Eddy Metal Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 N-am mai intrat de mult timp pe motociclism, insa de aceasta data ma simt nevoit sa scriu aceste randuri cu parere de rau pentru disparitia prematura si cutremuratoare a celui care a fost bunul nostru prieten si camarad de drumetii "Sandul". Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace! Imi este greu sa accept ca nu-l mai pot suna sa iesim la o bere sau la o tura, insa ma simt oarecum impacat la gandul ca pe ultimul drum parcurs impreuna am reusit sa fiu alaturi de el asa cum i-a placut lui cel mai mult: calare pe motoare! Inca odata zic: DUMNEZEU SA-L IERTE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Imi pare rau ca nu am mai apucat sa bem macar o bere ... Om fain ... Pacat ca s-a dus ... R.I.P. SANDUL... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Egal, Sandule...Odihneste-te in pace, prieten drag :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2011 Asa se fac unele campanii anti acidente pe dincolo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Scriu si eu cu intarziere...un mare RIP Sandule,nu te vom uita niciodata si sunt sigur ca mereu vei fi alaturi de noi la fiecare intrunire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Un caz tipic in care soreful tir-ului fuge : http://www.realitatea.net/cadavrul-unui-mo...tir_793953.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Februarie 1, 2011 Autor Share Postat Februarie 1, 2011 Cu durere in suflet trebuie sa fac un anunt trist ...... In dupamasa aceasta a murit bunicul lui Yedutz . DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE . La Ribita , langa Brad se va tine priveghiul , cu mai multe detalii , voi revenii ......nu stiu daca Yedutz reuseste sa mai scrie zilele astea ...... FI TARE YEDUTZ , SUNTEM ALATURI DE TINE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Condoleante, mai Yedutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Imi pare rau Yedutz, condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Condoleante Yedutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 Condoleante :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 (editat) Dumnezeu s-o odihneasca in pace , condoleante Yedutz. Editat Februarie 2, 2011 de mihai1963 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Va multumesc.Asta e viata.Ne este dat sa trecem si prin durere si necaz...L-am pierdut pentru totdeauna pe mentorul meu.E ''vina lui'' ca eu iubesc acum viata pe 2 roti si sunt inconjurat de adevarati prieteni si oameni cu suflet mare. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Februarie 25, 2011 Autor Share Postat Februarie 25, 2011 Cum sa ii ,, jelesti '' pe cei ce au plecat dintre noi : Nu asteptati sa va luati o motocicleta pre tarziu .................. Alin s-a apucat numa bine de motociclism ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Ce imi plac glumele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Cum sa ii ,, jelesti '' pe cei ce au plecat dintre noi : Nu asteptati sa va luati o motocicleta pre tarziu .................. Alin s-a apucat numa bine de motociclism ! super filmuletzul cu chinezii felicitari pt post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 Marius, tu stii ceva ce noi nu stim?? Alin e deja in faza : nu se mai scoala dar ce frumos atarna !!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 Se spune ,,pusca'' semi automata, adica o ridici cu mana si cade singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Martie 14, 2011 Autor Share Postat Martie 14, 2011 Salutare , un motociclist de al nostru , are nevoie de ajutor !!! ,, DOCTORU '' Chiriac V. Bogdan - pe forum ,, MARU '' , zis zana maseluta din Hunedoara plecat acum prin Anglia sa repare dinti elglezilor , participa la un concurs , si are nevoie de voturile voastre , aici : http://www.ghidcabinet.ro/2011/03/bere-reg...-sudul-angliei/ . Da lazile de bere cand se raintoarece , la vara in Romania !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Salutare , un motociclist de al nostru , are nevoie de ajutor !!! ,, DOCTORU '' Chiriac V. Bogdan - pe forum ,, MARU '' , zis zana maseluta din Hunedoara plecat acum prin Anglia sa repare dinti elglezilor , participa la un concurs , si are nevoie de voturile voastre , aici : http://www.ghidcabinet.ro/2011/03/bere-reg...-sudul-angliei/ . Da lazile de bere cand se raintoarece , la vara in Romania !!! Domn'Marius,ati consumat ceva tarie inainte de a posta?Parca denumirea topicului e accidente-cazaturi-julituri-busituri Ai de la mine warm 199,1% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Domn'Marius,ati consumat ceva tarie inainte de a posta?Parca denumirea topicului e accidente-cazaturi-julituri-busituri Ai de la mine warm 199,1% in sfarsit am vazut-o si pe asta,acum sa vad cum ne mai scoate ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Martie 15, 2011 Autor Share Postat Martie 15, 2011 Domn'Marius,ati consumat ceva tarie inainte de a posta?Parca denumirea topicului e accidente-cazaturi-julituri-busituri Ai de la mine warm 199,1% Dap , consumasem niste bere , si am ajuns sa citesc doar ,, ..................................... AJUTOR PT BIKERI la greu '' ,am zis ca omu are nevoie de ajutor si am scris un post si gata ??!! Acum mi-am dat seama , ca era putin dus , si puteam posta si in alta parte , dar asta e viata .......... in sfarsit am vazut-o si pe asta,acum sa vad cum ne mai scoate ochii Vi se pare ca am gresit tare ?????????? ILUZIIIII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 22, 2011 Share Postat Martie 22, 2011 Accident in Alba: /index.php?...p;#entry2789883 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Care stie ceva de starea lu' ... "Lasa-ma sa te despletesc". Mesaj completat Sa te faci bine repede mai fata...sorry pentru incident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate