raoulserban Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 (editat) reglaj carburatoare, curatat carburatoare, curatate mebranele alea mici din lateral, reglaj supape si ar trebui sa fie OK. fiind pe carburatie ina numite conditii vei avea pocnituri pe decelerare Altfel...iaca sa arunc niste poze ca sa se oftice cine n-o ajuns Bus-u e reclama mascata...si frigiderul eco e de sete pt caldurile astea Ahh...gulasul fu demential..fu iute Editat Iunie 8, 2014 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Pun si eu pozele adunate : https://picasaweb.google.com/102901185941884771766/HondaAfricaTwinMeeting02?authuser=0&feat=directlink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Sambata: http://www.movescount.com/moves/move33326780si azi, o parte din traseu:http://www.movescount.com/moves/move33326836 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Sambata: http://www.movescount.com/moves/move33326780 Ahh...mai aveam putin si ajungeam la Fardeni in curte Destept ceas, Mihutz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Mascota AT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Uaaa,deci dastea faci dom profesor. Indemni spre segregare. Acu mi a cazut fisa...noi in tabara nu am facut poza de grup, ce treaba e asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 e vorba de "baietii din tara" La Nadrag sunt ei, la Valeni, suntem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyk Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 a folosit cineva marca asta pt kit lant, foaie,pinion ?'Kit lant X-Gear' sau sa ma orientez catre DID ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 daca diferenta de pret nu e mare alege DID Cineva a uitat la Nadrag un adaptor pentru incarcator de telefon, presupun. Era infipt in prelungitorul pentru lampa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 daca diferenta de pret nu e mare alege DID Cineva a uitat la Nadrag un adaptor pentru incarcator de telefon, presupun. Era infipt in prelungitorul pentru lampa. IMG_20140608_173904.jpg Poate-i rusine la om sa recunoasca faptul ca-si insusea curentul ilegal ptr smartphone . Mai sunt si cei din Ungaria , care au fost acolo . Ai luat legatura cu ei ? Am o adresa de mail : Csuka74@hotmail.com . Poate e de la ei ramas . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Da-l incolo de transformator/incarcator . Nici macar nu e editie limitata. Totusi...afrikana mea la cine a ramas, il rog frumos sa mi o inapoieze . Ps: poze, filmulete etc nu prea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Ah....scuze....era la mine in topcase!....M-ai rugat sa o tin acolo ca sa nu o prafuim pe drum si am uitat de ea! Ramasese intre prosoape si periuta de dinti!... Pozele de la mine https://drive.google.com/folderview?id=0Bw1zVQj1-mMqTV9ELXRBWGhXUmc&usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyk Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 daca diferenta de pret nu e mare alege DID 380 fata de 600 DID !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Incearca ieftinitura. ce poate sa se intample rau decat sa nu te tina asa mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 La banii astia mergi pe EK sau JT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 La banii astia mergi pe EK sau JT RK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Este si EK. am avut eu pe primul rd04. Modelul cel mai eftin, nu s-o lungit lantu dupa ce am fost la Valeni si Muntenegru. Lant JT au scos acu recent astia cu pinioanele, f tare otelu folosit, am pe Alp, same story cu lungitul De fel...daca sunt ieftinituri se lungesc instantaneu, si dupa cateva mii de km trebuie sa tai zale si sa mergi pe un nume cunoscut PS: sursa este achimoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 La un RK ce l-am avut, dupa cateva mii de km, zalele aveau diverse grade de intepeneala iar lantul era intins inegal. Am scapat de el la o cazatura pe un drum bolovanos cand s-a rupt de la siguranta. L-am nituiut cat sa ajung acasa, dupa care mi-am luat DID endless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 are CAREVA chef de duca pt maine si Duminica? pana in PIATRA CRAIULUI,si o tura mica de 5-6 ore cu rucsacul in spate...si pana acolo ocolim pe dn1A...pt curbe? sau pleaca ....careva pe undeva din Bucuresti pe Transalpina,transfagarasan....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Mi-am cumpărat kit de lanţ JT cu 404 lei de pe motociclism. Până acum am numai 4000km, nu am întins încă la dânsul. Am fost de la Nădrag în plimbare prin Viena 2 zile, pe malul lacului Balaton încă 2 zile şi restul pe drum şi pe acasă. A trecut instant săptămâna de concediu, din păcate. Mulţumiri şi cinste ţie cstelia pentru încă o întâlnire frumoasă, cu tot ce-am avut nevoie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Ca la fiecare intalnire de la Nadrag la care am participat pana anul asta, organizarea a fost foarte faina si de data asta! Si atmosfera din ture cat si cea din camping a fost deosebita! Felicitari atat lui Cristi cat si ajutoarelor lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Subscriu intelepciunii si spiritului de observatie al antevorbitorilor cu mentiunea ca gulasul a fost de asemenea magnific. Multumimi Cristi...Tibor...si tuturor celorlalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Pun si aici link-ul cu pozele facute de Gery. https://plus.google.com/photos/114326808731957061104/albums/6023368844449568369?banner=pwa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Am reusit sa pun poze, sunt destept , yey!!!! ))) cu putin noroc prindeam si 2015 (laudele sunt bine venite) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate