Andry Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 (editat) Noi suntem săraci, n-avem bani pentru conturi de Facebook. Îmi strâng banii pe o motocicletă d-asta care nu se strică, că a mea ... Am stricat-o ! Editat Decembrie 23, 2013 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 adică zici că -> S-a stricat.... nu că ai stricat-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Sarbatori fericite tuturor!!! Si acum citind posturile de mai sus am aflat secretul " vietii fara de moarte " a Africanei! ! Minune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 (editat) SARBATORI FERICITE Editat Decembrie 24, 2013 de neagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Regina care a facut istorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Încă mai face, prietene, încă mai face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Tratament de iarna ptr posesorii de Africa Twin : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Regina care a facut istorie ce motociclete mai sunt acolo in cartea aia ? este cumva si ceva despre "anstopabilul" vorba unui coleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 M-am uitat in fuga, si nu am cumparat-o. Dar va spun sigur o chestie. BMW-ul Gs nu era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Regina care a facut istorie A facut istorie in lumea enduro-touring. Pacat ca nu a facut istorie si in Paris-Dakar, precum rivalele ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 Mie imi este suficienta partea de enduro-touring....LA MULTI ANII!!!..Astazi o mica tura de incheire de an . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 La multi ani si la cat mai multe carene lipite la intruniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 Problema mare. In seara asta, Leo s-a ocupat de carburatie. Nu stiu ce are, dar cam da rateuri de rasuna tot orasul. E posibil sa fie de la toba lui cea noua? Amestecul prea bogat? Ce parere aveti? La multi ani tuturor! Un an mai bun, cu multe plimbari si mai ales cu sanatate si bani sa le facem pe toate! P.S. Discutam cu Cstelia, si am ajuns la concluzia ca trebuie neaparat si o intrunire de iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 Problema mare. In seara asta, Leo s-a ocupat de carburatie. Nu stiu ce are, dar cam da rateuri de rasuna tot orasul. E posibil sa fie de la toba lui cea noua? Amestecul prea bogat? Ce parere aveti? La multi ani tuturor! Un an mai bun, cu multe plimbari si mai ales cu sanatate si bani sa le facem pe toate! P.S. Discutam cu Cstelia, si am ajuns la concluzia ca trebuie neaparat si o intrunire de iarna... Nu sunteti normali!!!...cred ca a fost super distractie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 Problema mare. In seara asta, Leo s-a ocupat de carburatie. Nu stiu ce are, dar cam da rateuri de rasuna tot orasul. E posibil sa fie de la toba lui cea noua? Amestecul prea bogat? Ce parere aveti? La multi ani tuturor! Un an mai bun, cu multe plimbari si mai ales cu sanatate si bani sa le facem pe toate! P.S. Discutam cu Cstelia, si am ajuns la concluzia ca trebuie neaparat si o intrunire de iarna... pai in iunie-iulie-august e iarna in Australia, Brazilia, Africa de Sud... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 Muhahaaa! Artilerist in toata regula. Ce-i mai frumos ca-n ultima poza se verifica ecoul salvelor la radio erevan, care emite evident din localitatea vecina de peste deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 P.S. Discutam cu Cstelia, si am ajuns la concluzia ca trebuie neaparat si o intrunire de iarna... Pai da, ca altfel da lumea in alte hobby-uri, ca de exemplu pirotehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 Trebuie uns lanţul ! La mulţi ani bezmeticilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Salutari tuturor si La multi ani pe doua roti!!! A venit momentul sa imi cumpar niste cauciucuri noi pentru motocicleta. Dupa multe discutii m-am hotarat la Mitas E07 - parerile asupra marcii si modelului sunt impartite; eu am ales mai mult din ratiuni financiare. Intrebarea mea este: de unde imi recomandati sa cumpar pentru a obtine un pret cat mai mic? Voi in general de unde comparati cauciucuri pentru Africane? In asteptarea raspunsului vostru va las un filmulet, ca sa ne aminteasca de sezonul cald : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Daca tot nu ai bani de niste cauciuce mai de doamne ajuta, atunci, de la Mitas, merita doar E09. Chemtraders. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 (editat) Eu la sfarsitul sezonului asta mi-am dat jos E07-le pe spate dupa aprox. 14000 pt ca s-a uzat pana la indicatoarele de uzura. Cel din fata e cam la jumate dupa tot atatia km. In afara de o mica alunecare pe umed pe o linie alba uda, nu mi-au dau niciodata emotii gumele. Eu am mers 95% pe asfalt cu ele, deci nu stiu cat sunt de capabile offroad. Pe macadam uscat cu pietre mari ascutite au fost perfecte. Ceea ce nu s-a discutat pe aici, este consumul, care poate sa creasca semnificativ pe asfalt cu asemenea gume fata de un Anakee. Editat Ianuarie 4, 2014 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 @andrei belcic, iti multumesc pentru sfat. Am intrat pe site-ul lor si chiar au preturi ok. In ceea ce priveste profilul o sa ramana E07. Nu am ce sa fac cu E09. Eu folosesc motocicleta 5 zile din 7 doar pe asfalt, iar atunci cand ies de pe asfalt merg pe drumuri forestiere etc. asa ca nu se justifica E09. Daca discutam despre consum, sunt perfect de acord cu @Dimethylmercury, dar eu am avut pana acum caucicuri cu crampoane asa ca cu aceste E07 sigur o sa imi mai scada din consum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 Mitas aluneca foarte rau. Doar E09 se justifica pt ca sunt cele mai cramponate si aderenta e pe planul 2. Dar E07 sau E08 eu nu as lua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 A facut istorie in lumea enduro-touring. Pacat ca nu a facut istorie si in Paris-Dakar, precum rivalele ei... :lol: Eu zic sa te mai documentezi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 (editat) M-am documentat: Victorii clasa moto: 12 - KTM (consecutive) 09 - Yamaha (2+3+4) 06 - BMW (1+3+2) 05 - Honda (1+4) 02 - Cagiva (1+1) Acuma nu stiu, sa consider ca Honda e pe locul 4 sau pe penultimul loc? Sa contorizam si locurile 2? Sau 3? Daca reducem istoria Paris-Dakar la perioada 1986-1989 atunci da, Honda e No.1 Editat Ianuarie 4, 2014 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate