Arthur E Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Daca borna de plus era desfacuta / destransa , nu are rost sa mai cauti si alte bube . Sper ca ai rezolvat problema . Drumuri bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 (editat) Daca borna de plus era desfacuta / destransa , nu are rost sa mai cauti si alte bube . Sper ca ai rezolvat problema . Drumuri bune . Dupa ce am strans-o problema a persistat. O sa incarc bateria si incerc din nou. Sper sa fie doar atat. » Post actualizat in 05 Aug 2015 08:24 Verifica si incarcarea, ca aia e importanta si de asemenea,vezi in ce stare sunt si toate sigurantele. In privinta kilometrajului,vezi melcul. Asta e al doilea pas care il incerc. Editat August 5, 2015 de calin_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Daca ai mers cu suruburile de la borna desfacute, sigur s-au oxidat contactele. Da jos bacteria, curata bine de tot bornele si contactele care vin acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 P.S. pune si tu o poza cu agregatu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Daca ai mers cu suruburile de la borna desfacute, sigur s-au oxidat contactele. Da jos bacteria, curata bine de tot bornele si contactele care vin acolo. Ok. O sa incerc. Ms! » Post actualizat in 05 Aug 2015 09:44 P.S. pune si tu o poza cu agregatu'. Nu am numa din astea mai artistice: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 lipseste un cauciuc (sau elastic) care tine bateria in loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 E defapt un plastic. Numai dupa ce m-am uitat in manual mi-am dat seama. Acesta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecul Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Avem material de Pamir, dar cel mai mult vreau sa subliniez inclusiv potentialul de off road subt-apă al reginei sincer nu stiu daca chiloti s-au udat de la apa. Seara faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 AMR 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Buna ziua! incercati sa actualizati listele cu numarul de participanti! E nevoiepentru a stii ce avem de facut....Multumim! Alecul , esti pe drumul cel bun. sa inteleg ca vii. Pe acolo e drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 +1 adica si eu vin tura asta, daca nu-mi cade asteroidu sau hemoroidu' in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Hai s-o văd şi pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Hai s-o văd şi pe asta Nu zi de doua ori ca iar alunec si ma trag pe fese » Post actualizat in 06 Aug 2015 11:23 Ieri m-am vazut cu un coleg interesat sa o ia, daca ma lasa fara... vin cu Panda, nu cu Africana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Vezi ca are Andry una in plus Il incurca prin fata blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Stiu,stiu, imi tot vine sa o tractez cand mai trec p-acolo, ca tot sta degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Ati vazut ce se poate cu Africana http://motorbikewriter.com/ukrainian-crisis-peace-crusade/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Noi stim ca se poate, tu abia acum ai aflat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Verifica si incarcarea, ca aia e importanta si de asemenea,vezi in ce stare sunt si toate sigurantele. In privinta kilometrajului,vezi melcul. Siguranta de 30A de la releul de incarcare era topita. Banuiesc ca asta s-a intamplat din cauza contactului imperfect si a miscarii bateriei. Am am curatat toate contactele, am inlocuit siguranta si acum problema a disparut. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 1. Cristi (L de mascul, S +XS de damă). Mă bag și la haleala si la turț 2. Nicu (XL) - Full option 3. Zoli (XL) - és az élelmiszer 4. Ralf (L) - Full option. (in cazul ca se schimba ceva, va anunt) 5. Vali (XL de mascul + M de dama) -full option 6. Bobi (L de mascul + S de dama) - full option 7. Galen (XXL) - full option 8. Andry - (S bărbaţi, S femei), all inclusive în rest ! 9. Borco (pijamale) 10. Bulinu' (L barbati + S dama) + haleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 1. Cristi (L de mascul, S +XS de damă). Mă bag și la haleala si la turț2. Nicu (XL) - Full option3. Zoli (XL) - és az élelmiszer4. Ralf (L) - Full option. (in cazul ca se schimba ceva, va anunt)5. Vali (XL de mascul + M de dama) -full option6. Bobi (L de mascul + S de dama) - full option7. Galen (XXL) - full option8. Andry - (S bărbaţi, S femei), all inclusive în rest ! 9. Borco (pijamale) 10. Bulinu' (L barbati + S dama) + haleala 11. Neagu - sa isi treaca singur dimensiunile si daca vrea haleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Noi stim ca se poate, tu abia acum ai aflat? Da sefu . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Ieri m-am vazut cu un coleg interesat sa o ia, daca ma lasa fara... vin cu Panda, nu cu Africana Primul dintre cei trei braşoveni care-şi va vinde motocicleta este cel mai fraier. Să vedem ce iese, două RD04 şi un RD07a de vânzare în BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 (editat) Ba, mie-mi place sa fiu deosebit, ca fraieri fara bani, sunt pe toate drumurile... aia cu bani are si f3m3i si Valuare... Editat August 7, 2015 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Fraieri sunteti daca vindeti, bani se pot face si altfel, dar africane din astea... » Post actualizat in 07 Aug 2015 13:49Da sefu . . . . . Acum stii, nu mai ai nicio scuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Fraieri sunteti daca vindeti, bani se pot face si altfel, dar africane din astea... » Post actualizat in 07 Aug 2015 13:49 Acum stii, nu mai ai nicio scuza Daca nu ai un batran , cauta sa stai macar pe langa ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate