Marmotzell Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 salutare banditi! Imi cer iertare k nu am mai scris de mult si nici makr n-am mai citit cw ati scris voi cam de mult, dar momentan am motorul tras pe dreapta pana reusesc sa dau de kp la amortizorul ala. Voiam sa intreb ceva, off-topic totusi (Sper sa nu ma injurati...prea tare): stie cineva ceva de accidentul de vineri seara de la Unirii? Treceam pe acolo si am vazut ambulanta sin cbr albastru sin bandit negru parcate pe dreapta, un pic mai in fata de unde era un motociclist la pamant! Dak s-a scris va rog sa-mi ziceti si mie paginile. Mult respect si asfalt uscat! Si cascati ochii k sa nu vi-i caste altii de tot (ooofffff). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alonzo Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 (editat) Na-i somn? Bine-ai venit. Dupa poza de la avatar as zice ca asta e al 2-lea bandit, nu? Cunosc toba, parca de anu trecut de la "sa ne respectam in trafic" de prin Oradea-Satu Mare, cand era pe cela rosu. Sau l-ai vopsit pe ala? Poate ma insel. De curand am revenit acasa in "ro" si stau mai mult timp pe afara la plimbare, mi-a fost dor de mobra.. Da ai dreptate Este tot acela visiniu insa lam vopsit in iarna negru mat cu negru lucios si unele parti nikelate... vorbea cineva mai jos in legatura cu, carena de sub motor care am pus-o, este pentru ai inbunatatii lookul intrucat mi'se parea prea gol in zona respectiva, face diferenta mare cu el si imi place privind faptul ca este un bandit ai da o nuanta de streetfighter dar nu vreau sa-l inclin prea mult spre "streetfight" asta ar insemna sa nu mai fie bandit... Editat Iunie 6, 2011 de Alonzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 @MotoRocker Bug-spoilerul ala nu are absolut nicio utilitate in afara de estetica. Acopera locul acela golas de sub motor, un moft pentru mine, insa (parerea mea) un MUST pentru motoarele V2. Alea fara spoiler arata neterminate, lasand la vedere motorasul ala cat un pet de 2 litrii ( vezi SV, Monster etc). De ajutat nu ajuta nici la a opri mizeria sa intre, din contra, pot spune ca e mai naspa de curatat la galerii deoarece nu prea iti mai intra acolo decat periuta de dinti ( depinde de modelul de spoiler si de cat de sus-jos-fata-spate il montezi). Eu zic ca merita montat, excluzand insa "ofertele" gen Louis cu preturio din alea de 150-200 de euro. Astea de la riambi-weiss sau cum se scrie chiar merita. @Calin.......Caline mama, schimba-ti sursa de informatii cand vine vorba de cum functioneaza motoarele. Pentru informatia ta, un bug-spoiler iti da cuplu cacalau la turatii joase, nicidecum 50 km/h in plus cum aberai tu mai devreme. Pune mana si citeste inainte sa dezinformezi pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Inseamna ca daca imi oun bugspoiler pot sa ma dau pe o roata ?? @offtopic: merge cineva la mare in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 @Calin.......Caline mama, schimba-ti sursa de informatii cand vine vorba de cum functioneaza motoarele. Pentru informatia ta, un bug-spoiler iti da cuplu cacalau la turatii joase, nicidecum 50 km/h in plus cum aberai tu mai devreme. Pune mana si citeste inainte sa dezinformezi pe altii eeee Aline daca asa se pune problema vezi ca stiu niste baieti de peste Prut, poate-i trimit sa te-ntrebe de sanatate. da' chiar sa ma contrazici tu pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Si motanu meu il bate pe al tau (desi nu mai are coite), na. In alta ordine de offtopic, in weekendul 17-19, daca nu ploua si nu vine sfarsitul lumii, ma duc si eu IN SFARSIT pe Transalpina. Nu vreau nimic, ma laud doar. Dupa 5 ani consecutivi de concedii pe Transfagarasan merit si eu atata....nu? Mergem vreo 5-6 motoare, nu stiu inca exact, cert e ca voi fii si eu si fostul meu B6, cam atata din familia Bandit. Plus verisorul GSX750. Abia astept. Tre sa imi schimb pana atunci placutele pe fata si lichidul din instalatia de frana si din cea de ambreiaj, dupa ce curat in prealabil pistonasele etrierilor sa vad daca nu sunt ceva cuiburi de sobolani pe acolo. Stiti un mecanic bun care sa puna suflet la asa ceva si sa nu imi ia mai mult de 500de ron pe manopera asta? Hai ca sunt ironic . Pace voua pacatosilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Salut, Sunt incepator si m-am tot invartit in jurul unui CB500, dar la cei 1.95 pe care-i am nu-i de mine. Prea micut. In schimb m-am asezat binisor pe un Bandit. Ce parere aveti de asta: http://www.scoalamotolouis.ro/vanzari/suzukibandit/suzukibandit.htm Suzuki Bandit 600cc An fabricatie: 2002 Kilometri: 35.400 Putere: 57kw Recent adusa, nerulata in Romania, vopsea originala, garantie cutie si motor 12 luni. Pret: 2290 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Iti sta bine pe baditul POP! Pe Kult vei sta ca pe CB-u. POP-ul (banditul dupa 2000 pentru cilindreea de 600cc) este mai inalt (in sa). Iar varianta S te protejeaza la drumuri in afara! Merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 In alta ordine de offtopic, in weekendul 17-19, daca nu ploua si nu vine sfarsitul lumii, ma duc si eu IN SFARSIT pe Transalpina. Nu vreau nimic, ma laud doar. Dupa 5 ani consecutivi de concedii pe Transfagarasan merit si eu atata....nu? Mergem vreo 5-6 motoare, nu stiu inca exact, cert e ca voi fii si eu si fostul meu B6, cam atata din familia Bandit. Plus verisorul GSX750. Abia astept. Eu am fost acum 2 ani, pe cand aveam Ktm Adv... l-au asfaltat total? ca altfel, nu prea inteleg cum faci traseul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Este si un site Transalpina, google-it. Cica e aproape tot asfaltat, plus ca acu 2 ani cand nu era asa l-au facut niste amici cu RT1100, B6, Goldwing si ZZR600, deci nu-i stres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Si motanu meu il bate pe al tau (desi nu mai are coite), na. mai Aline ai incurcat-o, ai grija ca vin eu odata pe la tine prin zona si tot bem noi berea aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Azi am vrut sa ma duc pe Cheia, dar m-a oprit ploaia cand am ajuns in Maneciu si am facut cale intoarsa.. Ce-i drept, nu prea am mers mult cu banditul anul asta(din diverse motive, permis, kit lant, etc)cred ca nu mai sunt obisnuit cu el.. Mi-a amortit curu pe sa si nu am mers chiar asa mult, am facut putin peste 200 km azi..Ghidonul deja incepe sa ma streseze la drum lung, simt ca stau pe o motocicleta de copil..(schimbatul ghidonului este un "must") da ce are ghidonul? dece il schimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 da ce are ghidonul? dece il schimbi? Pai simt mainile prea apropiate..imi este cam incomoda pozitia mainilor..Am mers pe enduro si se schimba treaba, stai mult mai lejer.. Probabil pe curbe mai stranse si prin oras, este mai bun ghidonul stock, dar in rest zici ca am ghidon de tricicleta Este doar parerea mea.. Ma rog, mai este si ideea de aspect..imi place cum arata ghidonul pt enduro.. ps. Caline, vino in Bucuresti la bere, am vazut ca ti-ai facut multi prieteni aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) mie mi-au spus 2 persoane (posesori de B6) ca este mult mai buna pozitia cu ghidon de enduro. Vezi ca userul BxP_BV are montat pe bandit de 600 ghidon de enduro! Editat Iunie 8, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) Este si un site Transalpina, google-it. Cica e aproape tot asfaltat, plus ca acu 2 ani cand nu era asa l-au facut niste amici cu RT1100, B6, Goldwing si ZZR600, deci nu-i stres. Cool! Am vazut situl si se jura ca mai sunt doar 11km neasfaltati. Astept pana la anu' poate-l termina Cand am fost eu, am vazut motorete de tot felul... dar stii cum e, trebuie sa fie si placuta calatoria. Mi-a placut un nene cu un Ural cu atash si sotie in atash. La vreo 50-60 de ani. Cu bagaje, cu catrafuse... simpatici. Vorbitori de germana. Bafta, asteptam imgini Editat Iunie 8, 2011 de Vulturul Cu Dinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Salve, merge careva la mamaia - intrunirea Seawolves din uichendul care urmeaza ? Daca intereseaza pe careva, la ora 9:00 e plecarea din benzinaria MOL de la intrarea pe A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Salve, merge careva la mamaia - intrunirea Seawolves din uichendul care urmeaza ? Daca intereseaza pe careva, la ora 9:00 e plecarea din benzinaria MOL de la intrarea pe A2. [/quo 10x...vineri sau sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Pai simt mainile prea apropiate..imi este cam incomoda pozitia mainilor..Am mers pe enduro si se schimba treaba, stai mult mai lejer.. Probabil pe curbe mai stranse si prin oras, este mai bun ghidonul stock, dar in rest zici ca am ghidon de tricicleta Este doar parerea mea.. Ma rog, mai este si ideea de aspect..imi place cum arata ghidonul pt enduro.. ps. Caline, vino in Bucuresti la bere, am vazut ca ti-ai facut multi prieteni aici Intr-adevar e mai bine in oras cu ghidon mai ingust,ca te ajuta sa te strecori mai usor,Dar in schimb pe curbe parerea mea e ca este mai bine cu ghidon pt enduro ca simti mai bine motorul,eu am unul streetbar care impreuna cu semnalele are 1m latime,deci va dati seama ca rar de tot ma mai bag printre masini ca nu am loc,in schimb pe curbe e perfect asa bn il simti,Tot anu trecut nu l-am inclinat cu ghidonul stock(care mai era si stramb) cat l-am inclinat acum de 2 luni sezonu asta cu ghidonu streetbar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 10x...vineri sau sambata? scuze .. sambata la 9:00 dimineata e plecare de la benzinaria mai sus amintita. ASTA ESTE TRASEUL PROPUS: Bucuresti - Calarasi, trecut Dunarea cu bacul pe la Silistra (vama cu Bulgaria) pe malul celalalt, in judetul Constanta, si pe urma, DN3 pana in Constanta, pe langa Tropaeum Traiani din Adamclisi. (daca aveti timp si chef putem sa ne oprim sa il vizitam asa rapid) Am facut traseul pe harta, da' am pus doua linkuri (Bucuresti-Calarasi si Ostrov-Constanta) ca Google maps nu vrea sa inteleaga ca eu vreau sa trec Dunarea, ori nu stiu eu sa ii explic: http://maps.google.ro/maps?f=d&source=s_d&saddr=Bucure%C8%99ti&daddr=44.3405%2C27.09173+to%3Acalarasi&geocode=Fc8QpgId1zaOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA%3BFRSVpAIdEmOdASlllVsR6DOwQDFF-Ah--HTPuA%3BFSB4ogId9wWhASn7MgTXvCKwQDGNt87Ao4NCIQ&hl=ro&mra=dpe&mrsp=1&sz=10&via=1&sll=44.32789%2C26.738145&sspn=0.647389%2C1.685028&ie=UTF8&t=h&z=10 http://maps.google.ro/maps?f=d&source=s_d&saddr=DN3&daddr=44.0950838%2C27.892419+to%3Aconstanta&geocode=FYgGoQId_HWgAQ%3BFWvWoAIdw5qpASmjL0CcxKW6QDGeQdwWat-orw%3BFRUIogIdffy0ASkpUjRkSuW6QDFQSGU-zeF7Yw&hl=ro&mra=dpe&mrsp=1&sz=13&via=1&sll=44.082036%2C27.90493&sspn=0.081263%2C0.210629&ie=UTF8&ll=44.059959%2C27.696533&spn=1.300663%2C3.370056&t=h&z=9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 misto traseul cata! si pe bucatile alea "naspa" am mers eu cu banditul cu 80-90 si era ok. PS: tu si grecu' - 2 SF-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 ia grecule .. o poza ceva ? vad ca ai si bandit, si gixxer si-o husqvarna Cu ce vii ? misto traseul cata! si pe bucatile alea "naspa" am mers eu cu banditul cu 80-90 si era ok. PS: tu si grecu' - 2 SF-uri Nu imi asum meritele pentru traseu ca nu l-am facut eu ... nu m-a dus capul ... Eu ma gandisem sa urcam spre nord, pe la Harshova Speram sa prindem fereastra de vreme buna ... din Bucuresti o sa plecam pe ploicica ... "light shower" ... dar cu cat ne apropiem de Calarasi se va infrumuseta spre est. Problema va fi la intoarcere ... de duminica dupamasa se strica vremea si in est ... iar in bucuresti cica furtuna Pai ori suntem barbati .. ori nu mai suntem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Cool! Am vazut situl si se jura ca mai sunt doar 11km neasfaltati. Astept pana la anu' poate-l termina Cand am fost eu, am vazut motorete de tot felul... dar stii cum e, trebuie sa fie si placuta calatoria. Mi-a placut un nene cu un Ural cu atash si sotie in atash. La vreo 50-60 de ani. Cu bagaje, cu catrafuse... simpatici. Vorbitori de germana. Bafta, asteptam imgini Multumesc, o sa va arat si imagini SPER. De ce sper? Pai simplu, niciodata nu mi-a placut si nu am stiut sa fac poze. Nu ma pricep sa le fac calumea iara la concerte si din astea prefer sa raman cu amintirea cat mai vie si cat mai complexa a ceea ce vad, nu in timp ce se petrece evenimentul eu sa stau cu mufa in aparat. Anu trecut mi-am cumparat aparat foto, il plimb pe la iesiri, intruniri etc dar nu am facut poze decat in curte si in casa cu el . Nu-i de mine, poate face mandra mea acuma, e totusi ceva inedit pentru noi tura asta pe Transalpina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) Salutare, long time no see, huh? Sper ca va regasesc pe toti cu bine. I-am facut doamnei motorete cunostinta cu domnul asfalt din care au rezultat tot felul de bucurii. Printre ele, pedala de frana. Daca are careva piesa in cauza, as vrea sa o cumpar. Piesa se potriveste de pe orice Bandit 600-1200 din anii 95-2004. Tot pe wishlist ar fi si un pahar de plastic cromat de turometru de B12 Kult. Grija mare, ca-i polei! Doamne(le) ajuta. Editat Iunie 9, 2011 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 (editat) Sa ne traiesti Emppu. Era cineva aici pe topic ca s-a oferit sa dezmembreze un bandit. Poti sa-l intrebi si pe alex-bandit, ca e posibil sa aiba. Pedala de frana cred ca se potriveste si de la GS. Editat Iunie 9, 2011 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 Salutare, long time no see, huh? Sper ca va regasesc pe toti cu bine. I-am facut doamnei motorete cunostinta cu domnul asfalt din care au rezultat tot felul de bucurii. Printre ele, pedala de frana. Daca are careva piesa in cauza, as vrea sa o cumpar. Piesa se potriveste de pe orice Bandit 600-1200 din anii 95-2004. Tot pe wishlist ar fi si un pahar de plastic cromat de turometru de B12 Kult. Grija mare, ca-i polei! Doamne(le) ajuta. http://www.piesemoto.ro/ro/index.php?id=10001&showctg=1&shoplang=ro&req=shop&prodid=227 http://www.okazii.ro/catalog/43617970/schimbator-suzuki-gsf-600-1200-bandit-1995-1999-.html http://www.okazii.ro/catalog/52968835/turometru-suzuki-gsf400-600-1200-bandit-1995-1999-.html Sper sa te ajute.. Acum trebuia sa scriu si eu ce mi-am luat la bandit, dar nu..scriu ca m-am apucat sa-mi iau mobila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate