libelula Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Ne convoca seful saptamana viitoare la o partida de pescuit, chiar ne intrebam unde sa mergem. Imi puteti recomanda si alta balta? Ma gandeam sa-i fac o oferta mai stufoasa si el sa aleaga..( el face cinste pentru toata firma) Recomand darvari daca plateste seful.. discutati inainte cu omul. mai merge la GOSTILELE.. eu am fost la o balta fara pescari, nici caras nu este. f rar se mai prinde salau.. este langa movilita. scrie balta pescuit sportiv. deasemenea am fost la o balta frumoasa, la mara vlasiei, unde trebuie sa ai grija. sunt vreo 4 balti.. ideea este sa te duci la Moara Vlasiei, balta de rapitor. Are mult bradis, eu nu am prins nimic acolo, dar are o padurice frumoasa.. nu prea e bine sa faci gratar acolo insa. Tot la Moara Vlasiei este si balta de crap.. mari capturi poti vedea acolo daca ai bulan. Este catch & release si costa 50 lei de persoana. fir intins Editat Aprilie 7, 2009 de libelula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Fir intins taurasule. Frumoasa stiuca, rara captura. Si eu pescuiesc la cathch and release de o vreme. Pestele il mananc la Murighiol. Oricand organizezi ceva si ai chef de unu doi colegi de pescuit.. da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Salutari frati "Mincinosi". Crapar si.. mai nou amator de rapitor. Il prind, pozez, pup si... eliberez. P.S. Am si ceva poze dar nu le gasesc acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Ne convoca seful saptamana viitoare la o partida de pescuit, chiar ne intrebam unde sa mergem. Imi puteti recomanda si alta balta? Ma gandeam sa-i fac o oferta mai stufoasa si el sa aleaga..( el face cinste pentru toata firma) Poate te ajuta acest link de Balti Fire-ntinse ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 oho ... Pai daca sunteti asa amatori ca mine va fac invitatie la concursul european de stiuca Un mic amanunt! Se tine in Suedia la sfarsitul lunii septembrie. Oricum e o varianta mai ieftina ca "delta dunarii' cea curentata si trasa prin strecuratorile fomistilor si braconierilor. Cine doreste detalii PM me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 oho ... Pai daca sunteti asa amatori ca mine va fac invitatie la concursul european de stiuca Un mic amanunt! Se tine in Suedia la sfarsitul lunii septembrie. Oricum e o varianta mai ieftina ca "delta dunarii' cea curentata si trasa prin strecuratorile fomistilor si braconierilor. Cine doreste detalii PM me. nu imi dai si mie niste detalii despre Suedia? Locatie, data exacta.. etc. De obicei nu particip la concursuri, dar ma intereseaza locatia si ceva detalii legate de locatie, drum, cum se ajunge acolo.. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Si eu sunt amatoare dar doar de pescuit sportiv. Mai nou ma pasioneaza pescuitul de crap insa... nu mai gasesc locuri cum erau odata... Care imi poate spune o balta langa Bucuresti unde se poate da la crap? Ca vreau sa il duc si pe tata de ziua lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Ce vreti sa prindeti ? Sau mai bine zis ce scule aveti ? Ceva imi spune ca nu conteaza ce o sa prindem, o sa fie ceva mai mult gratar si bauta pentru majoritatea, orice e bine venit numai sa miste. Recomand darvari daca plateste seful.. discutati inainte cu omul. mai merge la GOSTILELE.. eu am fost la o balta fara pescari, nici caras nu este. f rar se mai prinde salau.. este langa movilita. scrie balta pescuit sportiv. deasemenea am fost la o balta frumoasa, la mara vlasiei, unde trebuie sa ai grija. sunt vreo 4 balti.. ideea este sa te duci la Moara Vlasiei, balta de rapitor. Are mult bradis, eu nu am prins nimic acolo, dar are o padurice frumoasa.. nu prea e bine sa faci gratar acolo insa. Tot la Moara Vlasiei este si balta de crap.. mari capturi poti vedea acolo daca ai bulan. Este catch & release si costa 50 lei de persoana. fir intins Nu imi convine, si nici sefului care-i evreu nu cred ca o sa-i convina sa dea drumul la peste Mergem sa ne distram .. dar nu strica si o mancare de peste Poate te ajuta acest link de Balti Fire-ntinse ! Multumesc mult.. cu asta ies la inaintare Fire intinse si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Si eu sunt amatoare dar doar de pescuit sportiv. Mai nou ma pasioneaza pescuitul de crap insa... nu mai gasesc locuri cum erau odata... Care imi poate spune o balta langa Bucuresti unde se poate da la crap? Ca vreau sa il duc si pe tata de ziua lui... Crap se gaseste la Dunare din belsug, la balti nu e acelasi lucru. Gasesti multe locuri faine langa Braila si Galti. Si in delta, bineinteles. La crap trebuie sa ai mare rabdare dar rezultatele asteptarii sunt pe masura. Iti s[un un secret in succesul pescuitului la crap: MAMALIGA chioara: apa + malai. Nu arome, nu boiles, nu alte prostii. Mamaliga e sfanta si chiar si crapii din Cehia sunt mari amatori, cu toate ca aici mamliga nu s-a inventat inca... Dau clasa pescarilor cehotei cu mamaliga mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) O aveam pe bunica care imi face cea mai buna momeala din malai, tarate de grau si ou crud .. era magica Editat Aprilie 8, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 O aveam pe bunica care imi face cea mai buna momeala din malai, tarate de grau si ou crud .. era magica Si tu nu mai poti face acum? SAu nu asta era ideea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Si eu sunt amatoare dar doar de pescuit sportiv. Mai nou ma pasioneaza pescuitul de crap insa... nu mai gasesc locuri cum erau odata... Care imi poate spune o balta langa Bucuresti unde se poate da la crap? Ca vreau sa il duc si pe tata de ziua lui... Cea mai buna balta de langa bucuresti si cu pret decent pentru crap e moara vlasiei 2. Ai succes garantat acolo cu pufuleti cu aroma de vanilie. nu imi dai si mie niste detalii despre Suedia? Locatie, data exacta.. etc. De obicei nu particip la concursuri, dar ma intereseaza locatia si ceva detalii legate de locatie, drum, cum se ajunge acolo.. multumesc Se numeste Västervik e in sudul suediei . Transportul pana la tabara de pescuit se face pe cont propriu. Se poate merge cu masina personala direct pana in Västervik sau se poate merge cu avionul pana in Stockholm si de acolo aveti doua optiuni: autobuz pana in Västervick sau inchiriati o masina. Distanta este de aproximativ 300 de km intre Stockholm si Västervik. Daca ati optat sa inchiriati o masina si sa conduceti dumneavoastra, fiti atenti la viteza cu care conduceti, pe drum sunt amplasate multe radare fixe, majoritatea fiind presemnalizate cu ceva timp inainte. Perioada este ultima saptamana din luna septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 na ca aici ma bag si eu .... desi prea multa lume buna pe aici ..adica prinde si elibereaza ...doar suntem pescari ...adica ...stiti voi ..eu macar recunosc ca daca il prind nu prea il eliberez ... fir intins si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Cine e interesat de permis de pescuit pe apele patriei, nu le mai elibereaza AGVPS sau AJVPS , ci ANPA, si costa doar 30 lei, si e necesar copie dupa buletin si e cerere care se gaseste la ei sau pe site. Solicitanții permiselor de pescuit recreativ-sportiv cu domiciliul în BucureÂşti Âşi sectorul Ilfov, se vor adresa Filialei reginale BucureÂşti cu adresa : str. Mihai Eminescu nr.11, Buftea, tel/fax 0213501161. Descarca Cerere eliberare permis de pescuit recreativ-sportiv {word}.doc()Descarcare cerere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 O sa incerc cu tata la Moara Vlasiei, ca vreau sa il duc, sa ii fac un cadou... Alta balta la care se prinde ceva pe langa Bucuresti? Am incercat la Dridu, Tancabesti, Berceni, aia de la Lilieci... si nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 O sa incerc cu tata la Moara Vlasiei, ca vreau sa il duc, sa ii fac un cadou... Alta balta la care se prinde ceva pe langa Bucuresti? Am incercat la Dridu, Tancabesti, Berceni, aia de la Lilieci... si nimic Sarulesti, daca te tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Cam asta pescuiesc eu in zona mea folclorica:http://www.youtube.com/user/MeHighB Frumos !! Dar cam departe pentru noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) Salutare fratilor pescari! Pe 13 iunie se redeschide pescuitul in Delta Dunarii,este cineva doritor de o escapada in aceasta mirifica zona? Editat Iunie 1, 2009 de rock46hunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Am fost eu saptamana trecuta pe incinte in delta ... rezultate foarte proaste !! O sa mai incerc odata in jur de 17 luna asta sa vedem ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Mai depinde si de om, si daca ai fost la crap, nu prea e sezon acum, oricum parca pana pe 15 iunie e prohibitie, tu ce ai cautat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Stiuca am cautat. Pescuit sportiv Am luat 2 marlite in 2 zile . Nu mai e nimic in delta au curentat astia tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Asta cu curentatul e cam legenda, mai bine te-ai uita dupa barci cu plase luuuuuuuungi... numite setci pe care le baga taranii pe-acolo, din cate stiu s-a bagat un permis special cu taxa imensa pt asa ceva, dar pesccarii nu s-au rarit, si la cum arata barcile si proprietarii miram-as sa aiba bani de-asa ceva. Aia trebe impuscati, ca in loc sa se duca la munca freaca barca pe canal si starpesc tot, ca plasa nu se uita ca e stiuca sau puiet sau ce-o mai fi, aduna tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Stiuca am cautat. Pescuit sportiv Am luat 2 marlite in 2 zile . Nu mai e nimic in delta au curentat astia tot Da,intradevar,nu mai este pestele de alta data...dar se mai gaseste ceva...in locuri indepartate si greu accesibile omului. Am scos barca saptamana trecuta la o tura in partea superioara a deltei (zona Somova-Parches-Saon) si am intalnit o gramada de pescari,pescuiau biban si babusca iar la varsarea unui canal in dunare am intalit pe cineva care se distra de minune la avat,scotea exemplare chiar frumoase. Astept si eu cu nerabdare sa se redeschida sezonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) Asta cu curentatul e cam legenda, mai bine te-ai uita dupa barci cu plase luuuuuuuungi... numite setci pe care le baga taranii pe-acolo, din cate stiu s-a bagat un permis special cu taxa imensa pt asa ceva, dar pesccarii nu s-au rarit, si la cum arata barcile si proprietarii miram-as sa aiba bani de-asa ceva. Aia trebe impuscati, ca in loc sa se duca la munca freaca barca pe canal si starpesc tot, ca plasa nu se uita ca e stiuca sau puiet sau ce-o mai fi, aduna tot. Cei cu curentul actioneaza noaptea . Vei fi mirat cate UPS-uri exista in satele de pescari. Cine vine Expo Aventuri 2009? Editat Iunie 4, 2009 de taurasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) Imi place sa cred ca stiu si eu lega un carlig. Pescar de crap (deh, imi plac berea si gratarul ). Recordurile mele sunt 2 crapi: unul de 2 kg si unul de 1,8 kg. Ma duc la pescuit, in primul rand, pentru a ma relaxa si de a lua o gura de aer curat. Berea vine la pachet cu ele. Asfalt intins! Editat Iunie 6, 2009 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate