Tank Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Tigane, nu mai folosi cuvinte ale caror sens iti e strain. Si invata sa scrii corect limba tarii in care traiesti, chit ca esti o natie tolerata. cata ipocrizie tu pisi mergi si stergete de muci pe la nas Offtopic esti tu Da-o in saracie de treaba... offtopic pe offtopic. Iubiti-va in privat M-a invatat mama sa ma feresc de omul inchis la culoare si agramat, asa ca nu pot iesi cu tiganul. Iesiti si voi la o intalnire ceva, va iubiti prea mult pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Cand mergeti cu pasager pe distante lungi va reglati suspensiile (preload-ul) spre hard? Faceti asta numai la spate sau si pe fata? Nu ma dau sport oricum cu mobra, cel putin nu supersport, stie cineva cum ar trebuie sa fie reglate suspensiile pentru touring, deci nu 200+. Este vorba despre un vfr 750. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) daca e cineva interesat(180e): http://www.imobiliare.ro/apartamente/garsoniera-de-inchiriat-o-camera-iasi-mircea-cel-batran-XV01006CA?lista=2352527 pana acum a stat in chirie un amic de-al lui oreste si s-a comportat super ok ( multumesc inca o data de recomandare oreste). detalii si telefon sunt in anunt, pdf de dldat: http://pdf2.imobiliare.ro/XV01/_EHdelyIyFwRX1FJ.pdf Editat Iulie 13, 2011 de bogdan_IS90CID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Efectuez reincarcarea instalatiei de aer conditionat cu freon la orice marca si model de masina. Pretul variaza intre 60-80RON. TEL : 0757 204 089. Inca ma ocup ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Donez o pisica si un motan de aproape 2 luni. Sunt curati, invatati, dragalasi, pufosi si cam dornici de aventura. Detalii pe PM sau in fundatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 alveola incearca la carrefour era...bularga acolo stiu ca primesc spre adoptie ias lua eu dar am deja 2 pisici ...asfalt usact...ne vedem la motor fest...asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Am si eu o intrebare, vreau sa trimit o Yamaha SuperTenere pana la Craiova...prin ce serviciu imi recomandati sa o trimit?preturile sa fie destul de acceptabile...am mai trimis una de cross de 125 prin FanCurier dar aia era oleaca mai mica 120 kg, fata de 200...Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Incearca cu NemoExpres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Am si eu o rugaminte catre cei din iasi care poseda un tank-bag. As avea nevoie sa imprumut unul pe perioada 28 iulie - 4 august. promit ca am grija de el si dau un bax de bere celui care ma ajuta. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Cipriane..am eu unul dar e mititel. Are doar 10 litri. Daca crezi ca e ok....ti-l pun la dispozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Mersi, Caline. Daca nu apare altceva pana miercuri o sa profit de oferta ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 http://youtu.be/vBW0GVtqwqM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slim Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 are cineva de imprumutat sau de vanzare o pereche de genunchiere S sau M pentru o pasagera? daca mai merge cineva la mare in weekend dati un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 Trebuie sa-l intelegi pe Calin, a postat aseara la 10, sigur era beat. Asa-s oamenii care nu tin la bautura dar adorm greu. prietene, uite ca ti-am pierdut numarul si sint nevoit sa-ti zic aici: am baut atunci impreuna, dar de beat ce-am fost am si uitat de tine. te rog sa ma ierti, promit ca dau eu urmatoarea bere (asta presupunind ca nu pic in sant pina o termin pe-a mea). dar poate-mi amintesti tu? sint convins ca sintem prieteni de catarama, dar totusi te-am uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Ca sa citez un clasic in viata (dar beat mort), 'numai bea!'. Ca de aia! Te tin minte ca ai promis ca dai o bere. prietene, uite ca ti-am pierdut numarul si sint nevoit sa-ti zic aici: am baut atunci impreuna, dar de beat ce-am fost am si uitat de tine. te rog sa ma ierti, promit ca dau eu urmatoarea bere (asta presupunind ca nu pic in sant pina o termin pe-a mea). dar poate-mi amintesti tu? sint convins ca sintem prieteni de catarama, dar totusi te-am uitat Si tu aveai candva un neuron mic si amarat, ai reusit sa-l faci muci. era un motor fff frumos aireusit sa o faci varza,,,pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Aseara ieseam din Iasi spre targul frumos cand trece pe langa mine un VFR 1200 (inconfundabila dupa masca fata). Motocicleta e superba. Am sa visez la asa ceva cadn am scresc mare. Vfr 1200 + Camaro SS 1969 . Felicitari posesorului, probabil erau din Neamt ssi se indreptau spre Tecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mura delmura Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 ce culoare avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 ce culoare avea? de cand iti place tie honda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mura delmura Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 se poate sa fi semanat cu Honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 se poate sa fi semanat cu Honda! adica ar putea VFR-ul sa nu fie Honda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mura delmura Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 poate e ... modelul nou!!! a suferit un ... "facelift"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 13, 2011 Autor Share Postat August 13, 2011 un service foto in Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 un service foto in Iasi? Este un magazin Canon după BCU cum mergi înspre Păcurari, înainte să ajungi la blocuri. Din câte țin eu minte era și service, dar nu bag mâna-n foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Care stie unde se poate vopsi o geaca moto, de piele, in Iasi, dar sa iasa OK? Str Uzinei, pe langa E-on gaz; Str Pantelimon Halipa (?), pe langa biserica aia in constructie de la semafor, cumva vis-a-vis de spatele bisericii. Cu astea 2 ateliere de pielarie am avut contact, sigur mai sunt si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate