Macke Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 la bere ... pardon, vin fiert! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 la bere ... pardon, vin fiert! ...ce ai ?...ceai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Voi beti chestii calde, si eu plec la drum acusi, bleah, cam naspa vremea da cand trebuie, trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 salutare. va rog putin ajutor: am niste suporti Monorack3 GIVI pe care i-am cumparat pt bandit 600 N 96 dar nu i-am mai folosit.as vrea sa stiu daca se potrivesc la banditul de 1200 S an 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Nu are vreun cod stantat pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 nu stiu.nu le-am verificat si momentan nu am cum sa le verific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 salutare. va rog putin ajutor: am niste suporti Monorack3 GIVI pe care i-am cumparat pt bandit 600 N 96 dar nu i-am mai folosit.as vrea sa stiu daca se potrivesc la banditul de 1200 S an 2000. ar tb sa mearga, B12 s-a facut in varianta POP incepand din 2001, deci modelul 2000 e kult, la fel ca B6-ele din '96. la B6 POP (2000-2004 ) si B12 POP (2001-2005) au acelasi suport de topcase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 multam de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Salutare ! De curand mi-am achizitionat si eu un Bandit 600. Stiti cumva unde gasesc si eu semnalele originale? Cele pe led,pe care le are acum, nu se vad ziua deloc Si inca ceva..de unde as putea sa-i iau un parbriz micut care sa ma ajute cat de cat la mersul pe autostrada? Mersi frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Astea se vad extrem de bine https://www.louis.de/artikel/miniblinker_-glas-orange/10033858?list=17725099 (au bec cu incandescenta de 21W) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 aripa fata de la suzuki gsxr sau suzuki sv, se potrivesc pe bandit din 2001 ? » Post actualizat in 06 Oct 2014 11:23aripa fata de la suzuki gsxr sau suzuki sv, se potrivesc pe bandit din 2001 ? se potriveste* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) de sv 2001 se potriveste!(99-02) Editat Octombrie 8, 2014 de Maximo74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 mai banditi...pretul a mai scazut /index.php?/topic/719369-vand-suport-coburi-laterale-si-topcase-fivestars-pt-suzuki-gsf-bandit/ sau in semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 @MotoRocker Daca-l faci sa mearga pe Kult, ti-l iau eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Cum dragostea pentru suzuki e boala grea, am inceput sa ma gandesc ce mobreta imi iau la anul. Initial am avut 3 modele in cap: bandit, gsr si sv. Am eliminat sv-ul si ma gandesc care dintre mobrete ar fi mai fezabila. Viitoarea motoreta va fi calarita in UK, nu in Romania (iese Ponta si nu mai stau). Asadar, dragi banditi, mi s-a pus pata pe un Bandit 650N k7 ( au abs ori ba?). Una dintre imbunatarile aduse fata de modelul din 2005 am vazut ca e racirea pe apa si ambreiajul hidraulic (naiba stie ce o insemna asta). Rog posesorii acestui model, daca vor, sa dea cateva detalii despre ciclistica, consum si alte detalii demne de luat in seama Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Cum dragostea pentru suzuki e boala grea, am inceput sa ma gandesc ce mobreta imi iau la anul. Initial am avut 3 modele in cap: bandit, gsr si sv. Am eliminat sv-ul si ma gandesc care dintre mobrete ar fi mai fezabila. Viitoarea motoreta va fi calarita in UK, nu in Romania (iese Ponta si nu mai stau). Asadar, dragi banditi, mi s-a pus pata pe un Bandit 650N k7 ( au abs ori ba?). Una dintre imbunatarile aduse fata de modelul din 2005 am vazut ca e racirea pe apa si ambreiajul hidraulic (naiba stie ce o insemna asta). Rog posesorii acestui model, daca vor, sa dea cateva detalii despre ciclistica, consum si alte detalii demne de luat in seama Multam fain » Post actualizat in 16 Oct 2014 21:08 nu vreau să te superi dar dacă tu nu stii dacă motorul care-ți place are sau nu abs și habar nu ai ce-i aia ambreiaj hidraulic. ... de ce naiba mai pierdem timpul sa-ți răspundem? Dacă întrebarea era: merită să dai un ban în plus pentru abs? sau ce mentenanță are ambreiajul hidraulic față de unul cu cablu'... poate primeai un răspuns... Cel puțin de la mine. Eu zic ca o bicicletă ar fi mai potrivită. Nu are nici abs nici ambreiaj (de nici un fel) în fine. ... enjoy life! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Cum dragostea pentru suzuki e boala grea, am inceput sa ma gandesc ce mobreta imi iau la anul. Initial am avut 3 modele in cap: bandit, gsr si sv. Am eliminat sv-ul si ma gandesc care dintre mobrete ar fi mai fezabila. Viitoarea motoreta va fi calarita in UK, nu in Romania (iese Ponta si nu mai stau). Asadar, dragi banditi, mi s-a pus pata pe un Bandit 650N k7 ( au abs ori ba?). Una dintre imbunatarile aduse fata de modelul din 2005 am vazut ca e racirea pe apa si ambreiajul hidraulic (naiba stie ce o insemna asta). Rog posesorii acestui model, daca vor, sa dea cateva detalii despre ciclistica, consum si alte detalii demne de luat in seama Multam fain Tu vii de pe vitezana. Esti sigur ca o sa`ti placa pozitia de pe naked? Eu zic sa te duci inspre sv650s. Are si olea de semicarena, trage frumos si de jos. Acuma tu stii. Ambreajul hidraulic inseamna inca un rezervor mic de ulei pe ghidon, in dreptul manetei de ambreaj. Maneta se va actiona mai usor. Ca si intretinere si costuri de intretinere nu stiu sa-ti zic prea multe. Parerea mea este sa vezi ce motorete gasesti pe acolo de vanzare. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 » Post actualizat in 16 Oct 2014 21:08 nu vreau să te superi dar dacă tu nu stii dacă motorul care-ți place are sau nu abs și habar nu ai ce-i aia ambreiaj hidraulic. ... de ce naiba mai pierdem timpul sa-ți răspundem? Dacă întrebarea era: merită să dai un ban în plus pentru abs? sau ce mentenanță are ambreiajul hidraulic față de unul cu cablu'... poate primeai un răspuns... Cel puțin de la mine. Eu zic ca o bicicletă ar fi mai potrivită. Nu are nici abs nici ambreiaj (de nici un fel) în fine. ... enjoy life! nu stiu sa merg pe bicicleta Tu vii de pe vitezana. Esti sigur ca o sa`ti placa pozitia de pe naked? Eu zic sa te duci inspre sv650s. Are si olea de semicarena, trage frumos si de jos. Acuma tu stii. Ambreajul hidraulic inseamna inca un rezervor mic de ulei pe ghidon, in dreptul manetei de ambreaj. Maneta se va actiona mai usor. Ca si intretinere si costuri de intretinere nu stiu sa-ti zic prea multe. Parerea mea este sa vezi ce motorete gasesti pe acolo de vanzare. Spor! da-o dracu de vitezana, inainte am avut naked si mi-o placut. Mersi oricum man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Cum dragostea pentru suzuki e boala grea, am inceput sa ma gandesc ce mobreta imi iau la anul. Initial am avut 3 modele in cap: bandit, gsr si sv. Am eliminat sv-ul si ma gandesc care dintre mobrete ar fi mai fezabila. Viitoarea motoreta va fi calarita in UK, nu in Romania (iese Ponta si nu mai stau). Asadar, dragi banditi, mi s-a pus pata pe un Bandit 650N k7 ( au abs ori ba?). Una dintre imbunatarile aduse fata de modelul din 2005 am vazut ca e racirea pe apa si ambreiajul hidraulic (naiba stie ce o insemna asta). Rog posesorii acestui model, daca vor, sa dea cateva detalii despre ciclistica, consum si alte detalii demne de luat in seama Multam fain Daca vrei un GSR, ma gandesc sa il vand pe al meu. ca si motor, nu se compara cu Bandit. E si mai puternic, si mai usor, foarte manevrabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 ca si motor, nu se compara cu Bandit. E si mai puternic, si mai usor, foarte manevrabilAdica se apleca cu 1 grad mai mult in curbe decit ce se vede in avatarul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 laterelale pleaca a ramas doar portbagajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Salutare baieti, am dat tdm-ul si as vrea sa imi iau un motor de strada, ma gandeam la banditul de 1200. Am ales bandit pentru ca stai mai drept decat pe gsx-f, nu am chef sa ma doara incheieturile, plus ca drumurile nu o sa fie dintre cele mai bune. Credeti ca ar fi ok un bandit, am 1.90 inaltime... sau arat caraghios pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 (editat) Si eu am 1.93 si ma simt bine pe Bandit. Si mie mi-a placut gsxf dar am ales Banditul ca stai mai "calare" nu lasi asa greutatea pe maini. Spor la cumparaturi! Editat Octombrie 26, 2014 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Am inteles ca banditul pana in 2001 ar fi mai inalta saua, si modelul mai nou are mai multe modificari, dar saua e mai jos. Nu stiu cat de mult ajuta carena la inaltimea noastra, cred ca iti arunca vintul direct in umeri/gat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate