-UFO- Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Mno, ce sa zic... Succes, ba, baieti, ba! Sa faceti poze! O sa apara si la tv la stiri si o sa curga multa cerneala la ziare.. sunt sigur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 nu mai vorbiti aiureli. nu iti iei r1 pentru "lustruit cariciu". din pct asta de vedere e la fel de eficient un 600 sau poate chiar mai mica. ma rog, probabil r1 nu-i cea mai inspirata alegere pentru inceput, dar daca ai un psihic stabil ai sanse bune sa treci anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dNb Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Mie mi-e frica sa merg pe R1. Asa ca un incepator pe R1 mi se pare... wow! Adica, iti trebuie ceva curaj, nu? clar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 de multe ori curajul este confundat cu imbecilitate inconstienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xplayer_88 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Va contrazic asta nu e curaj ci pura nebunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hornet600 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 (editat) Nu stau sa citesc 14 pagini despre fel si fel de pareri . Cine incepe cu R1 e dus cu capul . I-mi pare rau pt voi si mie IMI pare rau de tine ca nu prea ai dat pe la scoala.. Editat Septembrie 19, 2012 de hornet600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Daca-si ia totusi R1 propun s-o treaca pe numele meu... Am sa-i fac full casco si am sa mentionez in contract ca pentru o perioada scurta va mai fi o persoana care va conduce motocicleta... heya, Daca vrei sa conduci un R1 te putem ajuta, eventual facem un poll or topic, facem o mica cheta si cred ca iti putem lua unu sau daca ai placerea special poti merge si pe cel care il iau eu nu-i bai. nu mai vorbiti aiureli. nu iti iei r1 pentru "lustruit cariciu". din pct asta de vedere e la fel de eficient un 600 sau poate chiar mai mica. ma rog, probabil r1 nu-i cea mai inspirata alegere pentru inceput, dar daca ai un psihic stabil ai sanse bune sa treci anu Ramane de vazut, vedem ce iese sezonul urmator, Te ajuta sa nu ajungi la puscarie. Sau te ajuta sa inveti semnele alea obosite de circulatie. Ca poate vii blana pe triunghi in jos si te face unu' bucati. Ori, si tu esti de asta rebel fara permis? :crack: Da, da pe semnu ala sa-ti rupi tu trotineta in acceleratie probabil ca trec foarte multi pe langa tine in trafic si habar n-ai daca au sau nu permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Nu avea rost sa mai fac alt topic. Ca fata, pot sa incep pe r1? Este fiabila intr-o roata? O pot conduce cu pantofii mei Christian Louboutin? Care sunt sansele de a fi catalogata drept o fata de treaba? Mai are rost sa tin Honda? Cu r1 imi pot gasi baiatul perfect? Ca nu mai vreau sa fiu singura.. Ce calitati ar trebui sa am pentru aceasta motocicleta? Va multumesc anticipat. Asfalt uscat cu farul. Editat Septembrie 20, 2012 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Bine ca pui poze si cu motorul, sper sa fie si un motopolitist pe aici,sa te vada, sa te recunoasca in trafic. Spre binele tau =))) Iti comunic si numarul ? Va contrazic asta nu e curaj ci pura nebunie. Corect, asta ar trebui sa deduci din numele de pe forum Nu avea rost sa mai fac alt topic. Ca fata, pot sa incep pe r1? Este fiabila intr-o roata? O pot conduce cu pantofii mei Christian Louboutin? Care sunt sansele de a fi catalogata drept o fata de treaba? Mai are rost sa tin Honda? Cu r1 imi pot gasi baiatul perfect? Ca nu mai vreau sa fiu singura.. Ce calitati ar trebui sa am pentru aceasta motocicleta? Va multumesc anticipat. Asfalt uscat cu farul. Ce bascalie; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Mie mi-e frica sa merg pe R1. Asa ca un incepator pe R1 mi se pare... wow! Adica, iti trebuie ceva curaj, nu? de ce ti-e frica? vorbesti de parca are mintea ei; nu te obliga nimeni sa ii dai capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Da, da pe semnu ala sa-ti rupi tu trotineta in acceleratie probabil ca trec foarte multi pe langa tine in trafic si habar n-ai daca au sau nu permis Ba da, ii recunosc foarte usor. Sunt cocalarii ca tine. Iar ai sa zici de SV aiurea. Tu ai impresia ca SV-ul asta e un fel de trotineta bag de seama. Pai, esti doar prost. Urca-te pe unul o data, mergi cu el si vorbim dupaia. Dar stai, am uitat.. tu le stii pe toate. Ori daca nu e R1, e trotineta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 here we go again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Ba da, ii recunosc foarte usor. Sunt cocalarii ca tine. Iar ai sa zici de SV aiurea. Tu ai impresia ca SV-ul asta e un fel de trotineta bag de seama. Pai, esti doar prost. Urca-te pe unul o data, mergi cu el si vorbim dupaia. Dar stai, am uitat.. tu le stii pe toate. Ori daca nu e R1, e trotineta? Hahha, pot sa ma dau cu al tau ? )) Nu am nimic cu motorul ala, doar cu proprietari e chiar simpatic ca aspect, toate motoarele sunt frumoase in felul lor ! Ba da, ii recunosc foarte usor. Sunt cocalarii ca tine. Iar ai sa zici de SV aiurea. Tu ai impresia ca SV-ul asta e un fel de trotineta bag de seama. Pai, esti doar prost. Urca-te pe unul o data, mergi cu el si vorbim dupaia. Dar stai, am uitat.. tu le stii pe toate. Ori daca nu e R1, e trotineta? Nu mi-ai spus iti place mobra mea ? ) deja am nevoie de alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Vorba unui "pulitician" : MEDICAMENTEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 @Biraid: Tzatze or GTFO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Parerea mea.... sa incepi pe ceva de 1000 cm3 e ca si cum ai pune un virgin sa se puna pe bune cu Nicoleta Luciu o sa fie Nicoleta Luciu dezamagita, dar la urma urmei tu sa te simti bine. La fel e si la motoare. Incepe cu care iti place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Nu uita echipamentul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iminofensiv Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Nu uita echipamentul: lantul din poza a treia e "fake" ... hai bai UFO umbli cu cioara vopsita pe aici ? ori ii recomanzi omului aur veritabil ori nu-i mai recomanzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Ce topic de coca.o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Inconstient! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Uite cum e sa iei un R6 nou .... ) Poate nu e de ras, poate e de plans... http://www.youtube.com/watch?v=BZKbYH1W0HE&feature=watch-vrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Uite cum e sa iei un R6 nou .... ) Poate nu e de ras, poate e de plans... http://www.youtube.com/watch?v=BZKbYH1W0HE&feature=watch-vrec )))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crenwuste Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 Uite cum e sa iei un R6 nou .... ) Poate nu e de ras, poate e de plans... http://www.youtube.com/watch?v=BZKbYH1W0HE&feature=watch-vrec fix asa osa fac si eu... sa muritzi de ciuda ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 )))))))))) Asa o sa faca si SV MAN cand o sa se urce pe un R6 Ce zici de asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudoran Stefan Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Pacat de motociclete! Ala cu r6-le nici scoala nu cred ca avea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate