Vizitator _Raul_ Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) Cine stie de unde, din alta parte decat la Honda, pot sa gasesc kituri de reparatie etriere ( fata + spate)? Tocmai mi-a borsit lichidul pe la etrierul fata stanga ( RD04, 1990) Eu am gasit foarte multe piese la preturi foarte bune aici (trimit in RO) : http://www.wemoto.com/ La fel, vezi si aici : http://www.romimoto-piese.ro/ Editat Mai 25, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Am facut RAR-ul azi si mi au scos-o 2000, cica sa vandut numai in 2002 la prima inmatriculare, serie cu Y, in VIN#.Neamtul de la care am luat-o a bagat ceva bani in ea, cel mai mult ma bucur de suspensia spate Ohlins 799E,new fuel pump 107E, central stand 148E, Stahlflex conducte frana metalice 112E, BSM exhaust ( nu mi a dat factura), Wirth arcuri telescoape fata 73E, Acerbis hand protection 44E, in total am facturi de la el in valoare de 3357E decind a cumparat-o pana acum. Maine sint cu actele la inscriere la Militie... Salut arata bine ca bivolitza mea sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de cati mai multi km cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 (editat) Multam @duc. O sa achizitionez o garnitura cat de curand. Intre timp insa pp ca nu e groaznic dc o mai plimb pe ici pe colo, nu? Te duci la metro sau ma rog la ceva similar, in cel mai rau caz la un magazin moto bine dotat. Cauti silicon rosu pentru garnituri (for gaskets) se vinde intr-un tub ca de pasta de dinti. Storci din tub un fir continuu de silicon pe ambele parti ale garniturii, apoi uniformizezi cu degetelul. La urma stringi bine capacul chiulasei. E foarte posibil sa nu-ti mai trebuiasca garnitura. Am patit si eu asa de vre-o doua ori. Te grabesti cu strinsul sa nu apuce sa se intareasca siliconul pe caldurile astea. Apoi stergi repede degetelul Editat Mai 26, 2009 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Te duci la metro sau ma rog la ceva similar, in cel mai rau caz la un magazin moto bine dotat. Cauti silicon rosu pentru garnituri (for gaskets) se vinde intr-un tub ca de pasta de dinti. Storci din tub un fir continuu de silicon pe ambele parti ale garniturii, apoi uniformizezi cu degetelul. La urma stringi bine capacul chiulasei. E foarte posibil sa nu-ti mai trebuiasca garnitura. Am patit si eu asa de vre-o doua ori. Te grabesti cu strinsul sa nu apuce sa se intareasca siliconul pe caldurile astea. Apoi stergi repede degetelul iese tiganie cu siliconul rosu! daca vrei sa incerci ceva incearca cu un silicon mai bun nu cu toate panaramele... gasesti la piese auto silicon de garnituri Victor Reintz, foarte bun si-l recomand cu incredere, este de culoare gri si are un ambalaj alb cu albastru! merge sa faci reparatia capacului si cu silicon dar cel mai bine schimbi garnitura ca nu costa foarte mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 va salut. am citit toate postarile voastre,dar nu mai imi aduc aminte daca si-a facut careva dintre voi genti laterale in regim DIY(facute de voi). am un RD04 ,si as dori sa-mi fac suportii si gentile,chiar si un crashbar pe care nu le am. nu as da o gramada de bani pe ele,ca nu sunt chiar asa de ieftine. daca careva dintre voi are ceva schite,poze sau pareri :dimensiunile gentilor nu ezitati sa imi scrieti,vas fi recunoscator. mesajele le puteti da pe forum ,poate sunt si altii interesati sau pe privat. va multumesc anticipat. ne vedem in iulie la o palinca din partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 iese tiganie cu siliconul rosu! daca vrei sa incerci ceva ... Multam de sfaturi. Imi este cunoscuta metoda cu silicon. Dar in final mi-am comandat garnitura. Nu a fost deloc scumpa. Fro 7 lire sau asa ceva (wemoto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 va salut.am citit toate postarile voastre,dar nu mai imi aduc aminte daca si-a facut careva dintre voi genti laterale in regim DIY(facute de voi). am un RD04 ,si as dori sa-mi fac suportii si gentile,chiar si un crashbar pe care nu le am. nu as da o gramada de bani pe ele,ca nu sunt chiar asa de ieftine. daca careva dintre voi are ceva schite,poze sau pareri :dimensiunile gentilor nu ezitati sa imi scrieti,vas fi recunoscator. mesajele le puteti da pe forum ,poate sunt si altii interesati sau pe privat. va multumesc anticipat. ne vedem in iulie la o palinca din partea mea. salut ! am sa pun un link in care gasesti cutii si suporti facute de un italian parca. http://rtw.xtz660.googlepages.com/alluboxes Eu mi-am facut si arata cam asa.. Am avut suportii de la vechile genti si am adaptat cutiile la supoti mei. Singura problema o vei avea la constructia capacelor-sudura. Daca ai intrebari -cu placere pe PM. Numai binie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 salut ! am sa pun un link in care gasesti cutii si suporti facute de un italian parca. http://rtw.xtz660.googlepages.com/alluboxes Eu mi-am facut si arata cam asa.. Am avut suportii de la vechile genti si am adaptat cutiile la supoti mei. Singura problema o vei avea la constructia capacelor-sudura. Daca ai intrebari -cu placere pe PM. Numai binie ! super mersi pt detalii mai astept si alte proiecte facute de voi africanilor,iau notite si curand ma apuc de lucru. multam inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) va salut.am citit toate postarile voastre,dar nu mai imi aduc aminte daca si-a facut careva dintre voi genti laterale in regim DIY(facute de voi). am un RD04 ,si as dori sa-mi fac suportii si gentile,chiar si un crashbar pe care nu le am. nu as da o gramada de bani pe ele,ca nu sunt chiar asa de ieftine. daca careva dintre voi are ceva schite,poze sau pareri :dimensiunile gentilor nu ezitati sa imi scrieti,vas fi recunoscator. mesajele le puteti da pe forum ,poate sunt si altii interesati sau pe privat. Vezi si aici: Cum Sa Fabricati Cutii De Aluminiu Editat Mai 27, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Gata fratilor am rezolvat problema sondelor de benzina din rezervor care iti indica 4 si 8 ltr de zeama de la RD04, la 4 litr am lasato pe cea originala si la 8 ltr,a iesit o sonda flotor ca la dacie, .si arata cam asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Vezi si aici: Cum Sa Fabricati Cutii De Aluminiu salut multumesc pt link.din pacate e acelasi cu cel pe care la postat si userul PERL totusi va multumesc pt amabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Gata fratilor am rezolvat problema sondelor de benzina din rezervor care iti indica 4 si 8 ltr de zeama de la RD04, la 4 litr am lasato pe cea originala si la 8 ltr,a iesit o sonda flotor ca la dacie, .si arata cam asa. Trebuie sa ai grija ca dupa ce ai strans sonda in rezervor sa-ti ramana intr-o anumita pozitie, ca sa lucreze flotorul. Dar merita incercat. O sonda noua la Honda costa 63 de eur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vampirica Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) Are cineva de vinzare o oglinda dreapta de RD07 ? Am reusit sa o rup in ultima iesire :-) merci, cip Daca esti din Bucuresti, incearca la Motoadventure, cei cu KTM din Cotroceni. Au o multime de oglinzi pe acolo, unele se potrivesc de minune pe Africana. Numai bine, Vampi Editat Mai 28, 2009 de Vampirica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) Gata fratilor am rezolvat problema sondelor de benzina din rezervor care iti indica 4 si 8 ltr de zeama de la RD04, la 4 litr am lasato pe cea originala si la 8 ltr,a iesit o sonda flotor ca la dacie, .si arata cam asa. Superhioasa improvizatia. Din cite se vede se bazeaza pe o pluta de pescuit. Daca sirma plutei e argintata si banda aceea de pleu la fel, chiar s-ar putea sa si tina. Si daca face contact in timp la articulatie. Sa ne tii la curent, altfel e o rezolvare simpla si ieftina a problemei. Bravos! Editat Mai 28, 2009 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irattila Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 salutmultumesc pt link.din pacate e acelasi cu cel pe care la postat si userul PERL totusi va multumesc pt amabilitate Un link: http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/3...rack-boxes.html Eu am facut boxle al mele dupa asta. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Un link: http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/3...rack-boxes.htmlEu am facut boxle al mele dupa asta. Bafta multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chiradu Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Salut, Mi-a venit saua Corbin 309,20Euro, originala(RD07) este de vanzare,la juma de pret fata de Corbin daca este cineva interesat asta e numarul meu: 0745905628 sau chiradu@yahoo.com. Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Trebuie sa ai grija ca dupa ce ai strans sonda in rezervor sa-ti ramana intr-o anumita pozitie, ca sa lucreze flotorul. Dar merita incercat. O sonda noua la Honda costa 63 de eur. Binenteles, sonda facuta este asezata in plan orizontal, si dupa probele facute cu benzina in rezervor sonda flotoare aprinde becul galben la 7 ltr.Oricum mersi ptr sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chiradu Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Salut, Poate cineva sa imi spuna daca RD07 din 2000 are sonda de nivel la benzina? se aprinde vreun bec undeva cind trebuie sa schimbi pe rezerva? m am tot uitat dar n am vazut. (am inteles eu bine undeva pe forum era o discutie despre Trip Master in sensul ca daca se pune 2 rezistente de 10k pe placa in anumit loc indica ceva in legatura cu benzina? sau am inteles gresit?) Azi a fost prima zi cind m-am dat cu vaca, nici macar n am mai asteptat sa imi iasa maine numerele, am facut din carton si am hartia de la politie cu care tre sa merg maine sa le scot, si pe de alta parte nici carnetul nu il am inca, doar vineri am luat poligonul si precum ultima vineri din luna nu se lucreaza cu publicul... maine dupa dovada, dar nu va speriati ca nu sint incepator, doar ca permisul meu de State a expirat si nu l-am mai putut schimba la timp si a trebuit sa iau totul de la inceput, oricum e o tiganie mare sa ai absolut toate gradele pe permisul Romanesc inafara da A si sa dai sala ca la inceput. In alta ordine de idei, hmm ce sa va spun... sint foarte incantat de cum merge, frana de motor e bestial cu esapamantul BSM. Merci mult,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) Salut, Poate cineva sa imi spuna daca RD07 din 2000 are sonda de nivel la benzina? se aprinde vreun bec undeva cind trebuie sa schimbi pe rezerva? m am tot uitat dar n am vazut. (am inteles eu bine undeva pe forum era o discutie despre Trip Master in sensul ca daca se pune 2 rezistente de 10k pe placa in anumit loc indica ceva in legatura cu benzina? sau am inteles gresit?) Nu are nici o sonda. Cele 2 rezistente sunt una, intr-adevar de 10k, si se monteaza pe placa tripmasterului pentru afisarea vitezei, nicidecum a nivelului de benzina. Bafta! Referitor la toba...Toba este mult mai usoara decat cea originala si este de la African Queens modelul Dakar Racing 2 si in catalog costa 430 eur. O sa incerc sa inregistrez sunetul si sa postez aici pentru cei interesati. Ieri i-am schimbat si scaritele cu unele de rally raid, mai late. Azi am sa dau o tura sa vad daca e vreo smecherie Scaritele, cele noi vs. originale La mers normal in sa nu e nici o smecherie, in schimb daca te ridici in picioare ai o senzatie de stabilitate mai mare. Filmuletul cu sunetul tobei a iesit mut cred ca am o problema cu camera digitala... Editat Iunie 1, 2009 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 Salutari tuturor ! Ca tot a venit vara, am pus si eu preventiv cooler pe releu: L-am conectat la mufa pompei de benzina, ramasa libera dupa ce am pus una vacumatica. Astfel ventilatorul e in functiune numai cand merge motorul, nu si cand e doar contactul pus cu motorul oprit. Dupa testul temperaturii la mana, face treaba. PS: CStelia, de unde ai facut rost de scaritele Rally ? Ca eu pe unde am gasit tot 80 de euroi costau, si de banii astia pot sa stau bine mersi si pe alea originale BTW, pentru cine are nevoie de scarite normale de schimb, am gasit la louis la 10 E (cod 10046551, se potrivesc la mai multe, inclusiv Africane) . Mi-am comandat o pereche sa le pun pe crashbar, pentru tura lunga la drum intins. La o adica le am de rezerva, doar le mut de pe crashbar in locul normal. Si pentru soferii din oras, aia simpatici , vor desena foarte frumos pe tabla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Salutari tuturor ! Ca tot a venit vara, am pus si eu preventiv cooler pe releu: L-am conectat la mufa pompei de benzina, ramasa libera dupa ce am pus una vacumatica. Astfel ventilatorul e in functiune numai cand merge motorul, nu si cand e doar contactul pus cu motorul oprit. Dupa testul temperaturii la mana, face treaba. salutare ! am facut si eu aceasi smecherie la regulator dar spatele regulatorului e in continuare foarte cald. Ai verificat spatele regulatorului? e vreo diferenta la tine dupa montajul ventilatorului ? cred ca tre sa mut regulatorul in alt loc.....vreo idee aveti? Are cineva idee de ce se prajeste mufa de pe traseul baterie regulator? care arata cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Salut, O intrebare... Stiti de ceva alternative de pompe de benzina(sa fie electrica, nu vacumatica) ce se gasesc la noi in comert? Ma gandesc ca se potrivesc de la ceva masina. Multumesc, Numai bine, Dan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Are cineva idee de ce se prajeste mufa de pe traseul baterie regulator? care arata cam asa Aceea este pe traseul generator-regulator si de obicei se prajeste din cauza contactelor imperfecte. La cat este de carbonizata, e mai simplu sa schimbi mufa (sau cel putin papuceii in ea) decat s-o cureti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 PS: CStelia, de unde ai facut rost de scaritele Rally ? Ca eu pe unde am gasit tot 80 de euroi costau, si de banii astia pot sa stau bine mersi si pe alea originale Le-am luat de pe ebay.de Am prins o ocazie la 42 de eur cu transport inclus pe teritoriul Germaniei. O intrebare... Stiti de ceva alternative de pompe de benzina(sa fie electrica, nu vacumatica) ce se gasesc la noi in comert? Ma gandesc ca se potrivesc de la ceva masina. englezii zic ca merge de Mitsubishi Lancer sau de Mini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate