Emppu Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Mi se pare mie sau cauciucul e montat invers?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Mi se pare mie sau cauciucul are ceva crapaturi?? Mi se pare mie sau cauciucul e montat invers?? And the winner is... . . . . Macke. Mai, da rai mai sinteti Adevarat, are ceva crapaturi, probabil a fost stat mult pe dreapta. Arata asta a cauciuc pus invers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Eu nu te-am intrebat degeaba...si nicidecum vorba de rautate.... Si eu am la fel si ma cam man'ca in spate!!! Intrebarea e...sa imi fac griji sau nu!?!? Tu iti faci!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Eu nu-mi fac griji. Am vazut ieri un omulean care merge cu furca strimba. Bine, totul are o limita dar... Mai merg cu el asa pina se duce de tot si imi pun ceva ca lumea. Cel de pe spate arata f bine, nu observ crapaturi. Totusi ma gindesc ca poate cel de pe fata s-a ros asa de repede tocmai pt. ca e imbatrinit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Eu nu-mi fac griji. Am vazut ieri un omulean care merge cu furca strimba. Bine, totul are o limita dar... Mai merg cu el asa pina se duce de tot si imi pun ceva ca lumea. Cel de pe spate arata f bine, nu observ crapaturi. Totusi ma gindesc ca poate cel de pe fata s-a ros asa de repede tocmai pt. ca e imbatrinit. auzi si eu am patit la fel cu cauciucul vechi s-a crapat destul de repede si un nemtzalau mai cu experienta mi-a sugerat sa pun sub roti niste scanduri iarna cand nu-l folosesc sa nu traga betonul umezeala din cauciuc...poate vorbea prostii poate nu dar eu incerc pe cat pozibil iarna sa-l tin pe lemn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Moto a fost tinuta intr-o anexe a unei case, cu roata spate sus pe ridicator ... in acea anexa temperatura nu a scazut sub -5 grade. Cred ca e imbatranit de la vreme....DOT-ul celui de pe fata e din 99 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ideal ar fi sa ierneze cu ambele roti suspendate. Pe langa aspectele enumerate ceva mai survin si deformari alea cauciucului, stand nemiscat si suportand greutatea motoretei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 poate uni din voi folositi gume pe 70 uni pe 60...si mai exista si f rar pe 65,pe 110 respectiv120 ...poate asta-i motivul sau melcul schimbat(ca se pot smekeri de la alte modele sa mearga doar pt ochi si in loc de distantier... ) Man turometrul merge bine...de ce sa-l schimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Man turometrul merge bine...de ce sa-l schimbi? Am glumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Am vazut ieri un FZ6N cu tankbag si adevaru' e ca au inceput sa-mi curga balele... tare-ar merge un tankbag si pe-a mea. Iar am facut o timpenie, care cred c-o sa ma forteze sa-mi polishez si eu capacele de la motor. Anul trecut, nush ce se rupsese pe la animala (am uitat) si am incercat sa lipesc cu superglue. Am reusit, cu multa indeminare, sa scap un strop pe capacul de la ambreiaj. Am sters imediat dar tot a ramas o pelicula. E, ieri m-a mincat in fund sa incerc sa sterg cu acetona treaba aia, si cum stergeam eu m-am gindit sa dau oleaca cu unghia. Efectul e ca s-a dus depunerea aia speciala de pe aluminiu, si acum am un cacao de "pata" lucioasa pe capac. Oricum, cred ca fac treaba asta la sfirsitul sezonului, ca de-acuma m-am saturat de bibilit la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Si eu as vrea un tankbag insa vreau unul cu suport www.louis.de 10025381 cu suportul in prima poza de pe randul 2 (la mine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Ca apoi sa aflu ca ei nu stiu unde este cartea de service, ca nu stiu unde este manualul de utilizare Ca sa inchei povestea cu dealerul intr-o nota optimista, am primit manualul de service si manualul de utilizare. Toate reviziile au fost efectuate la timp si ma voi duce sa o fac si pe urmatoarea in momentul in care ajung la km respectivi. Deci se poate si la noi, doar ca pe banii, timpul si nervii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Si eu as vrea un tankbag insa vreau unul cu suport www.louis.de 10025381 cu suportul in prima poza de pe randul 2 (la mine) Stai, c-am vorbit prostii. Inca-s mahmur dupa last night. Nu era tankbag, era husa de rezervor, din piele. Nu stiu de ce mi-ar fi curs balele dupa un tankbag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Stai, c-am vorbit prostii. Inca-s mahmur dupa last night. Nu era tankbag, era husa de rezervor, din piele. Nu stiu de ce mi-ar fi curs balele dupa un tankbag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 luni intru in posesia unui Bandit , as vrea sa stiu ( va rog ) daca primesc si eu o carte service/info pentru un Bandit S din 2000 mersi anticipat . vreau sa vad ce ulei sa bag si ce bujii filtru ...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 @Calin: adica un bagster! maaaaammmmmaaaaaa....nu dormi nopti cu gandul la una de-aia! Asa, nu mai trebuie suport la tankbag, ca bagsterul are cleme de prindere tankbag! E cam 100 lire pe ebay ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) luni intru in posesia unui Bandit , as vrea sa stiu ( va rog ) daca primesc si eu o carte service/info pentru un Bandit S din 2000 mersi anticipat . vreau sa vad ce ulei sa bag si ce bujii filtru ...etc salut, da-mi un PM si iti dau tot ce vrei sa sti despre bandit-ul tau...doar esti concitadin ) in alta ordine de idei mi-am luat un telescop NOU de gsxr 1000 din 2001 cu 40$(trabsport inclus) de pe vivat ebay. cine are experinete cu telescoape aftermarket poate imi da si o parere daca o sa inbunatateasca cu ceva(ca daca nu l-am luat degeaba ca al meu e in perfecta stare ) @calin incearca sa-ti eie de pe ebay.fr eu mi-am luat unul de la top saddlery nou nout cu 50de euro daca ai rabdare gasesti si mai ieftin Editat Aprilie 24, 2009 de KMIHAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 luni intru in posesia unui Bandit , as vrea sa stiu ( va rog ) daca primesc si eu o carte service/info pentru un Bandit S din 2000 mersi anticipat . vreau sa vad ce ulei sa bag si ce bujii filtru ...etc Gasim un manual pentru tine! Lasa adresa de mail ... preferabil un gmail! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Baieti, fetite, domnisoare, gagici ( ) care are planuri de 1 Mai ? Daca mai sunt banditi care vor sa mearga spre mare atunci, aruncati-mi si mie un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Eu vin in Nordul Moldovei de 1 mai...stau weekendul ala.... No mare deocamdata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 luni intru in posesia unui Bandit , as vrea sa stiu ( va rog ) daca primesc si eu o carte service/info pentru un Bandit S din 2000 mersi anticipat . vreau sa vad ce ulei sa bag si ce bujii filtru ...etc Tipul uleiului e scris pe motor. Orice magazin serios ar trebui sa aiba un catalog in care sa scrie ce bujii si filtru iti trebuie. Dar... 10W40, NGK CR9EK. Daca te intereseaza, am si manual de reparatii Haynes in format .pdf. @KMIHAI: multumesc pt pont Am aruncat o privire pe ebay-ul francez, si asa e, sint huse ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Tipul uleiului e scris pe motor.Orice magazin serios ar trebui sa aiba un catalog in care sa scrie ce bujii si filtru iti trebuie. Dar... 10W40, NGK CR9EK. Daca te intereseaza, am si manual de reparatii Haynes in format .pdf. @KMIHAI: multumesc pt pont Am aruncat o privire pe ebay-ul francez, si asa e, sint huse ieftine. no problem....de gasit gasesti ieftin si nou daca ai rabdare ca aia in franta is destul de nebuni toti cu huse de rezervor,shei si alte modificari. singura chestie e ca trebuie sa-i convingi pe multi sa trimita in romania....dar sunt convins ca o sa-i dai frau liber "sharmului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 no problem....de gasit gasesti ieftin si nou daca ai rabdare ca aia in franta is destul de nebuni toti cu huse de rezervor,shei si alte modificari.singura chestie e ca trebuie sa-i convingi pe multi sa trimita in romania....dar sunt convins ca o sa-i dai frau liber "sharmului" Adica nu trimit decit in Franta sau doar nu trimit in Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Adica nu trimit decit in Franta sau doar nu trimit in Romania? pai majoritatea trimit numai in franta dar da-le mail si intreaba-i daca trimit in romania si cat costa transportul.sunt unii care trimit....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 sunt cateva modele la preturi foarte mici. cautati: Protège rĂŠservoir bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate