skvj Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Fereasca Sfantu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 Am o intrebare, vreau sa aduc o motocicleta din italia care este radiata... ce acte imi trebuie de acolo ca sa o pot inmatricula aici? Contract V-C intre mine si italian si certificatul pe care scrie ca e radiata si gata pe export...altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Am o intrebare, vreau sa aduc o motocicleta din italia care este radiata... ce acte imi trebuie de acolo ca sa o pot inmatricula aici? Contract V-C intre mine si italian si certificatul pe care scrie ca e radiata si gata pe export...altceva? contract V-C targa certificat de proprietate pe care trebuie specificat radiat penru exporti din data x dupa ce ai ajuns in tara poti trece sa-ti perfectez actele pentru inmatriculare si sa-ti zic ce trebuie sa faci numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Ok, ms pt raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 FS Am mai postat un mesaj despre acest concurs Acesta este un update. Sa vedeti ca in aici se poate face ceva indraznet in ast oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 FS Am mai postat un mesaj despre acest concurs Acesta este un update. Sa vedeti ca in aici se poate face ceva indraznet in ast oras Adica, voi vreti sa reinventati roata cu bani putini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Adica, voi vreti sa reinventati roata cu bani putini... Nu vrem sa facem o masina tip formula cu un buget de un anumit maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Nu vrem sa facem o masina tip formula cu un buget de un anumit maxim Asta am inteles. Dar o idee de inceput, o sursa de inspiratie, o schitza, date tehnice, aveti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 (editat) aici o poza avem cadrul facut -palpabil daca avem banii intr-o luna masina e gata avem tot facut pe calculator Editat Mai 8, 2011 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 13, 2011 Autor Share Postat Mai 13, 2011 mi s-a parut sau chiar am vazut ieri un Bandit 2001-2003 albastru de 1200 in Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Face cineva stickere ? IASI ? Astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 da mertan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 (editat) Din ciclul fă ce spune popa nu ce face popa, vă prezint: 1. Dă Doamne să cadă lămâițele. Amin. :laugh: Editat Mai 16, 2011 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Mertan e in bucuresti acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 2. Davai chistolet blea. Aștept și de la voi continuarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 17, 2011 Autor Share Postat Mai 17, 2011 bai omule, ma sperie semnatura ta. in alta ordine de idei: caut o bucata de tabla de otel, grosime 2 mm, dimensiuni minim 20x15 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 bai omule, ma sperie semnatura ta. in alta ordine de idei: caut o bucata de tabla de otel, grosime 2 mm, dimensiuni minim 20x15 cm. Mr Bricolage? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 @ calinD 1.dedeman manta rosie, mergi in curte in capat in spate au depozitul de materiale, gasesti acolo 2. pieta (la fier vechi) spre tomesti ai pe stanga si pe dr firme care colecteaza fier vechi, te duci acoo si vb cu un nene ce ai nevoie si te indruma el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Face cineva stickere ? IASI ? Astept PM eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 18, 2011 Autor Share Postat Mai 18, 2011 Mr Bricolage? @ calinD 1.dedeman manta rosie, mergi in curte in capat in spate au depozitul de materiale, gasesti acolo 2. pieta (la fier vechi) spre tomesti ai pe stanga si pe dr firme care colecteaza fier vechi, te duci acoo si vb cu un nene ce ai nevoie si te indruma el am gasit, 10x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 face careva crash-baruri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 (editat) bai omule, ma sperie semnatura ta. Căline, pățăști. De ce te sperie? Am scris prea multe? face careva crash-baruri? Din câte știu eu Thunderbyte făcea crashbar'uri. Poate postează el. Editat Mai 18, 2011 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 face careva crash-baruri? heavyduties.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 O recomandare pentru un detector de radar decent? O sa fie cadou acum de 21 mai pentru cineva, pretul sa fie in jur de 350 ron (nu mai mult). Am gasit cateva modele pe emag, las linkurile mai jos, insa parerile sunt impartite. Avand in vedere faptul ca nu am folosit niciodata asa ceva nu prea stiu la ce sa ma uit. O parere, un sfat (care sa se incadreze in buget) e bine venit. http://www.emag.ro/detectoare_radar/detector-de-radar-cobra-xrs9445--pXRS9445 Cobra http://www.emag.ro/detectoare_radar/detector-de-radar-cobra-esd-7000-7100--pESD7000ESD7100 Cobra http://www.emag.ro/detectoare_radar/detector-de-radar-whistler-xtr-330--pXTR330 Whistler http://www.emag.ro/detectoare_radar/detector-de-radar-cobra-xrs-9340--pXRS9340 Cobra http://www.emag.ro/detectoare_radar/detector-de-radar-whistler-xtr-130--pXTR130 Whistler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate