CrisLuca Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 Cateva cadre de azi . . . RC8-ul este nebunie curata . . . iar la 14000 E chiar nu mi se pare scump, judecand strict dupa design. La Hayabusa mi se pare ca au riscat cu codita aia exagerat de curbata, mie unul imi placea mai mult inainte. Honda DN-01 e la randul ei foarte ciudata, pare chiar copiata din jocul motogp 3. Oricum sunt cateva lucruri de vazut pe acolo, deci merita sa dati o fuga in weekend-ul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Cateva cadre de azi . . . RC8-ul este nebunie curata . . . iar la 14000 E chiar nu mi se pare scump, judecand strict dupa design. nu sunt eu fan ktm dar rc8-ul vreau sa zic ca e ....n'am cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa_zx6r Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) or fi o adunatura de fiare dar HARLEY-urile astea noi arata si pb suna Editat Aprilie 11, 2009 de kawa_zx6r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Ceva poze proaspete de la SMAEB. 117 ca sa fiu mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) pun si eu cateva poze pt cei care nu au putut sa vina. Editat Aprilie 11, 2009 de KTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Si de la mine cateva poze facute azi pe la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Cateva poze SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Cateva si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) Eu nu cred ca face poza doar pentru fata ca asa e netu` plin de fete...face si pentru motor femeie frumoasa + motor frumos = ceva frumos ... se imbina cele doua placeri ale motociclistilor si cand mai vezi ca face si asa am stat si eu acolo cu gura cascata ) Editat Aprilie 11, 2009 de mihai_mihaitza63 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 a primit vreunul din voi revista bikeshop? eu unul nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 a primit vreunul din voi revista bikeshop? eu unul nu! eu am primit top gear editia din martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 si eu tot top gear... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Bă, eu am primit și BikeShop Magazine o dată cu TopGear. Inițial mă așteptam la ceva mai interesant, nu știu de ce, dar pe urmă m-am trezit la realitate și mi-am dat seama că nu avea cum să fie. Este o selecție a anunțurilor de pe site, venind în plus cu lista modelelor noi și preurile acestora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Impulse Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Eu am primit revista bikeshop, chiar doua dar nu stiu cand ca la cati imparteau pliante am uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) Mai multe aici http://img11.imageshack.us/gal.php?g=dsc2015.jpg Editat Aprilie 12, 2009 de Voltaire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) Daca aveti careva o poza la rezolutie, claritate si incadrare buna cu kawa ala sectionat, o puteti posta, va rog? multumesc Editat Aprilie 12, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robin Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 ktm-u ala de supermoto e banos rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reika Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 salut. am o rugaminte la voi. sambata era o blonda pe un atv. din cate-am vazut, singura blonda de pe-acolo de pe atv-uri. daca aveti cumva poze cu ea, postati-le.(ps: era cea mai frumoasa fata din incinta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Servus, nu vreau sa va plictisesc asa ca o sa fiu ...scurta 1-pozele cu fete sunt ......la pozele cu fete 2-salonul mi sa parut mai slabut ca datile trecute.............sa fie de la criza? 3-mi-au placut, in schimb scuteristii........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Daca aveti careva o poza la rezolutie, claritate si incadrare buna cu kawa ala sectionat, o puteti posta, va rog?multumesc Subscriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Daca aveti careva o poza la rezolutie, claritate si incadrare buna cu kawa ala sectionat, o puteti posta, va rog?multumesc Subscriu. Astea's bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kareszcbr Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Si mi-e mi s-a parut c-am slabut anul acesta smaeb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mota_jazz Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Servus, nu vreau sa va plictisesc asa ca o sa fiu ...scurta 1-pozele cu fete sunt ......la pozele cu fete 2-salonul mi sa parut mai slabut ca datile trecute.............sa fie de la criza? 3-mi-au placut, in schimb scuteristii........... Merci pt poze ai reusit sa prinzi ce era esential, asa nu-mi para rau ca nu m-am dus la SMAEB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-tina Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Daca aveti careva o poza la rezolutie, claritate si incadrare buna cu kawa ala sectionat, o puteti posta, va rog?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate