mangusta Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 MMM mi-ai facut pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 MMM mi-ai facut pofta Eu practic pescuitul sportiv (adica masor pestele si il eliberez) !!!!!!! urmatoare poza o frumusete de biban (care a fost eliberat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 /index.php?showtopic=123949 /index.php?showtopic=96710 /index.php?showtopic=67153 /index.php?showtopic=67206 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Eu practic pescuitul sportiv (adica masor pestele si il eliberez) !!!!!!! urmatoare poza o frumusete de biban (care a fost eliberat) Stiu dar mi-am adus amine de Tulcea si de ce peste bun se face acolo PS. Chiar e foarte frumos bibanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Si mie imi place pescuitul, ma duc ocazional, insa ce prind, ajunge in tigaie . Ce mare e stiuca aia, cati pesti o fi bagat in ea la viata ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Se pare ca am atras atentia numai gastronomilor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Na ce mai prins, uite ieri am fost: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 ieri, pe langa bucuresti.. tocmai cand era sa plec acasa.. amandoi au fost eliberati in mediul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 (editat) ieri, pe langa bucuresti.. tocmai cand era sa plec acasa.. amandoi au fost eliberati in mediul lor. Frumoase exemplare, dar zi-ne si noua unde i-ai prins mai exact .. nu mai fi asa secretos Am fost si eu pe Arges si abia a miscat de 2 ori, dar nimic. O cunostinta a fost sambata pe Magura, cam pe la vreo 31 KM de Bucuresti spre Giurgiu si a prins cam 10 KG de crap si caras. Pretul e de 100 lei/zi/pers Editat Aprilie 6, 2009 de YipMan44 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Na ce mai prins, uite ieri am fost: un inceput bun de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Frumoase exemplare, dar zi-ne si noua unde i-ai prins mai exact .. nu mai fi asa secretos Am fost si eu pe Arges si abia a miscat de 2 ori, dar nimic. O cunostinta a fost sambata pe Magura, cam pe la vreo 31 KM de Bucuresti spre Giurgiu si a prins cam 10 KG de crap si caras. Pretul e de 100 lei/zi/pers Ne convoca seful saptamana viitoare la o partida de pescuit, chiar ne intrebam unde sa mergem. Imi puteti recomanda si alta balta? Ma gandeam sa-i fac o oferta mai stufoasa si el sa aleaga..( el face cinste pentru toata firma) Editat Aprilie 7, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Ne convoca seful saptamana viitoare la o partida de pescuit, chiar ne intrebam unde sa mergem. Imi puteti recomanda si alta balta? Ma gandeam sa-i fac o oferta mai stufoasa si el sa aleaga..( el face cinste pentru toata firma) Ce vreti sa prindeti ? Sau mai bine zis ce scule aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 (editat) Ne convoca seful saptamana viitoare la o partida de pescuit, chiar ne intrebam unde sa mergem. Imi puteti recomanda si alta balta? Ma gandeam sa-i fac o oferta mai stufoasa si el sa aleaga..( el face cinste pentru toata firma) Recomand darvari daca plateste seful.. discutati inainte cu omul. mai merge la GOSTILELE.. eu am fost la o balta fara pescari, nici caras nu este. f rar se mai prinde salau.. este langa movilita. scrie balta pescuit sportiv. deasemenea am fost la o balta frumoasa, la mara vlasiei, unde trebuie sa ai grija. sunt vreo 4 balti.. ideea este sa te duci la Moara Vlasiei, balta de rapitor. Are mult bradis, eu nu am prins nimic acolo, dar are o padurice frumoasa.. nu prea e bine sa faci gratar acolo insa. Tot la Moara Vlasiei este si balta de crap.. mari capturi poti vedea acolo daca ai bulan. Este catch & release si costa 50 lei de persoana. fir intins Editat Aprilie 7, 2009 de libelula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Fir intins taurasule. Frumoasa stiuca, rara captura. Si eu pescuiesc la cathch and release de o vreme. Pestele il mananc la Murighiol. Oricand organizezi ceva si ai chef de unu doi colegi de pescuit.. da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Salutari frati "Mincinosi". Crapar si.. mai nou amator de rapitor. Il prind, pozez, pup si... eliberez. P.S. Am si ceva poze dar nu le gasesc acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YipMan44 Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Ne convoca seful saptamana viitoare la o partida de pescuit, chiar ne intrebam unde sa mergem. Imi puteti recomanda si alta balta? Ma gandeam sa-i fac o oferta mai stufoasa si el sa aleaga..( el face cinste pentru toata firma) Poate te ajuta acest link de Balti Fire-ntinse ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 oho ... Pai daca sunteti asa amatori ca mine va fac invitatie la concursul european de stiuca Un mic amanunt! Se tine in Suedia la sfarsitul lunii septembrie. Oricum e o varianta mai ieftina ca "delta dunarii' cea curentata si trasa prin strecuratorile fomistilor si braconierilor. Cine doreste detalii PM me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 oho ... Pai daca sunteti asa amatori ca mine va fac invitatie la concursul european de stiuca Un mic amanunt! Se tine in Suedia la sfarsitul lunii septembrie. Oricum e o varianta mai ieftina ca "delta dunarii' cea curentata si trasa prin strecuratorile fomistilor si braconierilor. Cine doreste detalii PM me. nu imi dai si mie niste detalii despre Suedia? Locatie, data exacta.. etc. De obicei nu particip la concursuri, dar ma intereseaza locatia si ceva detalii legate de locatie, drum, cum se ajunge acolo.. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Si eu sunt amatoare dar doar de pescuit sportiv. Mai nou ma pasioneaza pescuitul de crap insa... nu mai gasesc locuri cum erau odata... Care imi poate spune o balta langa Bucuresti unde se poate da la crap? Ca vreau sa il duc si pe tata de ziua lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Ce vreti sa prindeti ? Sau mai bine zis ce scule aveti ? Ceva imi spune ca nu conteaza ce o sa prindem, o sa fie ceva mai mult gratar si bauta pentru majoritatea, orice e bine venit numai sa miste. Recomand darvari daca plateste seful.. discutati inainte cu omul. mai merge la GOSTILELE.. eu am fost la o balta fara pescari, nici caras nu este. f rar se mai prinde salau.. este langa movilita. scrie balta pescuit sportiv. deasemenea am fost la o balta frumoasa, la mara vlasiei, unde trebuie sa ai grija. sunt vreo 4 balti.. ideea este sa te duci la Moara Vlasiei, balta de rapitor. Are mult bradis, eu nu am prins nimic acolo, dar are o padurice frumoasa.. nu prea e bine sa faci gratar acolo insa. Tot la Moara Vlasiei este si balta de crap.. mari capturi poti vedea acolo daca ai bulan. Este catch & release si costa 50 lei de persoana. fir intins Nu imi convine, si nici sefului care-i evreu nu cred ca o sa-i convina sa dea drumul la peste Mergem sa ne distram .. dar nu strica si o mancare de peste Poate te ajuta acest link de Balti Fire-ntinse ! Multumesc mult.. cu asta ies la inaintare Fire intinse si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Si eu sunt amatoare dar doar de pescuit sportiv. Mai nou ma pasioneaza pescuitul de crap insa... nu mai gasesc locuri cum erau odata... Care imi poate spune o balta langa Bucuresti unde se poate da la crap? Ca vreau sa il duc si pe tata de ziua lui... Crap se gaseste la Dunare din belsug, la balti nu e acelasi lucru. Gasesti multe locuri faine langa Braila si Galti. Si in delta, bineinteles. La crap trebuie sa ai mare rabdare dar rezultatele asteptarii sunt pe masura. Iti s[un un secret in succesul pescuitului la crap: MAMALIGA chioara: apa + malai. Nu arome, nu boiles, nu alte prostii. Mamaliga e sfanta si chiar si crapii din Cehia sunt mari amatori, cu toate ca aici mamliga nu s-a inventat inca... Dau clasa pescarilor cehotei cu mamaliga mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) O aveam pe bunica care imi face cea mai buna momeala din malai, tarate de grau si ou crud .. era magica Editat Aprilie 8, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 O aveam pe bunica care imi face cea mai buna momeala din malai, tarate de grau si ou crud .. era magica Si tu nu mai poti face acum? SAu nu asta era ideea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Si eu sunt amatoare dar doar de pescuit sportiv. Mai nou ma pasioneaza pescuitul de crap insa... nu mai gasesc locuri cum erau odata... Care imi poate spune o balta langa Bucuresti unde se poate da la crap? Ca vreau sa il duc si pe tata de ziua lui... Cea mai buna balta de langa bucuresti si cu pret decent pentru crap e moara vlasiei 2. Ai succes garantat acolo cu pufuleti cu aroma de vanilie. nu imi dai si mie niste detalii despre Suedia? Locatie, data exacta.. etc. De obicei nu particip la concursuri, dar ma intereseaza locatia si ceva detalii legate de locatie, drum, cum se ajunge acolo.. multumesc Se numeste Västervik e in sudul suediei . Transportul pana la tabara de pescuit se face pe cont propriu. Se poate merge cu masina personala direct pana in Västervik sau se poate merge cu avionul pana in Stockholm si de acolo aveti doua optiuni: autobuz pana in Västervick sau inchiriati o masina. Distanta este de aproximativ 300 de km intre Stockholm si Västervik. Daca ati optat sa inchiriati o masina si sa conduceti dumneavoastra, fiti atenti la viteza cu care conduceti, pe drum sunt amplasate multe radare fixe, majoritatea fiind presemnalizate cu ceva timp inainte. Perioada este ultima saptamana din luna septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 na ca aici ma bag si eu .... desi prea multa lume buna pe aici ..adica prinde si elibereaza ...doar suntem pescari ...adica ...stiti voi ..eu macar recunosc ca daca il prind nu prea il eliberez ... fir intins si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate