Willy_tm Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Daca nu ati vazut inca destul, mai am si eu ...... cate ceva Si drumul a fost cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Vreau sa felicit pe toti cei care au dovedit ca au intradevar sange in "...." ! Barbati adevarati ! Felicitari ... sunt cu adevarat impresionat de curajul vostru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 bravo fratilor!!!!tot respectul.trebuie sa ai o doza ca lumea de nebunie ca sa faci asa o chestie. la cat mai multe intalniri din astea!!! numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 bravo fratilor!!!!tot respectul.trebuie sa ai o doza ca lumea de nebunie ca sa faci asa o chestie. la cat mai multe intalniri din astea!!! numai bine!! multumim tuturor celor care au fost acolo!solo, va asteptam la vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 sigur trebuie sa ne petrecem olecuta mai mult ...sa bemm:)) poate o sa reusim sa organizam si noi ceva intrunire in creerii muntilor la noi in rarau sa se distreze si aia cu motocrosurile.nu facem planuri ca alea nu ies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Res_Q Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 Pentru mine a fost prima mea intalnire, nu prima de iarna ci prima din viata mea. Mi-am luat inima in dinti si am plecat cu Niprul meu la drum lung. Normal ca la intoarcere am avut probleme si am urcat niprul intr-un microbuz dar asta nu a insemnat ca a stricat totul. Am cunoscut persoane extraordinare si am avut ocazi sa-i cunosc mai bine pe baietii de la Road Patrol. Vreau s ale multumesc tuturor pentru ca am avut pe cine sa ma bazez cand am avut probleme si ii felicit pe baietii de la Road Patrol pentru organizare. thumb.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Pentru mine a fost prima mea intalnire, nu prima de iarna ci prima din viata mea. Mi-am luat inima in dinti si am plecat cu Niprul meu la drum lung. Normal ca la intoarcere am avut probleme si am urcat niprul intr-un microbuz dar asta nu a insemnat ca a stricat totul. Am cunoscut persoane extraordinare si am avut ocazi sa-i cunosc mai bine pe baietii de la Road Patrol. Vreau s ale multumesc tuturor pentru ca am avut pe cine sa ma bazez cand am avut probleme si ii felicit pe baietii de la Road Patrol pentru organizare. thumb.gif sunt convins ca a fost OK.felicitari!.sa le vezi insa p'alea de vara ce misto sunt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Frumos, n-am ce spune! Felicitari celor suficienti de dementi sa se incumete la un asa drum. Iar pozele multumim ca le-ati pus sa vedem si noi cum unii se distreaza in timp ce noi hibernam. Tousi Eu n-as rezista unui asemenea frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 hai sa bag shi eu la rapid niste poze .... mai mult cu grupul nostru ... shi mda facute cu telefonu asta e... calitate ioc dar macar se vede ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 (editat) Felicitari pentru toti care au fost la Cincis!!! Uitandu-ma la poze am observat ca parca lipseste ceva... Poate sa confirme cineva care a participat la BIKE ON ICE ca nu a fost nici o motocicleta cu atash la Cincis???? Editat Februarie 10, 2006 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Felicitari pentru toti care au fost la Cincis!!! Uitandu-ma la poze am observat ca parca lipseste ceva... Poate sa confirme cineva care a participat la BIKE ON ICE ca nu a fost nici o motocicleta cu atash la Cincis???? adevarat ca am stat mai putin dar nu am vazut .... poate ma inshel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Felicitari pentru toti care au fost la Cincis!!! Uitandu-ma la poze am observat ca parca lipseste ceva... Poate sa confirme cineva care a participat la BIKE ON ICE ca nu a fost nici o motocicleta cu atash la Cincis???? ....intr-adevar nu a fpst nimeni cu atas...ar fi fost prea usor drumul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 erau si motociclete cu atas,dar acasa:)) era mai bine cu el pe zapada si gheata dar pe asfalt mureai in 200km (aveai niste maini ca hercule)poate la anu o sa fim mai multi:P 200-300de motoare atunci o sa fie si cu atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Adevaraciune ... !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 M-ati convins,la anu vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 As veni si eu, dar asta inseamna ca la 25 sa nu mai am pretentii sa merg cu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy_tm Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 As veni si eu, dar asta inseamna ca la 25 sa nu mai am pretentii sa merg cu motorul... Nici eu nu ma asteptam sa traiesc peste varsta pe care o am, iar de mers cu motorul, am depasit 25, si cred ca nu am ratat nici o iarna. P.S.: nu sunt de loc batran !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bendis Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Felicitari pt intrunire! mie imi pare sincer rau k nu am ajuns...dar, asta este, alte prioritati. Felicitari Edy!!! am vazut pozele articolele si filemle...SUPER ATENTIE!!! Venim cu "calutzul" la HD saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Felicitari pt intrunire! mie imi pare sincer rau k nu am ajuns...dar, asta este, alte prioritati. Felicitari Edy!!! am vazut pozele articolele si filemle...SUPER ATENTIE!!! Venim cu "calutzul" la HD saptamana viitoare. FILEMLE?? Vreau si eu filem!!!! E bun?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 FILEMLE?? Vreau si eu filem!!!! E bun?????? ...tu ce film vrei ca doar ai fost acolo si ai vazut tot filmul live ba chiar ai si participat la turnarea lui!!... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 ba chiar ai si participat la turnarea lui!!... ... Din semnele alaturate observ ca e vorba de turnare efectiva, fara nici o legatura cu aparatul de filmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 ...tu ce film vrei ca doar ai fost acolo si ai vazut tot filmul live ba chiar ai si participat la turnarea lui!!... ... A fost o gluma,e o amica.A scris FILEM si am vrut sa o sicanez putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 A fost o gluma,e o amica.A scris FILEM si am vrut sa o sicanez putin ...ahaaa!!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 super intrunirea si mai ales ca e aici aproape de mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 salut si eu sunt din petrosani dar sunt la facultate in arad imi pare bine ca ati mers la cincis dar sper la vara cand mai vin pe acasa sa iesim la o plimbare prin 'vale' cu respect Din semnele alaturate observ ca e vorba de turnare efectiva, fara nici o legatura cu aparatul de filmat salut si eu sunt din petrosani dar sunt la facultate in arad imi pare bine ca ati mers la cincis dar sper la vara cand mai vin pe acasa sa iesim la o plimbare prin 'vale' cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate