sorin_ush Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Parrots from hell... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Mesaj completat Mesaj completat =)) =))) pistolu ma pistolu =)))))) http://www.viddler.com/explore/failblog/videos/469/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 s-a dus pe p..a forumul asta...defapt e dus de mult => Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 s-a dus pe p..a forumul asta...defapt e dus de mult => argumentezi sau .. ramane asa ? ti-e ca superi pe careva sau de ce nu zici mai multe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 s-a dus pe p..a forumul asta...defapt e dus de mult => Ce vezi tu rau in faptul ca se posteaza la o sectiune numta "Off-topic" papagali si caini care danseaza pe deadth-metal? Sau la ce te-ai referit exact? Oricum daca esti nemultumit de felul cum merge forumul e mai bine sa bagi observatii pe la sectiunea de administrare, si daca ai observatii puctuale depre o anumita replica baga un click pe butonul de "Report!" ca primesc email o gramada de oameni acum si sigur se va ocupa cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Ce vezi tu rau in faptul ca se posteaza la o sectiune numta "Off-topic" papagali si caini care danseaza pe death-metal? Oricum, sunt mai inofensivi papagalii decat colegul asta Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Oricum, sunt mai inofensivi papagalii decat colegul asta e bun dracu....stie sa faca spagata.....e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 (editat) e bun dracu....stie sa faca spagata.....e bun Omu e bun, da' saracul copil ce vina are ca are un tata prost? Eu sunt sigur ca la varsta lui habar n'are ce il pune taica'su sa faca. Editat Martie 10, 2010 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 s-a dus pe p..a forumul asta...defapt e dus de mult => Da, si eu sunt foarte dezamagit de forumul asta, ce tot atatea poze cu pisici, catei si papagali, vreau sa vad si eu discutii si fotografii cum e pe : hi.5, facebook, netlog, neogen, alea forumuri, nu asta. P.S. Topicul de offtopic pe aici e destul de simpatic, forumul e destul de interesant, rar am cautat informatii utile si nu am gasit.Parerea ta e si subiectiva si neargumentata, parerea mea. P.S.Iti recomand forumurile de pe siturile prezentate mai sus (iti impulsioneaza latura erotica si-ti limiteaza gandirea), te regasesti perfect, si e tot ce-ti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Se pare ca vremea tine cu sufletele nefericite care au baut banii de asigurari si ITP-uri... Let it snow, let it snow... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Se pare ca vremea tine cu sufletele nefericite care au baut banii de asigurari si ITP-uri... Let it snow, let it snow... STFU u bastard troll http://trololololololololololo.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiajam Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Se pare ca vremea tine cu sufletele nefericite care au baut banii de asigurari si ITP-uri... Let it snow, let it snow... haha, nu inteleg gluma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 haha, nu inteleg gluma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 haha, nu inteleg gluma.... Nu-i nici o gluma... ci doar o adaptare a citatului "abia astept sa-mi moara p..a ca sa ma dedic in totalitate bauturii." Dar chiar daca era gluma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Nu-i nici o gluma... ci doar o adaptare a citatului "abia astept sa-mi moara p..a ca sa ma dedic in totalitate bauturii." Adica ti-a murit si ai baut banii de motociclit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiajam Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 (editat) Nu-i nici o gluma... ci doar o adaptare a citatului "abia astept sa-mi moara p..a ca sa ma dedic in totalitate bauturii." Dar chiar daca era gluma.... Sorine, nu te ataca, ca nu e cazul ... Era un post in spiritul topicului. Nu inteleg atitudinea ta viz-a-viz de vreme-moto-bautura. Toti abia asteapta sa iasa cu motoreta, tu te bucuri ca ninge. Oricum, nu e loc de disputa, Editat Martie 11, 2010 de horiajam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Sorine, nu te ataca, ca nu e cazul ... Era un post in spiritul topicului. Nu inteleg atitudinea ta viz-a-viz de vreme-moto-bautura. Toti abia asteapta sa iasa cu motoreta, tu te bucuri ca ninge. Oricum, nu e loc de disputa, Departe de mine gandul acesta stimabile... da pana la urma am terminat sticla si am sunat "mai sus" sa opreasca robinetii si sa dea drumu la climatronic. Ceva preferinte? 20-25 grade? si fie vorba intre noi, drumurile-s numa bune. Doar unde mai gasesti trasee de enduro cu atatea benzinarii si fastfood-uri exact pe langa tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) Alveola, vad ca circuli cu motorul mai mult pe forum decat pe sosele 'ai sa mori tu daca ai nevoie de costumatie sa te deghizezi in motociclist pentru carnaval Pe acelasi principiu, vezi sa nu ramai mai putin motociclist daca imprumuti costumatia ta (asa cum propuneai in raspunsul tau catre Valtro), care oricum nu e de motociclist. Alea reale, de motociclist, sunt facute din materiale speciale, nu din musamaua de pe masa bunicii, ca ale tale. poti apela cu incredere la serviciile de stilist care le-am pus gratis la dispozitie pe topic Pastreaza-ti "calitatile" pentru Gay Parade Cum o sa dai tu cu mopul si o sa debarasezi dupa petrecere nu ma intereseaza. Daca tu asa faci, e OK. E si asta o meserie si daca ai ales calea asta, te felicit. Numai ca daca-mi iei berea din fata inainte sa o termin, nu-ti mai dau ciubuc Si ca sa revenim la Off-Topic, ENJOY! Editat Martie 12, 2010 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Man, cred ca esti membru pe forumul asta mai vechi decat mine, nu inteleg de ce raspunzi la provocari din astea de la pusti de 38 de ani cand tu ai deja 27 de ani (dupa profil la amandoi) si asta clar posteaza doar ca sa te enerveze. Daca va dati amandoi pe vitezane e treaba voastra, daca prin Moldova acolo inca nu exista autostrada si legea spune ca si cu vitezana trebuie sa mergi cu maxim 100km/h desigur nu e vina mea, dar eu nu inteleg pe ce va bateti? Teritoriile intre Iasi si Barlad sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Man E iarna, si in plus, cine pune suflet cand se cearta pe forum ar trebui sa caute ajutor de specialitate. Stii vorba: radem, glumim, dar nu parasim incinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 Cam asa ar trebui sa arate / se dea examenul pentru obtinerea categoriei A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 ala nu e examen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 ala nu e examen toate indiciile sugereaza contrariul, pana si comentariul lui sorin .. numai tu nu vrei sa crezi asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate