gabi88 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 (editat) La multi ani > zi si mie de unde ai luat abtibildele cu ` atentie la motociclisti ` Editat Aprilie 19, 2011 de gabi88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 merci! In incinta Auchan Titan (care e mai degraba in Ozana) e un magazin cu tot felul de stickere si au si d-astea. Eu o sa-mi fac unele mai misto (de cand zic...), ca deh, is grafician, dar pana atunci le-am pus pe alea...in decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 La multi ani ! "...despre vechiul bandit(ref. kult) se zice ca ar fi indestructibil, deci ne astept ca si acesta sa fie la fel" - Review revista moto la lansarea noilor modele de bandit(revista ne-romanesca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 BANDITMANIAAAA!!! LMA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Macke - mai multe detalii despre aia osutadoujdemii km ! ? Nu am .. e de vanzare pe mobile, la 234 mii de km, dar spunea ca are motor nou de 60 de mii http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=140706368 Neuer Motor mit 61.663 km montiert • Inkl. 60.000 km .. etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 La multi ani ! "...despre vechiul bandit(ref. kult) se zice ca ar fi indestructibil, deci ne astept ca si acesta sa fie la fel" fencs! deci ar trebui ca la 52 ani tot banditu' asta sa apara pe tort LMA!!! MS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Un bandit sticlos: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vania Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Salut, nu am patit pana acum sa ramana blocata in viteza, sa sara din viteza sau sa schimbe dificil, sigura chestie care am observat-o e "silentiozitatea" schimbarii vitezelor cu diferite marci de ulei . Nu sunt un expert, dar ma indoiesc ca problema e ambreiajul, incerca sa afli raspunsul problemei prin eliminare. multumesc mult...o sa ma apuc joi de ea sa vad ce si cum...sper sa rezolv ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 La multi ani si de la mine, azi este si ziua unui prieten..Deci ma pregatesc de baut O sa inchin un pahar si pt. tine Buey, banditul in fata mea este un tanc indestructibil asta, atata timp cat ii dai ce-ti cere(si nu cere mult) Countdown: 10 Days left Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 (editat) vorbisem cu One sa-i dau ei topcase-ul dar vad ca nu mai da nici un semn de viata. deci este din nou disponibil publicului larg, cu posibilitate de confectionare de suport pt. Pop sau Kult (pentru cine n-are). nu fiti gay, luati topcase. sincer n-as putea sa ma despart de al meu la drumuri lungi si nu stiu cum de am trait fara. vezi semnatura pt. detalii. Editat Aprilie 19, 2011 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 poate vrei o geanta pt husa de rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 eu daca nu am gauri in codita, cum il prind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 eu daca nu am gauri in codita, cum il prind? Am eu o bormasina profesionala Cred ca poti sa-l prinzi cu niste clipsuri de cele doua bare, care le folosesti pt. prins plasa..Stiu ca vazusem la cineva sistemul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 pai faci gauri. nu e mare brinza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 arpopos de astea.... am pus ochii pe cadrul din setul din care face parte si alurackul pe care l-am luat anu' trecut. nou e 200 euro, dar stiu niste baieti pe prelungirea ghencea care lucreaza frumos cu sudura in argon, daca mi-l fac dupa schitele astuia pana in 100 euro il iau de la ei, daca nu....il iau nou. cutii - frate-miu cand si-a cumparat choappera avea niste cutii Givi E21 pe ea care merg binisor pe care le-a dat jos si inca nu le-a vandut. Imi mai trebuie si-o placa pt topcase Givi care sa mearga pe rackul meu si un topcase Givi SH si gata! Alti bani, alta distractie, alt motiv de strans din buci Ideea e ca vreau sa scap de grija furtului, a ploii si mai ales a legaturilor de facut in fiecare dimineata pentru excursia din vara si oricat nu inghit eu cutiile de plastic nu pot sa neg cat de utile si superioare sunt coburilor textile + ca cutiile astea sun subtirele si nu fac banditul sa arate ca un magar in afganistan. si poze cu sistemul si cutiile montate pe banditi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 ...PS: cine n-are pretina motociclista sa-si gaseacsa, ca ia uite ce miso e Mesaj completat HAHAHAHA!!!!! acum am vazut poza atasata. Ala cu Guzzi ii zice aluia cu BMW: " Uite, o Guzzi cu țâțele lăsate!" Mersi, MotoRocker. Urare: Toti banditii si banditosii sa traim, cu tot ceea ce implica aceasta calitate, aceea de BANDITI MANIACI. PS: E faina faza cu Guzzistu' si cu beemvistu' , nu-i asa? O mai pun odata, sa vada toti. Bine-nteles cu traducerea de rigoare: " MOAAMA, UITE O GUZZI CU TZATELE LASATE !! - no further comments. Pioza asta mi-o trimis-o frate-miu de ziua mea, in 10 aprilie.... Numa' bine tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Gata, am fost la RAR pt ITP. Concluzie: RAR-ul din Vaslui nu are stand ) S-a uitat la ea, a facut poze, si gata... m-am stresat degeaba. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Salutare, LMA! celor vinovati Si-a pus careva filtru de aer K&N pe Bandit 650? Cum se simte? Ceva extraordinar? Merita doar daca ai evac aftermarchet? Ma apropii de 12mii km si ma gandesc la niscai cadouri pentru Bandit. - Filtru aer K&N; - bujii NGK Iridium; si daca Iepurasul se indura, - o evacuare Leo Vince )) Inca odata LMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Salutare banditilor. ma intereseaza o toba ptr bandit 1200 indiferent de marca dar nu originala . Sa arete ok si sa sune bine . Daca are/stie cineva ceva pls pm . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RvsS Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 arpopos de astea.... am pus ochii pe cadrul din setul din care face parte si alurackul pe care l-am luat anu' trecut. nou e 200 euro, dar stiu niste baieti pe prelungirea ghencea care lucreaza frumos cu sudura in argon, daca mi-l fac dupa schitele astuia pana in 100 euro il iau de la ei, daca nu....il iau nou. Salut vreau si eu sa fac la "baietii tai" partea din dreapta pentru Alu Rack. Stii cumva cat ar costa sau cum putem sa facem ? Eventual daca ai nevoie il pot oferi pe al meu complet drept model pentru a fi copiat de baieti (daca ajuta cu ceva). Mie imi trebuie doar cel din dreapta, doar fierul. Importatnt e sa fie de aceeasi grosime pentru ca altfel nu se prind bine lateralele Givi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Salutare, LMA! celor vinovati Si-a pus careva filtru de aer K&N pe Bandit 650? Cum se simte? Ceva extraordinar? Merita doar daca ai evac aftermarchet? Inca odata LMA! Salutare! Eu am filtru de aer DNA, adica tot sport, un fel de k&n. Ce pot sa zic este ca la rece motoreta trage ca scuterul, in schimb se schimba sunetul daca ai toba aftermarket (yoshimura in cazul meu ). Daca se incalzeste pe la 50 de grade trage normal, ba mai mult, am observat o usoara imbunatatire in plaja 7k - 12k ture (sau mi s-o parea mie). kmihai recomanda dyno jet stage kit la toata afacerea (evacuare sport -> filtru sport -> stage kit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 pai se poate si fara dynojet stage 1 numai ca o sa-si dea in bot la turatii pana in 5.000.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Salut vreau si eu sa fac la "baietii tai" partea din dreapta pentru Alu Rack. Stii cumva cat ar costa sau cum putem sa facem ? Eventual daca ai nevoie il pot oferi pe al meu complet drept model pentru a fi copiat de baieti (daca ajuta cu ceva). Mie imi trebuie doar cel din dreapta, doar fierul. Importatnt e sa fie de aceeasi grosime pentru ca altfel nu se prind bine lateralele Givi. Salve! Nu mi-au dat pretul ot ca nu le-am dat schita, tre sa ma duc acolo cu schita printata si cu mobra. Ar fi perfect daca ai cumva side-carrierul, chiar daca e doare unul. Dar ce s-a intamplat cu celalalt? E SW-Motech si al tau nu? PS: daca imi zic ca face mai mult de 100 de euro mi le iau din magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 pai se poate si fara dynojet stage 1 numai ca o sa-si dea in bot la turatii pana in 5.000.... Mie-mi da in bot intre 4500 si 5000, dar numai cand e uleiul pana in 50 de grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Salutare, LMA! celor vinovati Si-a pus careva filtru de aer K&N pe Bandit 650? Cum se simte? Ceva extraordinar? Merita doar daca ai evac aftermarchet? Inca odata LMA! eu am pus pe al meu, nu se simte , avantajul e ca il dai jos il speli cu apa si sapun si in cateva ore il pui la loc ca nou, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate