Vizitator stress_L&P Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 In Bucuresti te pot invita la un prinz copios in oras, ca e mai complicat cu cazarea ! Plus o bere /suc/vin bun, ce ai pofta (:. multumesc dar nu cer de mancare, in schimb daca vrei sa ne cunoastem cu cea mai mare placere! stresule cred ca numai tu puteai sa faci turul romaniei plecand in feb. oricum eu iti urez bafta si drum bun fara peripetii take care.....si sa ne tii la curent cu faptele tale e cald, de ce sa nu merg cu harbu'? logic ca o sa va tin la curent! vino si prin suceava ca se rezolva de toate ce trebuie. chiar daca nu ne cunoastem multumesc mult! ne vedem cu xcs cu tot Dai cu banu si alegi... ori la mine, ori la kidu, ori megem la o cabana (moca) si chefuim acolo toti tu citeste mai sus! a! si nu mai bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Ne cunoastem cu placere, numai daca ma lasi sa-ti ofer si de mincare si de baut (: ! Altfel nici nu vreau sa te vad (: ! Face parte din obiceiurile barbare ale ospitalitatii la carpato-danubiano-pontici din mosi stramosi, iar daca tu vrei sa ne stergem la **** cu mii de ani de istorie, traditii, lupte seculare, si alte asemenea eu ma impotrivesc hotarit (:. Bineinteles ca invitatia mea era doar un prilej sa ne cunoastem ... Da-mi de veste cind esti in zona (:. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Ne cunoastem cu placere, numai daca ma lasi sa-ti ofer si de mincare si de baut (: ! Altfel nici nu vreau sa te vad (: ! Face parte din obiceiurile barbare ale ospitalitatii la carpato-danubiano-pontici din mosi stramosi, iar daca tu vrei sa ne stergem la **** cu mii de ani de istorie, traditii, lupte seculare, si alte asemenea eu ma impotrivesc hotarit (:. Bineinteles ca invitatia mea era doar un prilej sa ne cunoastem ... Da-mi de veste cind esti in zona (:. nu era vorba de vreun orgoliu sau ceva, doar de niste pitici de-ai mei sa ma descurc singur numai din chitara, atat! numai cu cazarea sunt constient ca nu m-as descurca! desigur ca dau de veste cand ajung in bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 pe strada, prin bodegi nu vreau! ai bass rece? daca vrei sa vii "the more the merrier" Bassu' e cel de la profil, deci mi pare rau ca te dezamagesc . Dar in februarie asa..... ce-ti veni.... adica o sa fii nevoit sa dormi si pe afara si e destul de frig. Acum io stiu ca exista vodka pt asta dar la -10 grade..... In rest iti urez bafta ca io bag motoru la customizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 ce imi veni? e destul de cald pt. mine ziua ca sa pot merge pe motor iar noaptea n-am probleme cu frigul, ma antrenez de ani de zile in diferite conditii climaterice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Daca treci prin Turda cazarea iti e asigurata la hotel gratis si dau si un butoi cu vin. Te astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 mai oameni buni... pe la sf. lui februarie vreau sa incep un fel de haiduceala prin tara, sa plec doar cu bani de 2 plinuri si vreo 6-7 pachete de tigari, chitara in spate, sculele si cortul... de mult vreau sa fac asa ceva! intrebarea mea este: pot gasi cazare prin orasele prin care trec? pe jos, in curte (am cortul si chiar nu sufar de frig), in beci, oriunde, n-am preferinte! stau o noapte, cant ziua si plec! primul oras ar fi bucuresti... se ofera cineva? salut,esti bine venit si in targoviste ,eu oricum deschid un bar de motociclisti si poti canta si acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Daca vii si in Jud. Cluj ... pe DN1 te astept in Huedin ... avem si casa si atelier si multe piese Jawa Da sper ca no sa ai nevoe ... si in casa nici de cort.... Iti doresc drum bun si asfalt uscat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Daca treci prin Turda cazarea iti e asigurata la hotel gratis si dau si un butoi cu vin. Te astept. multumesc mult! salut,esti bine venit si in targoviste ,eu oricum deschid un bar de motociclisti si poti canta si acolo multumesc, asta chiar ca ar fi fain Daca vii si in Jud. Cluj ... pe DN1 te astept in Huedin ... avem si casa si atelier si multe piese Jawa Da sper ca no sa ai nevoe ... si in casa nici de cort.... Iti doresc drum bun si asfalt uscat..... oooo! huedin, aproape de poieni unde am rude! sigur o sa trec pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 no, ce se aude cu planurile? din pacate vremea s-a imputit... Bafta cu jaweta, ca erai tare suparat pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 mda, s-a cam imputit vremea cu zapada asta dar eu sper sa se indrepte spre sfarsitul lunii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Frumos : trubadur motociclist ! In aceste vremuri in care predomina pragmatismul iata ca reinvie traditia cintaretilor ratacitori . Sa stii ca vei reusi : sustinerea fratiei moto nu te va lasa sa rabzi de foame sau sa n-ai unde dormi . Cere si ti se va da ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 multumesc pt. incurajare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Se indreapta vremea spre sfarsitul saptamanii, dar dup-aia iar vin friguri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 ce aiurea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 stressule inainte de plecare sa anunti si tu prin ce orase treci ca sa stim daca te asteptam sa sau nu ti-am lasat nr de tel daca ajungi prin sv hai norock si te astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 multzam, normal ca o sa anunt inainte de a plecat pe unde am de gand sa trec! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 mda, vremea s-a indreptat deocamdata, daca pana pe 1-2 martie ramane asa eu plec la drum! a! si inceputul va fi bucuresti si dupa aia targoviste! in bucuresti am unde sa stau si in targoviste... well s-a deschis barul ala? si daca da, are o curticia maica unde sa-mi pun cortul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 In celelalte orase vezi daca te lasa cineva sa-i pui cortul in sufragerie Te asteptam cu placere la o bauta si cazare gasim aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 hahahah! reptile a zis ca punem cortu' in casa si dormim in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raducu Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Daca pleci in Martie, nu uita de Petrosani! P.S. Am o camera libera, asa ca, daca tii neaparat, poti instala si cortul (fara piroane!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 mda, vremea s-a indreptat deocamdata, daca pana pe 1-2 martie ramane asa eu plec la drum! well s-a deschis barul ala? si daca da, are o curticia maica unde sa-mi pun cortul? Vrei sa fii aproape de bar? hahahah! reptile a zis ca punem cortu' in casa si dormim in el Daca mai insisti mult poate il punem pe acoperis,sa vezi atunci distractie cand ne ia vantul cu tot cu cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 Salut, Daca ajungi in Cluj o camera cu caldurica (oriceai zice inca e frig afara) iti sta la dispozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 sa ne anunti cand pleci si sa faci o lista cu orasele prin care ai de gand sa canti....touring the jawa...hihih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Daca treci prin Suceava vin-o si pana in Gura Humorului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate