ttymo Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Traiasca Iasi ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Cum poti fi off-topic pe un topic off-topic? Sariti cu sofismele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 @ttymo: Insider ar fi mandru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 salut , stie careva unde pot face un itp "bun" fara sa ma caute si-n qur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Iar te oftici tigane... Vai pisi, nu mai fi asa dura, cum spuneam nu o sa-ti creasca nimic intre picioare, zi ca esti o pasarica mai bagacioasa si cu gara mare. Nu indrug prostii, singura ne povestesti despre tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Domnu' JAK, intalnirea "transalpinistilor" e deschisa oricui crede ca poate face fata. Asa incat,poate te mobilizezi si mergi si tu, ca n-o sa-ti para rau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Iar te oftici tigane... stim ca nu esti o doamna dar poti incerca sa pari a fi una, nu mai scuipa, ia si inghite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttymo Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Stie careva unde pot gasi niste suruburi pt carene in Iasi? (de 5 cred, si preferabil nu la preturi SF de 'import'). Mersi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Stie careva unde pot gasi niste suruburi pt carene in Iasi? (de 5 cred, si preferabil nu la preturi SF de 'import'). Mersi anticipat. Cate iti trebuiesc ... mai aveam eu pe la service cateva, dar nu stiu daca sunt ce cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Tigane, bancurile tale de Vaslui ma lasa rece. Probabil ti se trage de la intelectul limitat. stim ca nu esti o doamna dar poti incerca sa pari a fi una, nu mai scuipa, ia si inghite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Tigane, bancurile tale de Vaslui ma lasa rece. Probabil ti se trage de la intelectul limitat. cata ipocrizie tu pisi mergi si stergete de muci pe la nas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Da-o in saracie de treaba... offtopic pe offtopic. Iubiti-va in privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Iesiti si voi la o intalnire ceva, va iubiti prea mult pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Tigane, nu mai folosi cuvinte ale caror sens iti e strain. Si invata sa scrii corect limba tarii in care traiesti, chit ca esti o natie tolerata. cata ipocrizie tu pisi mergi si stergete de muci pe la nas Offtopic esti tu Da-o in saracie de treaba... offtopic pe offtopic. Iubiti-va in privat M-a invatat mama sa ma feresc de omul inchis la culoare si agramat, asa ca nu pot iesi cu tiganul. Iesiti si voi la o intalnire ceva, va iubiti prea mult pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Cand mergeti cu pasager pe distante lungi va reglati suspensiile (preload-ul) spre hard? Faceti asta numai la spate sau si pe fata? Nu ma dau sport oricum cu mobra, cel putin nu supersport, stie cineva cum ar trebuie sa fie reglate suspensiile pentru touring, deci nu 200+. Este vorba despre un vfr 750. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) daca e cineva interesat(180e): http://www.imobiliare.ro/apartamente/garsoniera-de-inchiriat-o-camera-iasi-mircea-cel-batran-XV01006CA?lista=2352527 pana acum a stat in chirie un amic de-al lui oreste si s-a comportat super ok ( multumesc inca o data de recomandare oreste). detalii si telefon sunt in anunt, pdf de dldat: http://pdf2.imobiliare.ro/XV01/_EHdelyIyFwRX1FJ.pdf Editat Iulie 13, 2011 de bogdan_IS90CID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Efectuez reincarcarea instalatiei de aer conditionat cu freon la orice marca si model de masina. Pretul variaza intre 60-80RON. TEL : 0757 204 089. Inca ma ocup ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 Donez o pisica si un motan de aproape 2 luni. Sunt curati, invatati, dragalasi, pufosi si cam dornici de aventura. Detalii pe PM sau in fundatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 alveola incearca la carrefour era...bularga acolo stiu ca primesc spre adoptie ias lua eu dar am deja 2 pisici ...asfalt usact...ne vedem la motor fest...asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Am si eu o intrebare, vreau sa trimit o Yamaha SuperTenere pana la Craiova...prin ce serviciu imi recomandati sa o trimit?preturile sa fie destul de acceptabile...am mai trimis una de cross de 125 prin FanCurier dar aia era oleaca mai mica 120 kg, fata de 200...Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Incearca cu NemoExpres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Am si eu o rugaminte catre cei din iasi care poseda un tank-bag. As avea nevoie sa imprumut unul pe perioada 28 iulie - 4 august. promit ca am grija de el si dau un bax de bere celui care ma ajuta. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Cipriane..am eu unul dar e mititel. Are doar 10 litri. Daca crezi ca e ok....ti-l pun la dispozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Mersi, Caline. Daca nu apare altceva pana miercuri o sa profit de oferta ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 http://youtu.be/vBW0GVtqwqM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate