Macke Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Daca e umflat corect, nu se ovalizeaza. La masini se ovalizeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Voi va suspendati roata fata cu ceva ? Zicea cineva ca se poate ovaliza cauciucul, daca sta mult intr-o pozitie.. mai, eu propun sa luam motoarele in casa, cu noi in pat si sa le acoperim cu o paturica ... sincer. toate chestiile astea (n.r. pregatirile pentru iernat) sunt valabile daca lasi motorul sa stea mai mult timp. in romanica mai mult de 2-3 luni nu cred ca ierneaza vreun motor. dar, pentru pasionati puteti incerca si: - umplut rezervor cu benzina buna si stabilizator - schimb ulei si pus mai mult - scos bujii, ulei in camerele de ardere, - suspendat motor pentru cauciucuri - dat joe bateria si pusa la redresor - dat cu vaselina pe partile cromate si ceara pe vopsea ... - bere multa pentru motociclist!!! (parerea mea: ultima este cea mai importanta) Editat Decembrie 12, 2011 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) sau 1080p, fullscreen.... http://youtu.be/1RaeY4TALaY GSF1250 Editat Decembrie 12, 2011 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 sau 1080p, fullscreen.... http://youtu.be/1RaeY4TALaY GSF1250 Frumoasa, dar prea puternica pentru mine deocamdata mai, eu propun sa luam motoarele in casa, cu noi in pat si sa le acoperim cu o paturica ... sincer. toate chestiile astea (n.r. pregatirile pentru iernat) sunt valabile daca lasi motorul sa stea mai mult timp. in romanica mai mult de 2-3 luni nu cred ca ierneaza vreun motor. dar, pentru pasionati puteti incerca si: - umplut rezervor cu benzina buna si stabilizator - schimb ulei si pus mai mult - scos bujii, ulei in camerele de ardere, - suspendat motor pentru cauciucuri - dat joe bateria si pusa la redresor - dat cu vaselina pe partile cromate si ceara pe vopsea ... - bere multa pentru motociclist!!! (parerea mea: ultima este cea mai importanta) L-as loa in casa dar nu intra in lift Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 ca tot nu ne dam cu motoretu, apuc sa citesc manualul. placut surprins, remarc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 placut surprins, remarc: sincer? pe mine m-ai pierdut! vrei sa impartasesti cu noi aceasta revelatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 mai, eu propun sa luam motoarele in casa, cu noi in pat si sa le acoperim cu o paturica ... sincer. toate chestiile astea (n.r. pregatirile pentru iernat) sunt valabile daca lasi motorul sa stea mai mult timp. in romanica mai mult de 2-3 luni nu cred ca ierneaza vreun motor. dar, pentru pasionati puteti incerca si: - umplut rezervor cu benzina buna si stabilizator - schimb ulei si pus mai mult - scos bujii, ulei in camerele de ardere, - suspendat motor pentru cauciucuri - dat joe bateria si pusa la redresor - dat cu vaselina pe partile cromate si ceara pe vopsea ... - bere multa pentru motociclist!!! (parerea mea: ultima este cea mai importanta) Ce mi-as dori sa stau in pat la TV si din cand in cand sa-i mai arunc o privire banditului, din pacate stau la bloc si e chin mare sa-l urc atatea etaje pe scari, dar n-as zice nu hai cu vara ! Am primit preturile pentru: placute frana spate, filtru ulei si ulei, (in caz ca va intereseaza) Ulei: Motul 5100 10w40 158ron/4litri MOTOREX FORMULA 10W40 160ron/4litri MOTOREX TOP SPEED 10W40 185ron/4litri (este la acelas nivel ca motul 300v) Filtru ulei: Hiflow 30ron (il recomandam) Man 27 ron Placute frana: EBC spate :Standard 17euro/set , dublu sinterizate 21 euro/set SBS - placute frana spate 115ron/set Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 lichidare de stoc, bun de facut provizii. Ebc rulez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Daca comanda cineva de la ei, dati-mi si mie un semnal, ca eu nu vreau decat un filtru de ulei si unul de are. Insa nu comand de 60 lei ca sa platesc transport de 30 pana la BACAU! Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytyk Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Daca comanda cineva de la ei, dati-mi si mie un semnal, ca eu nu vreau decat un filtru de ulei si unul de are. Insa nu comand de 60 lei ca sa platesc transport de 30 pana la BACAU! Merci pytykbacau da un buzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Unde pot sa gasesc (cumpar) axul din poza atasata? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Banditi, ca tot vin betivanelile/petrecerile/sarbatorile, va doresc tuturor sarbatori fericite si sanatate, voua si celor dragi, si un an nou mai bun decat cel care sta sa treaca si nu in ultimul rand, kilometrii, grade alcoolice si mult bulan barbar pe strazi si in afara lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 (editat) Multumim si domniei voastre la fel! Craciun fericit! Editat Decembrie 22, 2011 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Sarbatori fericite Banditilor din toate colturile tarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 :friends:Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Sarbatori fericite si cel mai important, sanatate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cod03c Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 (editat) Sărbători fericite și mulți km fără evenimente neplăcute! Editat Decembrie 23, 2011 de cod03c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sarbatori frumoase tuturor si ganduri bune de la Zalau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sa va puna 'Mosul tot ce va doriti pentru banditii/banditele voastre sub brad (ulei, filtre, canistre de benzina, componente tunning, stit voi mai bine)! Multa sanatate, fericire, si multi km fara reparatii capitale! Sarbatori fericite si LA MULTI ANI! Marmotzell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 LMA baieti si fete!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Sa va puna 'Mosul tot ce va doriti pentru banditii/banditele voastre sub brad (ulei, filtre, canistre de benzina, componente tunning, stit voi mai bine)! Multa sanatate, fericire, si multi km fara reparatii capitale! Sarbatori fericite si LA MULTI ANI! Marmotzell Daca tot aduci vorba de mosu', as mai vrea doar 3 lucruri: -sea retapitata de darian -curatat/sincronizat carburi Tin minte si acum, cand ma punea mama sa-i scriu mosului, ce sa-mi aduca..anii au trecut si lucrurile s-au schimbat, dar tare as vrea sa fie si acum la fel ) Anul asta, mosul(moasa mea) a venit(momentan) cu haine Nu uitati pe la anul: Draga mosule/Dear santa/Cher Père NoĂŤl/Дорогой Санта, ma rog, ati prins voi ideea Craciun fericit si aveti grija cat mancati !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 La Multi Ani Banditilor! Toate cele bune si muuuuulta caldura va trimit de aici de unde-i o vara foarte fierbinte (cred ca sunt 30 de grade acum). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Vand evacuare LeoVince SBK carbon, folosita cel mult 4000Km. A fost montata pe Suzuki GSF 1250 K7 Bandit. Pret: 800 Ron, Trimit in tara prin: Posta Romana 25 Ron. FanCourier 50 Ron. Astept si oferte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Trebuie sa cumpar carene pentru un bandit 650 s din 2004, avand in vedere ca nu ma pricep si nu prea am gasit mare lucru, va intreb daca astea sunt ok http://www.ebay.com/itm/SUZUKI-GSF-650-S-BANDIT-FRONT-FAIRING-NEW-/160693368733?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item256a12379d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Trebuie sa cumpar carene pentru un bandit 650 s din 2004, avand in vedere ca nu ma pricep si nu prea am gasit mare lucru, va intreb daca astea sunt ok http://www.ebay.com/itm/SUZUKI-GSF-650-S-BANDIT-FRONT-FAIRING-NEW-/160693368733?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item256a12379d tu ai cumparat mototul acela avariat din timisoara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate