duc Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Multumesc de informatii. Se poate cumva si o cota sau un cod? 26X47X15 32005/26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Am Âşi eu o întrebare... Cu ce useri de pe forum m-am întîlnit în Sîmbăta Mare 03,04 la HuÂşi, la GinTonic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 26X47X15 32005/26 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_husi Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 (editat) "Am Âşi eu o întrebare... Cu ce useri de pe forum m-am întîlnit în Sîmbăta Mare 03,04 la HuÂşi, la GinTonic? " Ar fi asa : Alica , cu numele kanwulf pe forum Alex , userul xel ( cred ) Lucian , adica eu Editat Aprilie 24, 2010 de rip_husi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 "Am Âşi eu o întrebare...Cu ce useri de pe forum m-am întîlnit în Sîmbăta Mare 03,04 la HuÂşi, la GinTonic? " Ar fi asa : Alica , cu numele kanwulf pe forum Alex , userul xel ( cred ) Lucian , adica eu poi bine domnilor.... si mie nu mi-ati spus nimik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 ÂŞi hop Âşi eu cu voi! Hai noroc măi.... blondule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Cine stie cum se regleaza amortizorul de la suspensia spate la un RD04? As vrea sa stiu ce plaja de reglaj are acel surub si unde e pozitia "default" de la maxim insurubat. In Heynes si goagalind un pic nu am gasit nimic... Mesaj completat Plaja am aflat-o, ramane intrebarea cu pozitia "default". Editat Aprilie 25, 2010 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Salutare, Are cineva un melc de kilometraj "pe stoc"? Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Salutare, Are cineva un melc de kilometraj "pe stoc"? Bafta ! Pregateste banii, nu crapa niciodata doar unu. De la 60 la 160 de lei, in functie de unde iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_husi Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) Salutari ! Daca are cineva nevoie urgenta de rulmentii de la roata spate ( aia 2 de pe dreapta ) sa dea un semn . Mie mi-a picat cel din stanga si din cauza ca nu gaseam semeringuri , am comandat setul complet . Din cate scrie pe cutia setului se potrivesc la orice XRV750 din 1990 - 2000 . Mentionez ca nu ii dau pe aia noi ci pe aia care erau pe roata ( sunt rulmentii originali si arata impecabil ) . Noroc ! Editat Aprilie 27, 2010 de rip_husi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece_ursi Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 buna...am pus si o poza before....pozele sunt brute nu s-a atins nimeni de ea de la accident..pentru detalii 0740893924..numai bine imi retrag anuntul...nu o mai vand....ma fac bine eu odata si odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 imi retrag anuntul...nu o mai vand....ma fac bine eu odata si odata... Bravo! Te felicit pentru hotarare. Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rip_husi Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 imi retrag anuntul...nu o mai vand....ma fac bine eu odata si odata... Asa mai Gabi ... da-o-n spuma ! Ce nu ne omoara ne face mai puternici ! Sa ne vedem sanatosi cat mai curand ! Noroc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece_ursi Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Asa mai Gabi ... da-o-n spuma ! Ce nu ne omoara ne face mai puternici ! Sa ne vedem sanatosi cat mai curand ! Noroc ! te astept cu vinul..acum pot sa merg pe picioarele mele...cam greu dar merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 te rog sa te faci bun la trup cat mai repede, caci observ ca ti-a venit mintea la cap. cum cu capul stai bine, repede o sa vina si restul. dorindu-ti multa sanatate, pe voi ceilalti va rog sa aveti grija la gropi. caci nu ducem lisa din pacate. Mesaj completat Q. zece ursi te rog sa te faci bun la trup cat mai repede, caci observ ca ti-a venit mintea la cap. cum cu capul stai bine, repede o sa vina si restul. dorindu-ti multa sanatate, pe voi ceilalti va rog sa aveti grija la gropi. caci nu ducem lisa din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 imi retrag anuntul...nu o mai vand....ma fac bine eu odata si odata... felicitari,si insanatosire grabnica si mai multa atentie pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Asa maestre... Cum spunea cineva mai sus, e bine ca tzi-ai revenit cu moralul... Fizicul se pune si el usor-usor la punct. Putina gimnastica, reglaj la carburatoare, si esti ca nou... Banuiesc ca nu degeaba ti se spune 10 ursi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 imi retrag anuntul...nu o mai vand....ma fac bine eu odata si odata... Bingoooooo, si bine faci, reveneala grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece_ursi Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 3 luni nu am voie sa ridic nici 5 kg..si daca merge fizioterapia..sper cat mai curand sa ma plimb un pic..pana atunci vaca e la reparat(se repara gratis cu conditia pusa de sef sa se plimbe cu ea cat nu merg eu...i-a placut la nebunie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 3 luni nu am voie sa ridic nici 5 kg..si daca merge fizioterapia..sper cat mai curand sa ma plimb un pic..pana atunci vaca e la reparat(se repara gratis cu conditia pusa de sef sa se plimbe cu ea cat nu merg eu...i-a placut la nebunie) Bun asa, la sa seful sa dreaga motoreta si schimba si tu poza de la avatar , ca sa pari mai blind, nu de alta dar mereu ma sperii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Salutare, Vreau Africaaaa Twwwwiiiinnnnnn..... ÂŞtiți careva de ceva oferte? M-ar interesa ceva în jur de 2000 eu. Mulțumex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece_ursi Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Salutare,Vreau Africaaaa Twwwwiiiinnnnnn..... ÂŞtiți careva de ceva oferte? M-ar interesa ceva în jur de 2000 eu. Mulțumex Sunt destule la 2000 eur pe bikeshop....bine ca nu am dat-o pe a mea....e aproape gata si reparatiile ma costa un plin de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Fratilor, stiati ca @Jean taxi, a vindut africana , si acum ii pare rau? Am auzit si eu de la alti. Mare prostie a facut, zic eu, dar parca as vindeo si eu, ce ziceti? Mi-as trage un TA si niste bani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece_ursi Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Fratilor, stiati ca @Jean taxi, a vindut africana , si acum ii pare rau? Am auzit si eu de la alti.Mare prostie a facut, zic eu, dar parca as vindeo si eu, ce ziceti? Mi-as trage un TA si niste bani . nu sunt eu mare expert dar din cate imi amintesc toti posesorii de TA viseaza la o AT numai ca nu se dau pe fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Salutare,Vreau Africaaaa Twwwwiiiinnnnnn..... ÂŞtiți careva de ceva oferte? M-ar interesa ceva în jur de 2000 eu. Mulțumex E buna asta? De vreo 3 saptamani am adus-o din Germania. Tel. 0722858466 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate