CobraArt Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 (editat) Continuarea de AICI Cine mai are poze sa puna 2 cuvinte am de spus A Fost Super Am fost in jurul la 30 de motoristi Editat Februarie 5, 2006 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 AM VAZUT LA STIRI TOTUL, NU AM DECAT CUVINTE DE LAUDA LA ADRESA CELOR CARE AU FOST SI A CE;LOR CARE AU INITIAT ACEASTA INTALNIRE. DACA NU ERAM DIN SATU MARE VENEAM SI EU.... FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 FELICITARI!!! Ati fost tari! Pacat ca stau la 300 de km ca as fi vrut sa fiu si eu acolo. PS: De ce stateati toti cu cagulele pe fata? Sa nu fiti indentificati? Parca erati ninja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 omule nu ai auzit la tv? astia de la securitate s-au alertat imediat, luati prin surprindere de catre un grup de motociclisti care au stat exact 60 de secunde...bla bla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Eu am inregistrat dar nu aveam setarile bune si nu am tras sunetul Asa ca mai bine pun niste poze ! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atas Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Felictarile mele am vazut la pro-tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Si eu am inregistrat dar nu merge sa pun filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 vreau si eu filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Pe scurt-scurt: a iesit exact ce ne doream. Pe scurt un pic mai lung: Un nr nesperat de mare de motociclete (~30-35) si oameni de pe forum sau din afara lui care au auzit de aceasta comemorare si protest. Ma bucur ca ne-am strans atatia si ca am realizat exact ce ne-am propus: un semnal de alarma la adresa media si autoritatilor. Si la plecare am ambalat toti ca sa ne auda si sa se zguduie strada P.S. Mi-au pocit numele @AdyBoby, o sa fii contactat de unul din admini pt filmulet, sa fie pus pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Daca ati ratat stirea de la Pro Tv puteti lua filmuletul de pe Hub MOTOhub.no-ip.info - User : AdyBoby "Felicitari" - pentru initiativa "Felicitari" - tuturor celor care au participat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
im0rtel Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Vad ca s-a baut si s-a mancat bine ; cu mici cu bere ... ca la romani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 VREAU SA II FELICIT PE TOTI CEI CARE AU FOST ACOLO... IMI PARE NESPUS DE RAU CA NU AM PUTUT VENI..... TOT RESPECTUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Respecte pentru ce ati facut, bravo pentru aducerea ProTV-ului, jos palaria in fata tuturor. Am revenit de la Bikes On Ice la tmp sa vad ce ati realizat si m-am bucurat enorm. Tricourile vad ca au aparut si ele in public, asta e nemaipomenit. PS. VREAU SI EU TRICOUL ! CAND AJUNG SI PRIN PROVINCIE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 4, 2006 Autor Share Postat Februarie 4, 2006 (editat) Am uitat sa mentionez ca ii felicit pe toti care am participat si initiativa a fost una foarte buna "Vad ca s-a baut si s-a mancat bine ; cu mici cu bere ... ca la romani.'' Pacat ca am fost decat 6 motoare (eu,zidu,stage,pow wow si si inca 2 baietzi care nu le-am retinut numele )la gradina zoologica baneasa Editat Februarie 4, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Am uitat sa mentionez ca ii felicit pe toti care am participat si initiativa a fost una foarte buna "Vad ca s-a baut si s-a mancat bine ; cu mici cu bere ... ca la romani.'' Pacat ca am fost decat 6 motoare (eu,zidu,stage,pow wow si si inca 2 baietzi care nu le-am retinut numele )la gradina zoologica baneasa salut! Am mancat si eu doi mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 ati mai fost dupa pe undeva ??daca nu ati zis ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 (editat) Am uitat sa mentionez ca ii felicit pe toti care am participat si initiativa a fost una foarte buna "Vad ca s-a baut si s-a mancat bine ; cu mici cu bere ... ca la romani.'' Pacat ca am fost decat 6 motoare (eu,zidu,stage,pow wow si si inca 2 baietzi care nu le-am retinut numele )la gradina zoologica baneasa cei doi pe care nu i-ai retinut au fost Rocristea si MacLeod. @ imOrtel: fara bere... doar mici. berea a fost inlocuita cu Cola si Prigat (reclama mascata...? ops... sorry... ) @ ariciu: nope, nu am mai fost pe nicaieri. de acolo am mers fiecare la casele noastre. se lasase un frrrriiiiiig... sa speram ca nu o sa se lase cu Editat Februarie 4, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Se pare ca postul meu initial a fost cam dur la adresa Marinarasului criminal si nu a rezistat... Revin insa pt ca vreau sa va felicit pt actiune. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Felicitari pentru atitudinea luata. Regret ca unele probleme personale m-au impiedicat sa fiu prezent, dar sunt intru totul de acord cu organizatorii. Trebuie sa aratam ca mai putem lua atitudine, nu am devenit o natie de robotei teleghidati care accepta fara sa cracneasca toate palmele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cenusiu' Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Felicitari pentru cei care au fost acolo . Tot respectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Reportajul de pe PRO Tv AICI - > Click dreapta, SAVE AS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 5, 2006 Autor Share Postat Februarie 5, 2006 (editat) CobraArt: multam ca ai venit tocmai de la Ploiesti pentru acest eveniment! Placerea a fost de partea mea! Nu am regretat,nu regret, si nici nu voi regreta ca am venit! PS: poate cineva sa fac rost de tot filmul?Ei au filmat mai mult de 1 min Editat Februarie 5, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 felicitari , ma bucur ca ati reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Toata stima pentru cei ce au fost acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 l-am vazut azi pe cel de pe national (sau n24 , nu mai stiu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate