Vampirica Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Salutare, De unde pot cumpara geamul de la o oglinda de RD04? Nu am nevoie de toata oglinda, doar de geam, cazatura nu a fost atat de puternica Multumesc, Vampi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Salutare, De unde pot cumpara geamul de la o oglinda de RD04? Nu am nevoie de toata oglinda, doar de geam, cazatura nu a fost atat de puternica Multumesc, Vampi pei nu-l poti taia dintr-o oglinda normala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 oglinda originala e un pic panoramica. Nu se gaseste de cumparat doar sticla. Ai 2 optiuni: - cumperi toata oglinda - te duci la un atelier de oglinzi si iti taie aia un disc, e mai tricky sa-l pui la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 toata oglinda e cam 12e cred sau 15.. am cumparat eu una. sfatul meu e , daca nu sunt banii o problema, sa iti iei oglinda moto, nu geam. asa cum ti s-a spus mai sus, oglinda moto nu e perfect plana ca cea din baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Salutare, De unde pot cumpara geamul de la o oglinda de RD04? Nu am nevoie de toata oglinda, doar de geam, cazatura nu a fost atat de puternica Multumesc, Vampi uite aici: http://cgi.ebay.de/Spiegel-Honda-XRV-650-X...%3A1|240%3A1318 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 de la tipii din linkul de mai sus cred ca am cumparat si eu. vezi ca iti vine o singura oglinda.. eu am crezut ca sunt doua si am luat desi nu aveam nevoie.. acum sta in cutie linstita si asteapta .. sper sa nu o folosesc niciodata ) sunt simetrice, nu conteaza care e stanga sau dreapta dar primesti numai una singura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) are careva idee de vreun kit de lant mai ieftin pentru RD04? Editat Decembrie 10, 2008 de sherky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 are careva idee de vreun kit de lant mai ieftin pentru RD04? Ce inseamna "mai ieftin"? Am eu unul "pe stoc" dar e de RD07, singura diferenta este pinionul spate care are un dinte mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Ce inseamna "mai ieftin"? Am eu unul "pe stoc" dar e de RD07, singura diferenta este pinionul spate care are un dinte mai putin. pai am intrebat la un magazin aici in bucuresti si mi-au zis ca ar fii 600 de roni ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Regina la 500RON e OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 nou-nout? ca poate as fi sie eu interesat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Nou, ca doar nu folosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 intre Regina, D.I.D., RK, Izumi - care ar fii mai breaz sau sunt toate o apa si-un pamant ? intreb din lipsa de pricepere :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 eu am auzit numa de regina si did...dar de ex. si firma did are mai multe variante pt motoare adica cu garnituri x sau o...si cu cat mai scump atat mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Salutare Voua, mai hmmm draga vad ca se mai anunta si piese p'acilea, asa ca fac si eu o intrebare : are cineva spre vanzare scarita spate dreapta ? dar numai scarita nu si ansamblul cu tot cu scarita. bineanteles pt. Africa Twin RD 07. cu multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) Mai am "pe stoc" manete de frana/ambreiaj, cablu de km, filtru aer. Editat Decembrie 13, 2008 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Mai am "pe stoc" manete de frana/ambreiaj, cablu de km, filtru aer. ai maneta de frana ....originala? ti-o cumpar eu da-mi un pret pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 eu pe motor am regina si sunt super multumit. am 12.000 cu ea, cine stie cat o mai facut si inainte... mai tine 10.000 sigur. ca si pasionat de AT, vin cu o propunere de sigla. sa fie de 10 cm diametru, gravate si lipite pe motor... ce spuneti? le pot face eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 eu pe motor am regina si sunt super multumit. am 12.000 cu ea, cine stie cat o mai facut si inainte... mai tine 10.000 sigur. ca si pasionat de AT, vin cu o propunere de sigla. sa fie de 10 cm diametru, gravate si lipite pe motor... ce spuneti? le pot face eu. Mai draga hmmmm, sa nu i-mi spuneti ca va faceti club de Africane fara mine. mie i-mi place materealu' dar poate mai vedem si altceva. fara suparare. va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 pot face orice combinatii de culori... crom-auriu. crom mat, auriu mat, rosu, verde... orice oameni buni ma mai gandesc azi la o alta sigla. Asta va place? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 pot face orice combinatii de culori... crom-auriu. crom mat, auriu mat, rosu, verde... orice oameni buni ma mai gandesc azi la o alta sigla. Asta va place? :-? a 2-a mi se pare mai ok ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 spre surprinderea unora am facut o proba. pun poze mai pe seara. asfalt uscat. si poza mult asteptata... sunt putin scrisurile strambe ca ma grabeam... oricum ideea e ca se poate.... mai incerc si altceva... va tin la curent cu tot ce se intampla.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 (editat) asta e geniala ....count me in Editat Decembrie 15, 2008 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 am vorbit si cu boieru` si cred ca ramanem pe asta... ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 am vorbit si cu boieru` si cred ca ramanem pe asta... ce spuneti? merge, merge ... ce zici de inserarea unui cap de lup dacic pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate