cand ai nevoie de santul sapat, poate facem o claca sa mai ardem din grasimea de pe burta... Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Pentru faza cu neo-nazi mai ca-mi vine sa te ajut benevol la santul ala... Serios, zi cand ai nevoie de santul sapat, poate facem o claca sa mai ardem din grasimea de pe burta... Hai norock! pai la sfarsit de saptamana as sapa , nu e mare numa ca singur e cam greu (trebuie sa ingrop un cablu de curent).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Garaj inchiriat in Manastur strada Vidraru nr 5-7,suntem 2 in el asa ca asteptam inca un motociclist,daca sunt doritori si impartim chiria..e 1 mil pe luna,deci aproximativ 30 de lei de persoana daca sunt 3...garaj de bca,curent,lumina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caiust Postat Decembrie 21, 2012 Share Postat Decembrie 21, 2012 Salut! Caut loc in garaj sau garaj de inchiriat in zona Piata Marasti. O zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate