BikerXX Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Ce gusturi au unii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Mie-mi place la ea tot în afară de difuzoarele alea Peiying "poloneze" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Mie-mi place la ea tot în afară de difuzoarele alea Peiying "poloneze" Ce părere ai? Merge așa la un offroad cu cauciucurile alea? - eventual un drum de Plaiul Foii cu 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Plaiul Foii uscat merge leeeeeejer cu 120, dacă te mai şi apleci peste parbriz poţi lua şi pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Plaiul Foii uscat merge leeeeeejer cu 120, dacă te mai şi apleci peste parbriz poţi lua şi pasager Mă refeream la motoreta atașată! aș fi curios ce rămâne din dânsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Da, la motocicleta ataşată. Cu cauciucurile ataşate motocicletei ataşate. Cred că ar sări toţi în şanţ dacă ar vedea aşa ceva venind cu 100km/h+ înspre ei, pe macadam. E toate ornamenţii lipite cu Picătura, rezistă, rezistă, rezistă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 io mi-am luat 2 foi pe spate: una cu 36 de dinti si alta cu 44 de dinti.... aia cu 36 e pentru drumuri lungi de sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Salut, daca aveti careva nevoie piese din motorul de pe africana mea, RD03, dati de stire. 0751 185 194 sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 io mi-am luat 2 foi pe spate: una cu 36 de dinti si alta cu 44 de dinti.... aia cu 36 e pentru drumuri lungi de sosea 36????! OMG, pleaca de pe loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 36????! OMG, pleaca de pe loc? habar nu am.. o sa va tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 la 36 de dinti o sa fie nevoie sa tai din lant, care nu va mai fi bun la pinionul original de 46 si nici la cel de 44 de dinti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 la 36 de dinti o sa fie nevoie sa tai din lant, care nu va mai fi bun la pinionul original de 46 si nici la cel de 44 de dinti... sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate!... oricum am dat doar 7 euro pe el... am si kit de ala de reparatie lant (master link) - oare pot face o ghidusie cu el?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 la pinion de 40 de dinti roata spate trebuie trasa in spate aproape complet. a trebuit sa scot 2 zale ca sa pot intinde lantul. L 36 probabil ca vei scoate 4 zale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Ii bai mare cu sevrajul... Ce ma fac? Ma trezesc dimineata, sar imediat in costum, imi fac conexiunile gps-phone-intercom, manusi, cizme, geaca si casca... apoi ma intorc resemnat in pat. Afara inca ii frig si ninge. VREAU AFARA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Aaaaaaaaaproape mi-a curs o lacrimă Frig? Avem ţoale. Ninge? Sperăm să avem şi bulan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Salutare.rog a ma ajuata cu un disc frana spate doar pt niste masuratori asa ca nu conteza daca este uzat sau bun ..multumesc anticipat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Salutare.rog a ma ajuata cu un disc frana spate doar pt niste masuratori asa ca nu conteza daca este uzat sau bun ..multumesc anticipat!! Salut, Oare pot sa te ajut direct cu masuratori? asta daca seamana, ma gandesc ca pentru RD07-ti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Nu-l ajutaţi ! Vrea să îi trimiteţi discuri de frână pe care mai apoi să le ducă la fier vechi pentru a mai face un ban. Spune-ţi NU mârşăviilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 RD03 are disc de frana diferit pe spate ca RD04/07/07a am eu unul de care iti trebuie tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyk Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) Am inceput sa pregatesc rezervorul. Asa ca am luat niste soda de rufe, cam 15-20 de linguri de bucatarie, apa calda, am amestecat bine pana cand s-a diluat complet, si am turnat-o in rezervor. Am legat minusul de la un redresor de 12V la rezervor, iar plusul l-am legat de doua bucati de metal, ce stateau scufundate in solutie, fara sa faca contact cu metalul rezervorului. Imediat cum am bagat redresorul in priza, a inceput reactia, si dupa numai jumatate de ora am ramas uimit de cata rugina s-a depus pe bucatile de metal. Le-am curatat din ora in ora, pentru ca se incarcau destul de mult, si parca reactia nu mai avea aceeasi intensitate. Oricum, rezultatul e incredibil. Desi nu parea sa fie ruginit, am scos foarte multa mizerie din rezervor. O sa pun si niste filmulete in curand. uite un om hotarat si cu neuronul odihnit ! daca foloseai si un pahar berzelius intrai la categoria ' Cercetatorii britanici au demonstrat ' xtima Editat Februarie 23, 2013 de kyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 fantastic, intr adevar. omu' , dar de ce i asa de ruginit ? sau inca o intrebare, nu e mai bine sa i pui unul de plastic ? cred ca ma apuc si eu la varadero sa l " electrolizez" ca m ai speriat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Salutare KYK! Berzeliusul il folosesc la experimentele cu tuica, absinth sau alte chimicale digerabile... Abia astept sa ne vedem iar la laboratorul de chimie cu berzeliusul si narghileaua. http://1.bp.blogspot.com/-Zi9x5yprpMM/T0YSALyCeOI/AAAAAAAABK0/8vaepsox4Cc/s1600/tea+to+go.jpg Foxbat, rezervorul asa l-am cumparat. Nu parea ruginit in interior, dar am zis ca daca tot e demontat si il pregateam pentru vopsit, sa ii fac si un tratament interior, sa stau linistit. Si ma bucur ca am facut treaba asta, pentru ca am ramas uimit cata mizerie am scos din el. Practic, desprinde tot ce s-a depus in el din benzina, si elimina si rugina. Rezervor de plastic e cam greu de gasit, cu siguranta e foarte scump, si nu o sa reziste la regimul meu de expoatare a motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Intrebare urgenta. Ce amperaj are in mod normal o baterie de Africa (RD07). Trebuie sa imi schimb bateria si nu stiu ce sa cumpar. Ma intreaba astea de la magazinele de unde am intrebat. Pe bateria veche nu scrie nimic. Eventual poate imi puteti recomanda si ceva dimensiuni. A mea are niste dimensiuni mai ciudate dar am gasit in fata ei si o bucata de lemn pentru a o tine fixa. Cu toate astea m-am chinuit sa o scot de acolo. Poate imi recomandati si niste magazine prin Bucuresti de unde pot sa cumpar la un pret decent. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 http://www.romimoto-piese.ro/category/10300000000/vehicle/18009/article/353761?show=gallery Recomand. Eftin fi bun. Gasesti acolo codul bateriei sa comanzi de altundeva, daca gasesti mai convenabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Eu recomand : http://www.bateriimoto.ro/baterii-cu-gel-cip/Baterie-moto-VOLTON-12V-x-12-Ah--pID182.html . Un Africanist braşovean are o asemenea baterie, însă de 7Ah şi-i merge fără de probleme. Este mai îngustă decât originala, numai bine că intră degetele pe lângă ea dacă vrei s-o mai scoţi Ar trebui să-mi iau şi eu o baterie anul acesta, probabil tot una cu gel o să-mi iau pentru că poate fi montată în orice poziţie, iar cu mobra mea numai pe roţi nu stă.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate