ruxi2k Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 (editat) frumoasa! cat mai multi km! ruxi2k Ai putea sa masori la aceeasi parametri ( cu pozitie aprinsa si cu faza scurta si cu faza lunga la o turatie constanta de 5000 de ture) si sa imi spui valorile sa le compar cu ale mele? Deci la mine e asa: 14.84 cu farurile stinse; consumatori 0 intre 15.01 si 15.08 cu farurile aprinse (indiferent de faza), indiferent de turatie (peste 3000) la relanti nu am masurat ca motorul e rece Editat Iunie 26, 2013 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 nu uitati! daca stiti pe cineva care vrea B6, il vand pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Multam de masuratori colegu. O sa compar cu ce gasesc la mine. Si tre sa rezolv si problema cu scanteia la fisa de minus. Imi da scanteie, deci sunt consumatori care imi papa bateria, o sa o iau usurel sa vad ce si cum. Multam tuturor pentru pareri si sfaturi Frumos Banditu Harciogule. Sa-l stapanesti sanatos si km cat mai multi. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Harciogule, bine ai venit printre banditi! Bai, frumoasa culoare. Chiar frumoasa. Presupun ca nu e originala, dar ce mai conteaza S-o stapanesti sanatos, si nu ea pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 (editat) Multam, multam! Eu cred ca e originala. Nu sunt semne de revopsire. 2 fosti propietari nemti, la ultimul din 2001. Ceva ruginica pe la suruburi si la o zgarietura de pe cadru, in curand ii iau si un lant nou, dar in rest merge. Azi in continuare ploaie si 10 grade la ora 13:00. Vremea asta e criminala.Inca o poza din profil. Editat Iunie 27, 2013 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 vad ca nemtalaii cam tin tobele stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Ehh,, nemtii tin ei la mai multe. Intrebare: colectorul ala de la cele 4 tevi de esapament, dc e asa innegrit? Doar de la temperatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 asa se face, si la mine e cam la fel. e prea jos, toata apa de pe roata acolo o iei. rugineste repede, isi pierde usor luciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 si al meu e cam la fel. Daca vrei sa`l tii curat tre sa o speli si sa o lustruiesti des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Mai bajeti, vreau si io sa-mi fac jentile negre. Le-a mai vopsit careva dintre voi? Daca da, cu ce? Trebuie vreo vopsea speciala pt aliajul ala de aluminiu? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 sablat, vopsite electrostatic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) Sau daca vrei ieftin dar mai slab calitativ, smirghel pe actuala vopsea, degresat bine si spray. Eu am facut asta la janta spate si a fost retaliv ok. La sfarsit ul lac tot la spray. Acum depinde si de pretentii. Editat Iunie 28, 2013 de sorinbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 daca incerci varainta lui sorinbogdan, te sfatuiesc sa folosesti vopsea buna (Duplicolor) si cel putin 3 straturi de lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 si probabil k dak aduni toate socotelile, te costa cat face la vopsitorie. Intereseaza-te de costuri - GOOGLE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 sablarea este una care nu lasa locuri neatinse, adica cureti vopseaua foarte bine. cantitatea de vopsea pentru o janta nu cred sa depaseasca 250 ml, pistol profesional, cuptor si tot ce trebuie. 3 sprayuri ... faci cam ~1litru de vopsea. fiecare alege. eu imi fac jantele in iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) Polishing a motorcycle wheel Editat Iunie 28, 2013 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Lucrurile bune tot cu mana se fac... (daia' drq e un Rolls Royce 300.000 de dolari). Si eu suportul de topcase tot la shmirghel l-am facut, pana mi se luasera unghiile, dar rezultatul a fost pe masura muncii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Polishing a motorcycle wheel Foarte tare! Ce e nasol la polish este ca trebuie intretinut si intretinut... si intretinut. Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Foarte tare! Ce e nasol la polish este ca trebuie intretinut si intretinut... si intretinut. Cheers absolut de-acord. n-as polisha jante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 absolut de-acord. n-as polisha jante. Eu mi-as polisha jantele numai in cazul in care as avea o mobra de moft, adica sa o scot odata la saptamana o plimbare scurta. Altfel, pentru motoreta de zi cu zi ar fi un chin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 o bere virtuala si nu numai tuturor banditilor.... de ziua mea. asfalt uscat, fara evenimente tuturor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 o bere virtuala si nu numai tuturor banditilor.... de ziua mea. asfalt uscat, fara evenimente tuturor!! LMA! Sa fii bandit (pardon iubit) si sa activezi in continuare pe topicul asta! Multi km fara incindete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi_cc Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 La multi ani si multa sanatate domnu Macke,sa fi iubit si sa iubesti.Multi km fara incidente si o vara placuta iti doresc alaturi de familie/copii/iubita/sotie.Sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 La multi ani Macke, sa fi sanatos si sa calaresti in voie. Te salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Sa cresti mare bre ... unde vrei tu si LMA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate