Marius R Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Toate urarile de bine si sa aveti bafta..... Semneaza: Un ofticat ce a ramas in urma!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kampur Motors Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Ma baieti eu am plecat la Nadrag, in seara asta pana la Sibiu, unde ma reintalnesc cu Mihut pe dimineata , si o taiem catre Herculane, dupa care duminica de dimineata valea la sarbi si mai departe pana la Nadrag Spor la treburi si sa ne vedem cu bine!!! Cristi 112 te rog sa nu ma uiti cu furtunul ala de frana spate. Mersi , Cipri AT si nevastasa ))) Bafta ! Drum bun sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Drum bun baieti! Sa-mi aduceti o scoica de pe litoralul Adriatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Drum bun baieti! Sa-mi aduceti o scoica de pe litoralul Adriatic Va rog, faceti lista! :-) Dimineata ridic si eu cricul. Directia Nadrag (i-am dat un mic avans lui CipriAt) :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Toate urarile de bine si sa aveti bafta..... Semneaza: Un ofticat ce a ramas in urma!. Stiai ca poti sa ajungi inaintea lor la Nadrag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Da stiu...evaluam situatia...dar daca nu voi ajunge la Nadrag va fii fix acelasi pentru care nu am reusit sa plec nici cu ei....financiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 http://www.supermagnete.de/eng/magnets.php?group=discs_small Gasesti aici magneti suficient de puternici incat sa ridice de la pamant motocicleta. Discurile acelea micute, iti garantez ca nu o sa se miste de pe disc sub nici o forma. Nu mai ai nevoie de nici un adeziv. Pentru si mai multa siguranta poti sa mai pui si vreo 2-3 soricei sa il tina mai bine... Am vazut pe site-ul asta magneti care sunt considerati periculosi. Adica unul cat un pachet de tigari, poate sa tina suspendat de el vreo 3-400 de kile. Adica spun sa ai grija mare la degete si alte membre cand te joci cu el, sa nu cumva sa te striveasca de vreun obiect metalic. Maine o sa montez si eu pe Reta un kilometraj din asta cu magnet. Sigma sport, de la Louis. Partea aiurea e ca are niste butoane micute si e mai greu de resetat. http://www.rrd-preparation.com/en/Speedometers/4377-product-4377.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Sa pui niste poze cu modul in care ai facut montajul. Eu am postat ce kilometraj astept...poate ar fii ideal sa iti cauti si tu ceva asemanator....afisaza multe info...si nu e nici scump. Tu ai comandat magneti dintraia?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Sa pui niste poze cu modul in care ai facut montajul. Eu am postat ce kilometraj astept...poate ar fii ideal sa iti cauti si tu ceva asemanator....afisaza multe info...si nu e nici scump. Tu ai comandat magneti dintraia?! Chiar! De ce sa-ti iei ciclocomputer scump care afiseaza numai 5 functii cand poti lua un ciclocomputer ieftin cu 30 de functii? Sau imi scapa mie ceva.... Deja durata asteptarii comenzii incepe sa depaseasca viitorul timp de functionare al chinezariei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Salutari din vranje. Granita cu Macedonia. Mai avem un pic pana la Nadrag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Tu ai comandat magneti dintraia?! Eu folosesc magneti de HDD, 3 pe discul de frina fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Vo dorim de bine CIP...sa fiti sanatosi...si sa nu aveti parte de belele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Salut. Diseara vedem rezultatul. Asta e planu': Editat Mai 21, 2012 de al_locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Salut. Diseara vedem rezultatul. Asta e planu': rugged roads baga o gramajoara de bani in afrikanele tunate de ei. daca te apropii de ei esti cel mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Salut. O sa postez mai multe poze cand termin. Deocamdata astea: Adi Editat Mai 21, 2012 de al_locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Fratilor, pregatiti alcohooool muuuuult pentru Nadrag, pentru ca aici iarasi ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Ca sa il mai ofticam un pic pe roibu pe ritm de manele romanesti dinyr-un peco albanez va transmitem salutari si suntem cu aprx 1200 km mai aproape de Nadrag si sunyem obisnuiti cu ploaia dar o sa rupem gulasul si nu am glumit cu manelele ha ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Las ca asa va trebuie. Eu de fapt stiam ca are sa va bage apa la oo si de aia nu am mai mers....hi hi ..ha ha.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 (editat) Ca sa vedeti ca motocicletele noastre sunt bune...in special sa va uitati pe la min 14. numa bine Editat Mai 22, 2012 de Gabitza_Bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
84sbf Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Ca sa vedeti ca motocicletele noastre sunt bune...in special sa va uitati pe la min 14. numa bine )))) buna parodie! am vazut un "review" cu acelasi tip dar era cu varadero, a coborat aceleasi trepte si nu a dat cu burta, desi varadero e mai joasa si mai vaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Perfect ! Acum am înțeles la ce foloseÂşte acel plastic de pe rezervor Âşi care-i cel mai mare atuu al motocicletei. Una peste alta, mai în glumă mai în serios ( din partea prezentatorului ) mi-a plăcut review-ul, aÂşa ar trebui testate mobrele ce se vreau enduro-touring, cu pumnii. Că nu au hămălit-o pe offroad, aia-i din lipsa unui pilot bun, dar dpdv al prezentării, a căpăcit-o bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 2 treburi am de spus referitor la modificarea ta. Nu poti regla farurile pe inaltime, si ceea ce e si mai nasol, sticla dispersoare e orientata aiurea, si nu o sa ai lumina cum trebuie, si o sa ii si orbesti serios pe cei cu care o sa te intalnesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 2 treburi am de spus referitor la modificarea ta. Nu poti regla farurile pe inaltime, si ceea ce e si mai nasol, sticla dispersoare e orientata aiurea, si nu o sa ai lumina cum trebuie, si o sa ii si orbesti serios pe cei cu care o sa te intalnesti. Ai dreptate, o sa modific sa fie bine. Asta era prima varianta, cu tabla de 2, trebe sa pun de 4 la prinderea farurilor, trepideaza. Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Maine seara ajung prin Timisoara.Care iese pe la o bere?Stau la Continental daca e ma gasiti la nr 0729997445 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Salut,cred ca merge sigur varianta lui Sebi.... multi soricei un sfat: numai radeti de soriceii lui sebi! ....si eu am ras candva de asta si intr-o excursie la bucuresti contra cronometru , pe off road ... vibratiiii, mi-a cazut fata toata.... asa ca mi-au umplut-o baietii de soricei. Bai si mi-a zis soatza sa am grija la capusee si m-am umplut de soricei :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate