andrei belcic Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Si un concept modern ar fi motorul 2 in linie? Ca asa a facut BMW si Yamaha? La Yamaha e ceva traditional motorul twin in linie, dar la Honda traditia e twin in V. Si iarasi, nu vad cum poti transforma un monocilindru de 450cc intr-un twin de 1000cc. Dupa parerea mea va fi o mobra total diferita. Nu au ce sa aiba in comun in afara de alura. Macar XRV750 din magazin avea asemanari cu NXR750 din Paris-Dakar. Dar viitoarea AT de 1000cc si CRF450 Rally nu pot fi decat total diferite. Editat Aprilie 25, 2014 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Alt motor, alta cutie de viteze, alt air box, alt cadru, alte suspensii, alta bascula.... Ce ar putea avea in comun cu CRF 450? Chiar si cu varianta rally? Saua? Farul? Carenele? un lucru mult mai important. CONCEPTUL de motocicleta rally raid. Daca noua Africa Twin va arata ca in desenele postate in revista Motorrad e clar ca avem de a face cu un CRF rallyraid cu motor cu 2 cilindrii in linie. suspensiile pot fi aceleasi, configurate pentru greutate sporita, bascula nu are greturi sa suporte o roata mai lata, mai ales ca va fi pe 17 in loc de 18, etc. Am asa un feeling ca va fi o struta camila, o compilatie de elemente deja existente pe motocicletele Honda in jurul conceptului mentionat mai sus. Si ca cireasa pe tort folosesc un nume consacrat. Inca nu ma convinge, astept EICMA. O sa fiu acolo. In alta ordine de idei, voi nu vedeti ca nici pantofii nu mai sunt ca pe vremuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 cu ce mergi la EICMA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 ce asteptati, sa bata pasul pe loc. BMW foloseşte aceleaşi motoare boxer încă de acum 100 ani. Ducati foloseşte aceleaşi motoare V2 încă de acum naiba ştie câte zeci de ani. Dar Honda o dă de gard de 15 ani. Plăcute au rămas doar V4 ( Cross-urile ), în rest bălării. *plăcute ca şi motorizare, în rest... cât să umple şi ele acolo pagina Honda cu produse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Ducati .....motor L2 Daca singurul lucru comun intre noua AT si actuala CRF Rally este conceptul de rally, nu se poate spune ca are la baza CRF-ul Rally. CRF ma duce cu gandul la motocross. Mai degraba se poate spune ca noua AT va avea la baza conceptul NXR sau chiar conceptul AT. Daca nu s-ar fi redus capacitatea motoarelor la Paris-Dakar, niciodata nu ar fi aparut vreun CRF la raliu. D-aia imi suna ciudat cand se spune ca noul motor twin de 1000 va avea la baza actualul cross modificat pt rally. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Sa va umeziti in coltul gurii , si voi , nu doar eu : si Africa Twin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Bleacs, pprtocaliu! HRC are alb albastru si rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Mi-e greu sa cred ca scoate honda un bicilindru de 1000 la 180kg. Dar daca o face, sunt curios care va fi raspunsul yamaha. In orice caz, ma astept sa coste cel putin cat 800gs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 1. Eu 2. Zoli 3. Mircea Leschian 4. Pufarinu 5. Neagu 6. Borco 7. Arthur 8. Andry 9. Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 (editat) 10 MONOCORD dar nu mai stiu data precisa.AUGUST ? Editat Aprilie 26, 2014 de MONOCORD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_oltean Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Happy birthday Mr. Soichiro Honda, wherever you are! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 10 MONOCORD dar nu mai stiu data precisa.AUGUST ? 6-7-8 IUNIE 2014 la Nadrag, jud. Timis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Ducati .....motor L2 Mofturi italieneşti. Şi Varadero este tot L2. 10 MONOCORD dar nu mai stiu data precisa.AUGUST ? Fain aşa. Oriunde, oricând ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Am inceput actiunea de identificare a traseului pentru intalnirea de la Nadrag. Mi-a dat cam cu virgula, va trebui sa mai cercetez. Sper sa nu avem parte de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Am inceput actiunea de identificare a traseului ... Asta-i traseul de soft-enduro, nu? Sper sa nu ma insel :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 O sa fie foarte soft in unele locuri, mai ales daca mai ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Io imi aduc si beţele de trekking, că de offroad nu mă apropii în astfel de condiţii Mai fac o drumeţie, mai dau jos 0,2 kg din burtă... Doar avantaje PS: io zic să ne facem şi noi un site ca lumea, aşa cum au ăia de la xrv.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Io imi aduc si beţele de trekking, că de offroad nu mă apropii în astfel de condiţii Mai fac o drumeţie, mai dau jos 0,2 kg din burtă... Doar avantaje PS: io zic să ne facem şi noi un site ca lumea, aşa cum au ăia de la xrv.ro Ai doua perechi de bete ? Din ce am vazut si pe jos merg greu pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 V-am speriat o tura, ha? Ideea e ca aveam in minte un traseu frumos, din pacate pe unele portiuni e dificil pentru Africane. Incercand sa cautam un drum forestier spre lacul Surduc, ne-am cam infundat. ATV-ul nu mai avea benzina sa se intoarca pe drumul pe care am venit, GPS-ul ne arata ca cel mai apropiat drum e la ~3km, asa ca am luat urmele de TAF la rand pana am reusit sa trecem culmea si sa dam in drumul spre Nadrag. Jumatate din ce aveam in plan pentru traseu s-a dovedit a fi nepracticabil cu vacile. Oricum ne-am distrat ca lumea in excursia asta de tip discovery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Bun asa.Mersi.Deci in August iar la VALENI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 In august intotdeauna la Valeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Bun asa.Mersi.Deci in August iar la VALENI? Inteleg ca esti prezent la Nadrag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Si eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Si eu vin O sa avem si un Suzuki la Nadrag ? Cool ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 1. Eu 2. Zoli 3. Mircea Leschian 4. Pufarinu 5. Neagu 6. Borco 7. Arthur 8. Andry 9. Korben 10. Monocord ? 11. Pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate