andreim92 Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 La 11.02.2019 la 20:29, basea a spus: Salutare prieteni, de ceva vreme am trecut si eu pe Africa Twin. Momentan am doua bucati din 2000. Oare as avea vreo sansa sa gasesc un jigler la soc second sau numai nou pe original? Ce furci sunt alea pe aia albastra? De KTM? 950/990? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
basea Postat Martie 22, 2019 Share Postat Martie 22, 2019 Sunt furci Sachs de la Boano. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 27, 2019 Share Postat Martie 27, 2019 La 13.03.2019 la 15:17, andreim92 a spus: Cstelia o stie, haha. Da, cum sa nu o stiu. Ai facut o afacere buna, motorul e ca si nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Saua de RD03 se potriveste pe RD04? Cu ce presiune in telescoape mergeti pe asfalt mixt, mai mult prost? Parca 1 Bar e cam mult, scutura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 (editat) Acum 14 minute, Honda Cbr F4 a spus: Saua de RD03 se potriveste pe RD04? Cu ce presiune in telescoape mergeti pe asfalt mixt, mai mult prost? Parca 1 Bar e cam mult, scutura. Aaa, non ti preocupa. Pana quando astepti sa iti continue niste straini judecata la observatii personale si directe, poate numai bine fortezi semeringurile si rasufla atat aerul cat si uleiul. Aaa, si, vede, non e si dificile. 5350 de postari, fratziwher :)))). Asta valoare adaugata. Editat Mai 10, 2019 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Un ra(H)tat inutil cu 4458 postari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreim92 Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) La 10.05.2019 la 22:44, Honda Cbr F4 a spus: Saua de RD03 se potriveste pe RD04? Cu ce presiune in telescoape mergeti pe asfalt mixt, mai mult prost? Parca 1 Bar e cam mult, scutura. De sa nu stiu ce sa zic, dar pe asfalt eu merg cu 2 si 2 , daca zici ca e asa prost baga 1.5 fata spate, dar mai putin mi se pare aiurea, 1 bar e de offroad, si e periculos si acolo daca nu ai Rimlock.... Editat Mai 14, 2019 de andreim92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emircea Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 La 10.05.2019 la 22:44, Honda Cbr F4 a spus: [...]Cu ce presiune in telescoape mergeti pe asfalt mixt, mai mult prost? Parca 1 Bar e cam mult, scutura. Maxim 0.6 bar, cum e la manual, altfel scuipa simeringurile afara. Dar mai bine nici nu te incurci, comportamentul nu se schimba foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Presiunea in roti 2 cu 2 pe asfalt e ok sau 1.5 bari in off. Parca am experimentat cu presiunea in telescoapele fata si scutura tare pe drum denivelat la 1bar, dar aveam si un ulei mai vascos, 10w ceva parca. Din amintiri, 5w cu 1bar era okeish pentru ambele variante, presiune in furca fata. Seile rd03 cu rd04 parca sunt interschimbabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreim92 Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Ah, am citit ca prostul ceva si am inteles altceva. In mod normal acolo nu trebuie sa umbli. Cartea zice 0.4 si mai bine o lasi in pace . Uite aici. Editat Mai 14, 2019 de andreim92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Mersi ! Gasesc la cineva de cumparat o sa originala? Am luat motorul cu o sa retapitata tip confort/touring, e lata, groasa si moale, nu ma prea prinde stilul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreim92 Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 (editat) La 14.05.2019 la 22:08, Honda Cbr F4 a spus: Mersi ! Gasesc la cineva de cumparat o sa originala? Am luat motorul cu o sa retapitata tip confort/touring, e lata, groasa si moale, nu ma prea prinde stilul asta. Ai incercat Ebay? Ce e? Rd04? Baga si tu o poza sa o vedem. Editat Mai 17, 2019 de andreim92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 17, 2019 Share Postat Mai 17, 2019 Da, 04. Nu am gasit nimic pe ebay. Dar tinand cont ca se vand atatea sei after market touring, unde ajung cele originale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 5, 2019 Share Postat Iunie 5, 2019 pe cand e intalnirea aia la N city? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 6, 2019 Share Postat Iunie 6, 2019 (editat) Intalnirea de la Nadrag este intre 14 si 16 iunie 2019. Editat Iunie 6, 2019 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solitarul bv Postat Iunie 10, 2019 Share Postat Iunie 10, 2019 Din Brașov se anunță africanisti care sunt interesați pt plecare vineri sau sâmbătă. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Salutare! Ma gandesc sa vand prototiptilul #1, a ajuns la mine de jumate de an dar nu prea am timp sa ma dau cu el. Poate e cineva mai liber si e pacat sa stea. Motorul trage de rupe dar consuma ulei, ar trebui deschis si vazut ce e de facut. Compresie 10 si 6. In rest e ok, electric ok, am pus un releu de incarcare cu mosfet, baterie noua (luna aprilie) si ulei+filtru nou (Procycle 20w-50 de pe louis.de). Pretul e 1350euro, motorul e inmatriculat pe numele meu, are rca(mai 5luni) si itp(pana in 2020) valabile. Se poate vedea testa la Timisoara. Detalii tehnice: e un RD04 1992, rezervor de transalp 600, furca Marzochi 50mm, amortizor de Transalp. Nu are scaritele de pasager. Modificat intru usurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 29, 2019 Share Postat Iulie 29, 2019 Pentru cunoscatori: intrunirea de la Valenii de Munte 2019 e in ultimul weekend din august, respectiv 30-31 august Daca doriti sa va inscrieti eventual sa comandati si tricou, mai jos aveti linkul catre formularul de inscriere https://docs.google.com/forms/d/1OA-LdB5GBtduGT37tQhwNrQDHr2fMApevYe5uITQUR4/edit?usp=drivesdk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat August 15, 2019 Share Postat August 15, 2019 Va salut. Caut sa imprumut de la cineva o pompa de benzina, preferabil electrica, si un manometru pentru compresie. Africana unui prieten face figuri csnd se incalzeste si musai prin eliminare trebuie sa le luam. Daca e cineva dispus, preferabil de prin zona ardealului, dati un semn va rog. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 AT supermoto? Cum o fi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreim92 Postat August 25, 2019 Share Postat August 25, 2019 Cu Africana prin niste hartoape pentru prima oara, foarte fluffy suspensia, nu am simtit nimic "nasol" desi pare ca a ajuns in limita pe spate, pe ea nu simteam nimic, fluid si frumos. Era sa faca sotia insolatie la cat m a filmat in 35 de grade . Pentru cei curiosi....1.97 si 110 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Septembrie 4, 2019 Share Postat Septembrie 4, 2019 Salut. Un telescop spate de rd07A stiti pe undeva de vanzare? Nu ma refer la nou Sau de la ce alte modele ar potrivi? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreim92 Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 (editat) La 04.09.2019 la 8:24, johny77 a spus: Salut. Un telescop spate de rd07A stiti pe undeva de vanzare? Nu ma refer la nou Sau de la ce alte modele ar potrivi? Multumesc De la RD07 sigur, si RD04 nu vad de ce nu. Caut si eu un rezervor pentru birjareala daca are cineva, lovit, urat, nu conteaza, cu cat mai ieftin. Multumesc Editat Septembrie 5, 2019 de andreim92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Acum 7 minute, andreim92 a spus: De la RD07 sigur, si RD04 nu vad de ce nu. Caut si eu un rezervor pentru birjareala daca are cineva, lovit, urat, nu conteaza, cu cat mai ieftin. Multumesc La RD04 e arcul mai tare, nu știu dacă și tija amortizorului e mai lunga, dar arcul e cu siguranță mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danutzzz Postat Septembrie 5, 2019 Share Postat Septembrie 5, 2019 Salutări! Sper că e acceptabil să scriu aici, nu vreau să deschid topic nou - dacă nu e ok, rog un moderator să mute post-ul unde consideră de cuviință, inclusiv în Recycle Bin (nu va fi cu supărare). Sunt in "tratative" de cumpărare a unui RD07 din 1994 (mărul mult dorit din care cred că în sfârșit sunt pe cale sa mușc :D ) și aș dori să vă cer câteva sfaturi dacă-mi permiteți. Lăsând la o parte checklist-urile clasice, cum aș putea să-mi dau seama dacă pompa de benzină e pe ducă? Mai sunt și alte bube cunoscute la RD07 față de cele enumerate aici si aici? Știu că la unele modele de moto e recomandată verificarea spline-ului de la axul pinionului de exemplu. Alte chestii de care să țin cont? Menționez că experiența mea pe dualsport/adv e foaarte limitată, toti km mei sunt făcuți pe FZS600 si CB500. Am avut ocazia de a face câteva ture mici cu un f650 st, VStrom de 650 si Transalp-ul de 650, dar nu suficient cât să spun că știu cu ce se mănâncă - dimpotrivă. Experiența pe Transalp e foarte proaspătă dar a fost ușor umbrită de un close-call cauzat in mare parte de mine in primele sute de metri. Măcar am invățat o lecție.. uneori e bine să-ți primești una peste nas cănd ți se urcă la cap - dar aia e o poveste pentru altă dată Mulțumesc în avans! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate