Macke Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Nu e chiar asa cum spui tu Cristi, asta pentru ca dupa ce eu inmatriculez motorul, dau cu el de pamant, si pentru ca nu pot sa-l repar, fac "rost" de un cadru si-l pun la motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_1 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Nu e chiar asa cum spui tu Cristi, asta pentru ca dupa ce eu inmatriculez motorul, dau cu el de pamant, si pentru ca nu pot sa-l repar, fac "rost" de un cadru si-l pun la motorul meu Eu inteleg si ideea ta, doar ca am inteles ca sunt cazuri, in care mergi ca omul sa faci ITP, iar acolo, te trezesti cu aia, ca ti-o retin ca cica ar fi furata, si atunci??? ce mai poti face??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 iei taxi altceva nu poti face! serios acum....e de datoria ta sa verifici seriile atat de la motor cat si de la cadru pentru a nu avea probleme dinastea.bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASU11 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 intrebare ...cricul central de la 250 se nimereste p 600 ...??? :-S am eu cric de 600 daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 am eu cric de 600 daca vrei ms dar am vb q un baiat d il am in lista si a zis k imi trimite el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 parca vroia cineva sa-si puna furca USD....am gasit una de 750 gsxr din 96 cu 230eur negociabil(furca,juguri,roata,etriere,aripa,discuri frana) la un baiat din timisoara.daca e cineva interesat i dau datele de contact din pacate eu am alte cheltuieli in urmatoarele luni si nu prea imi permit acum, desii zic eu ..este un pret bun. sanatace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Salut.Aveti careva de vanzare un Bandit 600 N Kult sau stiti pe cineva care are?As dori sa fie in stare buna si cu actele in ordine,pt. ca tocmai ce m-am intors de la Tg-Mures unde era sa iau o teapa destul de mare.Multunmesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 parca vroia cineva sa-si puna furca USD....am gasit una de 750 gsxr din 96 cu 230eur negociabil(furca,juguri,roata,etriere,aripa,discuri frana) la un baiat din timisoara.daca e cineva interesat i dau datele de contact din pacate eu am alte cheltuieli in urmatoarele luni si nu prea imi permit acum, desii zic eu ..este un pret bun.sanatace. Eu aveam de gand sa-mi pun o furca USD... de fapt, am in continuare planuri cu banditu (daca nu-l vand) dar deocamdata nu am bani pentru asemenea modificari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Eu aveam de gand sa-mi pun o furca USD... de fapt, am in continuare planuri cu banditu (daca nu-l vand) dar deocamdata nu am bani pentru asemenea modificari... pai de asta mor si eu de ciuda ca pretul e ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Salut.Aveti careva de vanzare un Bandit 600 N Kult sau stiti pe cineva care are?As dori sa fie in stare buna si cu actele in ordine,pt. ca tocmai ce m-am intors de la Tg-Mures unde era sa iau o teapa destul de mare.Multunmesc anticipat ia vezi aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 Maine daca e vremea tot asa frumoasa ca pana acum, mai vine cineva pe la arc? eu o sa ajung pe la 18:30 cu niste "bercenari" si cred ca o sa stau cam o ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Salut.Aveti careva de vanzare un Bandit 600 N Kult sau stiti pe cineva care are?As dori sa fie in stare buna si cu actele in ordine,pt. ca tocmai ce m-am intors de la Tg-Mures unde era sa iau o teapa destul de mare.Multunmesc anticipat Asi avea eu, dar ........................... costa Daca esti interesat voi reveni cu lista intreaga de imbunatatiri (daca cumva nu se vad din poze). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Asi avea eu, dar ........................... costa Daca esti interesat voi reveni cu lista intreaga de imbunatatiri (daca cumva nu se vad din poze). Wow... cat de frumos e... de ce-l vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yrkalex Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Salut , Are cineva de vanzare scarita stanga pentru Bandit 600 ? Ca noi sunt destul de scumpe... Merci frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Wow... cat de frumos e... de ce-l vinzi? Am prins gustul de enduro....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Am prins gustul de enduro....... si tu? asa-i si motivu meu pentru care am bagat eu banditu la vanzare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Salut , Are cineva de vanzare scarita stanga pentru Bandit 600 ? Ca noi sunt destul de scumpe... Merci frumos . scarita in sine sau suportul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yrkalex Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 scarita in sine sau suportul? Doar scarita ca suportul cred ca este ok...asa am luat-o . Are un cauciuc ordinar in loc de scarita . MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Doar scarita ca suportul cred ca este ok...asa am luat-o . Are un cauciuc ordinar in loc de scarita . MS vezi in semnatura daca sunt cele de care ai nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 si tu? asa-i si motivu meu pentru care am bagat eu banditu la vanzare... Ne intalnim la arc in seara asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Ne intalnim la arc in seara asta ? Eu am fost la arc, niciun alt bandit p'acolo... pacat... inca e frumos afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 red bandit ..ai un super bandit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGH Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Vand Banditul ........... Este din '95, pret 1800 E. Telefon 0722596905 - Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 red bandit ..ai un super bandit ... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 multumesc Chiar ca-i frumoasa bandita! Spor la vanzare ca am inteles ca vrei s-o mariti:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate