razvanusv Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Banditi, ca tot vin betivanelile/petrecerile/sarbatorile, va doresc tuturor sarbatori fericite si sanatate, voua si celor dragi, si un an nou mai bun decat cel care sta sa treaca si nu in ultimul rand, kilometrii, grade alcoolice si mult bulan barbar pe strazi si in afara lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 (editat) Multumim si domniei voastre la fel! Craciun fericit! Editat Decembrie 22, 2011 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Sarbatori fericite Banditilor din toate colturile tarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 :friends:Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Sarbatori fericite si cel mai important, sanatate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 (editat) Sărbători fericite și mulți km fără evenimente neplăcute! Editat Decembrie 23, 2011 de cod03c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori frumoase tuturor si ganduri bune de la Zalau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sa va puna 'Mosul tot ce va doriti pentru banditii/banditele voastre sub brad (ulei, filtre, canistre de benzina, componente tunning, stit voi mai bine)! Multa sanatate, fericire, si multi km fara reparatii capitale! Sarbatori fericite si LA MULTI ANI! Marmotzell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 LMA baieti si fete!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sa va puna 'Mosul tot ce va doriti pentru banditii/banditele voastre sub brad (ulei, filtre, canistre de benzina, componente tunning, stit voi mai bine)! Multa sanatate, fericire, si multi km fara reparatii capitale! Sarbatori fericite si LA MULTI ANI! Marmotzell Daca tot aduci vorba de mosu', as mai vrea doar 3 lucruri: -sea retapitata de darian -curatat/sincronizat carburi Tin minte si acum, cand ma punea mama sa-i scriu mosului, ce sa-mi aduca..anii au trecut si lucrurile s-au schimbat, dar tare as vrea sa fie si acum la fel ) Anul asta, mosul(moasa mea) a venit(momentan) cu haine Nu uitati pe la anul: Draga mosule/Dear santa/Cher Père NoĂŤl/Дорогой Санта, ma rog, ati prins voi ideea Craciun fericit si aveti grija cat mancati !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 La Multi Ani Banditilor! Toate cele bune si muuuuulta caldura va trimit de aici de unde-i o vara foarte fierbinte (cred ca sunt 30 de grade acum). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Vand evacuare LeoVince SBK carbon, folosita cel mult 4000Km. A fost montata pe Suzuki GSF 1250 K7 Bandit. Pret: 800 Ron, Trimit in tara prin: Posta Romana 25 Ron. FanCourier 50 Ron. Astept si oferte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Trebuie sa cumpar carene pentru un bandit 650 s din 2004, avand in vedere ca nu ma pricep si nu prea am gasit mare lucru, va intreb daca astea sunt ok http://www.ebay.com/itm/SUZUKI-GSF-650-S-BANDIT-FRONT-FAIRING-NEW-/160693368733?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item256a12379d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Trebuie sa cumpar carene pentru un bandit 650 s din 2004, avand in vedere ca nu ma pricep si nu prea am gasit mare lucru, va intreb daca astea sunt ok http://www.ebay.com/itm/SUZUKI-GSF-650-S-BANDIT-FRONT-FAIRING-NEW-/160693368733?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item256a12379d tu ai cumparat mototul acela avariat din timisoara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 da eu sunt ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 la multi ani si km bai banditilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Hei. La multi ani tuturor. Am dat azi 2 ture prin oras, am dus animalu la un amic sa ii schimbe rulmentii de la jug. A fost EXCELENT, ca de fiecare data cand il calaresc dupa o vreme ( cam o luna de data asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 aline, la tine "e" tarile calde? PS: La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) aline, la tine "e" tarile calde? PS: La multi ani! La multi ani si tie. Cam da, dupa ce in noiembrie am iesit de musai la minus 7, acuma la plus 6 grade e ca la tropice. Si azi ne-am miscat, pana mea, sunt 7 grade si soarele e tare. Pastrand atentia maxima si fara miscari bruste, cate o tura se poate, pe jos nu este nisip sau sare pt topit zapada deoarece nu e cazul inca. De marti o sa lucrez din nou si o sa revin la masina de servici, asa ca mai mult ca sigur va dormi Banditul pana in primavara sau pana in urmatorul weekend cald Editat Ianuarie 6, 2012 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 da eu sunt ala da , aia e semicarena . vezi ca poti gasi si la noi din dezmembrari orice piesa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cellallallt Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 O maneta ambreaj cu tot cu prindere aveti careva?..pt bandit 600n 1996 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 La multi ani si tie. Cam da, dupa ce in noiembrie am iesit de musai la minus 7, acuma la plus 6 grade e ca la tropice. Si azi ne-am miscat, pana mea, sunt 7 grade si soarele e tare. Pastrand atentia maxima si fara miscari bruste, cate o tura se poate, pe jos nu este nisip sau sare pt topit zapada deoarece nu e cazul inca. De marti o sa lucrez din nou si o sa revin la masina de servici, asa ca mai mult ca sigur va dormi Banditul pana in primavara sau pana in urmatorul weekend cald chiar simti placere sa te plimbi cu mobra pe vremea asta ? rezisti mai mult de 7 km ?mi se face frig, numai cand te aud.. am vazut si eu un supermoto azi, singurul motor in ultimele 4 zile..scutere sunt destule, mi se face si mila de astia care livreaza pizza, chiar daca nu au nicio treaba cu regulile de circulatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 chiar simti placere sa te plimbi cu mobra pe vremea asta ? rezisti mai mult de 7 km ?mi se face frig, numai cand te aud.. am vazut si eu un supermoto azi, singurul motor in ultimele 4 zile..scutere sunt destule, mi se face si mila de astia care livreaza pizza, chiar daca nu au nicio treaba cu regulile de circulatie ! Nu o duce la extreme omule, am iesit de 2 ori cate 2-3-5 km prin oras, nu am iesit nici pe circuit si nici pana in Germania nu am fost. Si da, imi face placere sa ma misc cu ea odata pe luna, sa nu pierd gustul. Am iesit de musai, am scris ca am dus-o la un amic sa imi schimbe rulmentii. Nu e dracu asa negru pe cum pare, nici nu am inghetat ( la 28 de ani ai mei ma ganesc serios la reumatism, adica nu risc sa imi fie frig), insa m-au sunat cativa amici motoristi si ei sa imi spuna ca m-au vazut si ca ce pofta au si ei, dar nu au iesit niciunu. In schimb este o trupa de chopperisti aici care intruna se plimba, acuma de ieri a cazut zapada poate o raresc si ei. Drumuri bune si iarna scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Salutare si un An Nou mai bun . Ma intreb daca exista printre posesorii de Bandit vreunul interesat de un schimb. Detalii mai multe aici :http://www.pro-bike.ro/forums/topic/86892-dl-650-k5/ Numai de bine si cit mai multi km fara evenimente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate