Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poze pentru Samo:

post-30-0-94841800-1437164075_thumb.jpegpost-30-0-51516700-1437164077_thumb.jpegpost-30-0-86698600-1437164078_thumb.jpegpost-30-0-33426700-1437164080_thumb.jpegpost-30-0-36164500-1437164083_thumb.jpeg

Saua a fost retapitata de Dan din TM (cei care si-au facut sei la el pot sa confirme calitatea lucrarilor). Partea pe care se sta e din material mai aderent decat lateralul. Buretele nu a fost modificat e cel original.

Pentru alte detalii exista Vodafone ( 0734774578)

post-30-0-81177400-1437164081_thumb.jpeg

Editat de cstelia
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai feciori... notati-va la catalog sa stie oamenii astia cum sa se pregateasca

1. Cristi (L de mascul, S +XS de damă). Mă bag și la haleala si la turț

2. Nicu (XL) - Full option

3. Zoli (XL) - és az élelmiszer

4. Ralf (L) - Full option. (in cazul ca se schimba ceva, va anunt)

5. Vali (XL de mascul + M de dama) -full option
6. Bobi (L de mascul + S de dama) - full option
Pana acum doar Banatul, Ardealul Banatic si Baden-Württemberg au confimat :)
Editat de cstelia
Link spre comentariu

Sa vezi ce o sa ne c*cam pe noi de ras cand o sa umbalm ca niste gaini bete, cautand punctele de control :crack:

Nicu,

Vii cu noi?

Editat de cstelia
Link spre comentariu

Sa vezi ce o sa ne c*cam pe noi de ras cand o sa umbalm ca niste gaini bete, cautand punctele de control :crack:

Nicu,

Vii cu noi?

Yeapp

Traseul de plecare + traseul oficial de rallyraid

Inapoi mai vad eu, ca voi fi in concediu

Stau in gradina lui Sebi si ma joc cu cainii :P

Link spre comentariu

Arthur: am procesat o poza asa cum iti place tie :))

Nu se vad pixeliiiii . . . dar atata timp cat apare Honda in cadru este ok . :peace:

» Post actualizat in 20 Jul 2015 08:29

Asta inseamna ca tu nu participi?

Din pacate voi in drum spre Delta . . . . :(

Link spre comentariu

Arthur, ma duc si eu in Delta, cu scopu de a fotografia, poti sa-mi recomanzi pe cineva care stie bine anumite locuri? sau tu stii vreun loc bun de cazare pe langa o zona mai abundenta in fauna?

Ma intereseaza cel mai mult sa pozez codalbul. Celelalte pasari de apa le mai gasesc si in zona mea...de bastina

Link spre comentariu

Ştim, ştim... Aşa a fost întotdeauna, voi vă daţi mari la televizor, iar restul pe forumurile oficiale :P
Link spre comentariu

Arthur, ma duc si eu in Delta, cu scopu de a fotografia, poti sa-mi recomanzi pe cineva care stie bine anumite locuri? sau tu stii vreun loc bun de cazare pe langa o zona mai abundenta in fauna?

Ma intereseaza cel mai mult sa pozez codalbul. Celelalte pasari de apa le mai gasesc si in zona mea...de bastina

Nu pot sa te ajut . Este ptr a doua oara cand merg in delta . Prima oara a fost in 90 :) . Noi vom merge la Sulina unde am gasit cazare unde ne primesc si cu catelul .

Link spre comentariu

Ştim, ştim... Aşa a fost întotdeauna, voi vă daţi mari la televizor, iar restul pe forumurile oficiale :P

Exista si forumuri neoficiale? in afara de xrv.ro, desigur :P

Link spre comentariu

hahahaha eu tot prin vremea aia am mers prima oara ,eram mic si nu mai tin minte nimic... Acu ma duc cu un scop precis: fotografierea.

Cauta pe net -Descopera Delta Dunarii- este un program foarte fain fac inclusiv ture foto . Cel care le initiaza este Iliuta Goian un foaret bun fotograf( a avut expozitii de fotografire din delta fauna si flora). Au contacte cu mai multe pensiuni din zona Mila 23 si Crisan, pentru cazare cu 3 mese incluse, respectiv dus-adus di Tulcea Port Aval, plus zilnic iesiri pe canale, garle si locuri cat mai salbatice din Delta, inclusiv Letea cu dunele de nisip si caii salbatici. Barcile cu care se fac iesirile sun foarte spatioase cu ghizi foarte buni si de treaba, merg cu viteze mici pt a se putea face poze, inclusiv excurisie la rasaritul soarelui pe lacuri cu trezire la 4.30 dimineata.

Link spre comentariu

Mersi,aveam cateva contacte/idei din astea, insa eu nu ma simt in largu meu sa merg cu ghizi + duzina de fotografi dupa mine... + costurile mult mai ridicate

Mi-ar placea daca as putea merge cu o barcuta cu motor mica sau ceva, ieftin cu un singur pescar/om pe acolo...dar o sa vad

ms oricum pt idei

Link spre comentariu

poate are dreptate si andry. eu am inaltatoare de 80 mm daia problema la mine.

La toate mobrele daca inalti ghidonul ai probleme cu toate cablurile. Fie le reconfigurezi (simplifici) traseul daca ai "de unde", fie alte cabluri mai lungi. Concret, atat la africane cat si la trans-lapuri cablul de soc e oricum cam la limita. Se mai poate regla ceva din intinzator, dar daca nu poti face sa ai joc liber la maneta de minimum 10grade, eu propun alta soutie, pe care am vazut-o la cineva si anume utilizarea unei manete de schimbator de viteza de bicicleta pe care o montezi mai jos pe ghidon astfel incat cablul sa ajunga fara sa fie intins.

In alta ordine de idei am cobit cu demontarea carenei fata. Seria de intamplari paranormale din ultimul timp continua. Abia pusesem mobra la punct la marele fix, ca trebuie sa dau iar jos nu numai carena fata ci si intreg bordul. Desi la Cugir mi-am "ascuns " bine motorul in spatele cortului comercial al lui Achimoto, cineva in dispozitie cam bahica tot l-a gasit si s-a rezemat de el sa dea un telefon. Si n-a cazut oricum, ci peste o cioata complex arhitecturata in stilul furcilor rascoalei de la 1907, care mi-a spart carena fata si culmea culmilor mi-a fortat si deformat tot bordul din prinderea de pe sasiu si nu numai. In asa hal (centimetri buni) ca farurile lumineaza acum cam dupa colt, iar carena arata ca o gogoasa strivita si sta tensionata sa-mi plezneasca de tot nu alta. Va fi foarte distractiv sa inlocuiesc bordul, pentru ca sunt constient ca pe cel original nu cred ca pot sa-l indrept cum l-a facut fabrica sa se potriveasca iar toate la locul lor. Noroc ca am bord de la mobra de rezerva. Sfaturi? A mai patit asa ceva cineva?

» Post actualizat in 21 Jul 2015 07:18

Hai feciori... notati-va la catalog sa stie oamenii astia cum sa se pregateasca

Pe mine m-ai uitat! Ca la Valeni vin si daca tre sa iau trenul! XXL full option!

Editat de Galen
Link spre comentariu

7. Galen (XXL) - full option

8. Andry - (S bărbaţi, S femei), all inclusive în rest !

Editat de cstelia
Link spre comentariu

http://www.ebay.co.uk/itm/3x-640-1K-NTC-thermistor-1k-THT-3528K-40-125-C-500mW-/191625870710?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c9dcabd76

sunt bune astea pt a inlocui alea stricate din senzorii de benzina de la rezervor pt RD03 ?

Am cautat pe ebay conform citite aici: http://xrv650story.eu/do-it-yourself/troubleshooting/fuel-reserve-sensor

Presupun ca odata scosi din rezervor (Senzorii), orice electronist ar fi in stare sa mi inlocuiasca rezistenta aia si sa mi-o lipeasca la loc nu?

Link spre comentariu

raoul: nu merge linkul...

"NTC thermistor 1kΩ THT 3528K -40÷125°C 500mW" , -40 / 125 grade presupun ca e range ul de temperatura in care functioneaza, iar 500 mW e consumul sau ce e exact?

(Sunt banana la electronica)

Mi se pare un fix moca la 4 lire pt a repera cei 2 senzori + manopera la un electronist sa mi-i lipeasca la senzor... nu?

Link spre comentariu