midnight_rain Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Am rezolvat mai aproape până la urmă. Mulțam de intenție! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 Caut loc pentru un motor in manastur (zona flora) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
66g Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Caut loc pentru un motor in manastur (zona flora) Si eu caut in manastur, daca dai de un garaj am putea imparti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Caut garaj/loc de tinut motorul sub cheie,cu sau fara acoperis in Floresti,preferabil zona Porii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Caut loc pentru motor zona Polus. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poope Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 garaj in zona grigorescu are cineva? de inchiriat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 un prieten are un garaj de inchiriat in Baciu (in zona Primariei) incap 3 mobre, sau o masina si o mobra detalii PM, sau la numarul colegului: 07patru0-1opt7-3doi3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotea2002 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Eliberez un garaj in Manastur strada Iezer. Garajul este din beton, fara curent,e mare intra 6 motociclete lejer in el. Proprietarul e plecat din oras si in inchiriaza in continuare. Mai multe detalii pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allex27 Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Caut garaj in Floresti sau Manastur pentru 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Caut sa inchiriez garaj pe termen lung,preferabil zona marasti,piata marasti,venus,dar daca stiti ceva pe undeva este binevenit orice informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 (editat) Caut de inchiriat garaj complet, in Gheorgheni, zona Nicolae Pascaly, Bistritei, Interservisan, Actorului, Godeanu. Orice fel de info e apreciata. Multumesc. Editat Iulie 4, 2016 de Dru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Caut sa inchiriez garaj pe termen lung,preferabil zona marasti,piata marasti,venus,dar daca stiti ceva pe undeva este binevenit orice informatie salutare, am eu un garaj in marasti, dar este undeva langa omw aurel vlaicu. daca te intereseaza 0761586863 Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Caut un garaj/loc de tinut motorul in Manastur zona Vidraru/sensul giratoriu varianta Manastur-Zorilor/zona Kaufland. Cine ma poate ajuta, il rog sa imi trimita un PM. Multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godfather. Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Cam la cat se invarte locul intr-un garaj in Cluj ? Se inchiriaza tot garajul sau doar locul in garaj? Editat Iulie 13, 2016 de godfather. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Iulie 29, 2016 Share Postat Iulie 29, 2016 (editat) Buna ziua! Caut si eu un garaj in Marasti,in aproprierea strazii Trotusului. Ma intereseaza mai mult pentru motocicleta, sa fie accesibil ca pret si nu ma deranjeaza daca mai are cineva acces la el cat timp ce depozitez (motocicleta) este in siguranta. Ma tenteaza ideea sa am loc si pentru masina dar credca pretul nu m-ar avantaja, dat sunt curios cat costa. Daca mai stati careva in zona si aveti in garaj spatiu de inca un motor pana la iarna, va rog sa imi dati de veste! Numa' bine! Editat Iulie 29, 2016 de vlm450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zelotu17 Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Salutare.dau in chirie garaj situat in bloc pe aurel vlaicu 54 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godfather. Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Cocmotors ofera garare pe timp iarna. 50 lei pe luna parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zelotu17 Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 poti merge la coc motors linistit.garajul are 16 mp intra lejer 6, 8 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
66g Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 mai are cineva un loc in garaj pentru un motor peste iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zelotu17 Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Cauta pe facebook Cojocaru Stefan- Kaze si vb cu el ca poate mai are loc in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 un prieten are un garaj de inchiriat in Baciu (in zona Primariei) incap 3 mobre, sau o masina si o mobra detalii PM, sau la numarul colegului: 07patru0-1opt7-3doi3 valabil iarasi pt perioada de ....hibernare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
66g Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 valabil iarasi pt perioada de ....hibernare Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 Caut garaj de inchiriat in Gheorgheni, zona Borhanci/ capatul liniei 32. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
an3rei Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Caut garaj de inchiriat (loc de un motor) in Colina Park (in spate la polus) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byrons13 Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Caut garaj in zona IRA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate