Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma gandesc sa imi fac o toba de evacuare cu ajutaj Laval...

sa-nteleg ca mai stii ce e scris aici 4f630b5b100ace7ce402735b620df33e.png

apropo, lavabile dastea aveam la motorul de SA-2 da ii ziceam altfel,

Stiti pe unde au mutat topicul cu Africa Twin ? :crack:

pe XRV

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Păi aşa şi trebuie domnule ! Nu e voie s-o montezi ! Dacă producătorul nu a montat, înseamnă că nu-ţi trebuie.

Asta ca să nu intrăm în teorie şi să umplem două pagini; că te sperii de nu mai intrii acilişa :)

Link spre comentariu

Merge, merge chiar si cel de Suzuki modele anii 90. Vb cu Pedros.

Banuiesc ca ai si jambe de 43mm, pen ca Alpul are 41

Si ca sa fii sigur vezi ce cod au rulmentii de jug la Alp si la Afrikana

Check louis.de dypa codul 10051209

Link spre comentariu

Pentru intalnirea de la Nadrag de anul acesta am o veste buna si una rea. Aia rea e ca anul acesta nu mai facem tricouri, aia buna e ca o sa avem sepci ( :o ) care o sa fie moka pentru participantii pe motoare.

Pentru ca ploua, pentru ca se face noroi la Nadrag si pentru ca Africa Twin (cum zicea Andry) incep sa strig catalogul.

1. Eu

2. Zoli

3. Mircea Leschian

4. Pufarinu

5. Neagu (confirmat ieri la o bere :alcy: )

6. Borco

7. ...

Editat de cstelia
Link spre comentariu

Pentru intalnirea de la Nadrag de anul acesta am o veste buna si una rea. Aia rea e ca anul acesta nu mai facem tricouri, aia buna e ca o sa avem sepci ( :o ) care o sa fie moka pentru participantii pe motoare.
Pentru ca ploua, pentru ca se face noroi la Nadrag si pentru ca Africa Twin (cum zicea Andry) incep sa strig catalogul.
1. Eu
2. Zoli
3. Mircea Leschian
4. Pufarinu
6. Borco
7. ...

7 . . . . Arthur :)

Link spre comentariu

Da, daca vii cu motorul la intrunire :hug:

1. Eu
2. Zoli
3. Mircea Leschian
4. Pufarinu
6. Borco
7. Arthur
Editat de cstelia
Link spre comentariu

Bla bla bla, bla bla bla, manele. Când o apărea ceva sigur, atunci mă interesează. Dacă iar arată rachete pe foaie, după care apar bivoliţe gestante, să nu mai aud de ei.

Dacă iese ceva cel puţin demn să poarte un nume respectat ( cum e exemplul SuperTenere ), atunci mi-oi face credit. Îmi vând colecţia, îmi vând bicicleta, amanetez lăutarii şi dau un rinichi, ba chiar m-oi pune şi în genunchi ( ca să fac bani, nu ca să mă rog ... ) pentru ea.

pentru ca Africa Twin (cum zicea Andry)

Păi da, berbecuţul cu "pentru că automobile" de la suprasemnatu' a luat vorba!

Lista pentru Nădrag 2014, unde din păcate o să fie şepci, nu chiloţăraie:

1. Eu
2. Zoli
3. Mircea Leschian
4. Pufarinu
5. Neagu (confirmat ieri la o bere )
6. Borco
7. Arthur

8. Andry b0$$

Link spre comentariu

Acrii's strugurii mai Andry

Niste Concluzii:
The bike has been in development for a number of years now and should be ready to announce at EICMA this fall.

It'll be a parallel twin instead of a V-twin because that motor is lighter and cheaper to produce, and will make about 100hp.

250mm (just under 10") of suspension travel with 21"/17" wheels.

440lbs with 20 liters (about 5.3 gallons) of gas.

Intention is for this bike to be strong competition to the F800GS/etc, with a serious offroad focus, though not as extreme as the KTM 950 Super Enduro was. Basically, Honda sees a hole in the market between the big ADV bikes and the 450 enduro class, and they want to fill it.

There may also be a future version with a 19" front wheel and more wind protection.

ps: sa vedem cat va fi realitate si cat fantasma

Link spre comentariu

Alt motor, alta cutie de viteze, alt air box, alt cadru, alte suspensii, alta bascula.... Ce ar putea avea in comun cu CRF 450? Chiar si cu varianta rally? Saua? Farul? Carenele?

Link spre comentariu

Alt motor, alta cutie de viteze, alt air box, alt cadru, alte suspensii, alta bascula.... Ce ar putea avea in comun cu CRF 450? Chiar si cu varianta rally? Saua? Farul? Carenele?

Vor folosi ventilele de pe CRF 450 si becurile de la semnalizare . Mansoanele vor fi produse la aceeasi fabrica unde se fac si cele de CRF 450 .

Link spre comentariu

Bhaaaa ce atitudine.............

Nu uitati , conceptul pe care s-a construit AT-ul vine de la inceputul anilor 80 si l-au dus pana in 2000 fara mari modificari/imbunatatiri.

Acum , la 14 ani distanta, ce asteptati, sa bata pasul pe loc.

Cui nu ii convine sa ramana la batrana doamna, cine are knowhow sa-si faca o mobra asa ca fratii Weber, sau sa cumpere ceva apropiat dorintelor personale.

Intradevar, isi va trage originile din CRF-ul de Dakar, poate chiar si numele daca nu vor oblicii sa mizeze pe ideea de Brand Recognition si sa-i zica Africa Twin, ca si asa or nimicit toate Twin-urile lor de succes

DPV personal, batrana afrikana cu alte suspensii , CDI-uri cu harti si cateva mici modificari ar coafa majoritatea wannabe aventurierilor. Masochistii n-au decat sa mearga pe Protoptile sau cum se cheama

Ps: ma uitam pe pozele de la intalnirile de la N-city..si se observa un trend , cu ccat a crescut gradul de dificultate , asa au aparut si modificarile

Link spre comentariu