Africanu Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Da mai, vinzari ......... Care mai are interes de LED-urile lui Cstelia? Africanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.alfa Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 salutare era mai demult un topic unde erau niste desene cu cote pentru confectionarea suportilor de coburi ptr RD04 daca ma poate ajuta cineva cu ele ramna dator. azi am 'rasfoit' toata ziua forumul dar nu prea am avut succes/ sau daca are cineva de vanzare suporti poate intra in discutie. inca mai e valabil si ptr un ghidon daca are cineva de RD04. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 Mai, suportii ii faci in functie de ce coburi vrei sa pui pe ea. Ca daca pui de aluminiu sunt intr-un fel, daca pui de plastic sunt altfel, si daca pui textili sunt si mai diferitzi. Apoi, cat ii folosesti? Adika ii faci sa pleci la drum lung, sau pentru o iesire in week. Bagi motorul si pe forestiere sau nu? Sunt multe variabile ce apar, asa ca nu stiu cat de mult te-ar ajuta un desen. Dupa ce primesc cadrul de la vopsit, adika probabil maine, o sa incep lucrul la motor. O sa fac iar suporti de coburi, pentru ca pe ai mei i-am donat unui alt posesor de Afrikana incepator, care avea mai multa nevoie de ei decat mine. O sa fac poze si o sa pun, sa vezi cum ii fac si ce dimensiuni au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.alfa Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 salut mersi de raspuns eu vreau cutii de aluminiu sa pun pe ea si da vreau sa fac ceva drumuri mai lungi vara asta primul ar fi o iesire pina in austria si apoi turul romaniei. acum sa vedem ce si cum o fi planuri sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Cica azi trebuiesc baute paharele acelea multe... Nu stiu ce sa fac, sa ma apuc de treaba, sau sa ma bag in pat cu iubita? Tocmai a venit de la make-up... Cica s-a aranjat special pentru ziua barbatului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Cica azi trebuiesc baute paharele acelea multe... Nu stiu ce sa fac, sa ma apuc de treaba, sau sa ma bag in pat cu iubita? Tocmai a venit de la make-up... Cica s-a aranjat special pentru ziua barbatului... Nu te baga in pat cu "iubita", ca ai de munca la ea si asta e decit inceputul, oricum a iesit ceva frumos, spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Cica azi trebuiesc baute paharele acelea multe... Nu stiu ce sa fac, sa ma apuc de treaba, sau sa ma bag in pat cu iubita? Tocmai a venit de la make-up... Cica s-a aranjat special pentru ziua barbatului... Pai profita urjent cit e naked! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Cica azi trebuiesc baute paharele acelea multe... Nu stiu ce sa fac, sa ma apuc de treaba, sau sa ma bag in pat cu iubita? Tocmai a venit de la make-up... Cica s-a aranjat special pentru ziua barbatului... Patul suna bine doar nu vrem sa rugineasca asa proaspata si frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 salutmersi de raspuns eu vreau cutii de aluminiu sa pun pe ea si da vreau sa fac ceva drumuri mai lungi vara asta primul ar fi o iesire pina in austria si apoi turul romaniei. acum sa vedem ce si cum o fi planuri sunt. Prietene, stii vorba aia : daca as fi tanar again as face totul altfel, de la inceput. Adica: nu mi-as mai lua cutii de aluminiu si cadru de la Hepko&Becker ( 260cutie + 260 cutie+ 130 eurcadru + 45 eur inchizatoare de schimb) ci as investi in pompa mecanica, releu de schimb si niste cauciucuri de cursa lunga. Iar de restul, bere. Pluus un sac de 50litri de la Louis in care-ti incap sigur toate cele de care ai nevoie pana in Africa si inapoi. Asta daca mergi singur. Daca esti cu muiere, lucrurile oricum se complica iremediabil Pe scurt, din cauza de bani si gabarit nu merita sa ai genti laterale daca circuli pe distante lungi si diferite suprafete de rulare. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 (editat) Prietene, stii vorba aia : daca as fi tanar again as face totul altfel, de la inceput.Adica: nu mi-as mai lua cutii de aluminiu si cadru de la Hepko&Becker ( 260cutie + 260 cutie+ 130 eurcadru + 45 eur inchizatoare de schimb) ci as investi in pompa mecanica, releu de schimb si niste cauciucuri de cursa lunga. Iar de restul, bere. Pluus un sac de 50litri de la Louis in care-ti incap sigur toate cele de care ai nevoie pana in Africa si inapoi. Asta daca mergi singur. Daca esti cu muiere, lucrurile oricum se complica iremediabil Pe scurt, din cauza de bani si gabarit nu merita sa ai genti laterale daca circuli pe distante lungi si diferite suprafete de rulare. Parerea mea. Eu nici nu am incercat vreodata ca de dragul unor clisee din "The great way clown" sa-mi transform bijuteria de vaca sprintara de munte intr-un tanc greoi si care sa se descompuna la prima tavaleala in teren. Si nici motoarele anterioare. Uita de ladoace, alea sint pentru asfalt, ia-ti chestii deformabile, cu de-alea am facut si eu turul Romaniei all road si nu m-au tradat , desi au trecut prin multe tavaleli prin boscheti si printr-un accident care mi-ar fi facut cutii de bere strivite din eventualele ladoace. Asa, corzile s-au rupt si am improscat cu bagaje 100 metri patrati, dar ....le-am strins la loc si am plecat intr-o juma de ora de acolo. Editat Martie 11, 2010 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.alfa Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 mersi pentru sfaturi baieti o sa vad ce o sa fac in cele din urma. dar vb aia cand is doi problema creste abia astept vremea buna c-a m-am saturat sa tot o poernesc in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 iar zapada,......nu va place? ce credeati ca scapati de ea ? bine ca nu am facut RCA-ul. Mesaj completat salutmersi de raspuns eu vreau cutii de aluminiu sa pun pe ea si da vreau sa fac ceva drumuri mai lungi vara asta primul ar fi o iesire pina in austria si apoi turul romaniei. acum sa vedem ce si cum o fi planuri sunt. suna interesant drumul pana in Austria m-as baga si eu la tura pana in Bregenz,dar depinde de munca daca pot sa imi iau liber.Oricum inainte sa pleci mai baga si tu o intrebare pe forum, cine stie poate ne cuplam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chris.alfa Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 iar zapada,......nu va place? ce credeati ca scapati de ea ? bine ca nu am facut RCA-ul.Mesaj completat suna interesant drumul pana in Austria m-as baga si eu la tura pana in Bregenz,dar depinde de munca daca pot sa imi iau liber.Oricum inainte sa pleci mai baga si tu o intrebare pe forum, cine stie poate ne cuplam si eu eram pe cale sa imi fac RCA sapt trecuta dar bine ca nu m-am grabit. sper sa treaba si iarna asta ca dupa vremea de afara am si uitat de incalzirea globala In legatura cu excursia in Austria am sa postez ce si cum eu merg impreuna cu un amic cu un scuter Suzuki Burgman 650 (daca se mai poate numi scuter) initial era sa mergem la Wiena are el ceva prieten pe acolo dar putem sa vizitam si Alpii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 si eu eram pe cale sa imi fac RCA sapt trecuta dar bine ca nu m-am grabit. sper sa treaba si iarna asta ca dupa vremea de afara am si uitat de incalzirea globala In legatura cu excursia in Austria am sa postez ce si cum eu merg impreuna cu un amic cu un scuter Suzuki Burgman 650 (daca se mai poate numi scuter) initial era sa mergem la Wiena are el ceva prieten pe acolo dar putem sa vizitam si Alpii Tine-ma si pe mine la curent cu etapa de Viena; aveam in plan, sper sa iasa ceva anul acesta, macar pana la austrieci. \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Pai profita urjent cit e naked! Mesaj completat POMPA de benzina: Chiar nu am avut timp sa citesc toate paginile anterioare , motiv pentru care nu stiu ce s-a discutat despre pompa de benzina, dar multa vreme mi s-a parut o chestie acolo, la care nu tb sa umbli. Umblati ca nu strica! O surubelnita pentru un amarat de surub si un spray de contacte si cred eu, ca-i lungeste viata. (la rd 07) nu dureaza mult o verificare! si-i mai ieftin decat sa cumperi alta. Daca s-a mai vb despre asta , puteti da vina pe iarna asta lunga, imi apasa pe creier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 O surubelnita pentru un amarat de surub si un spray de contacte si cred eu, ca-i lungeste viata. (la rd 07) Ma tem ca un spray de contact nu prea rezolva nimic in cazul contactelor platinate de la pompa de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Ma tem ca un spray de contact nu prea rezolva nimic in cazul contactelor platinate de la pompa de benzina salutare, preventiv as putea sa ii fac ceva la pompa?Ca sa nu ma lase in plin sezon,care vad ca nu mai vine ,? Am un RD 07 din "97,multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) Daca nu te superi, iti voi raspunde eu. Poti curata smirghel fin (600) contactele de la pompa. Cu cat suprafetele acelea is mai curate, cu atat rezistenta de contact scade. Scaderea rezistentei va duce la scaderea caldurii formate la contacte si implicit la reducerea probabilitatii ca acestea sa se supraincalzeasca. Succesuri! Editat Martie 12, 2010 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Completare: "curate" e putin spus. Trebuie sa fie netede, altfel apare efectul de varf (vezi fizica de liceu) => flama => contactele se vor deteriora mai rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chiradu Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Salut, Fata de bujiile originale sint avantaje si dezavantaje in a folosi bujii: NGK IRIDIUM DPR8EIX-9 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Nu gasesc pinionul de atac deloc... Unde draku l-am pus?... Ma mai uit prin garaj si te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 imi vand un disc fata pe ebay ... poate e cineva interesat http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...s=tab%3DSelling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Nu gasesc pinionul de atac deloc... Unde draku l-am pus?... Ma mai uit prin garaj si te anunt. Numa` sa nu-l fi bagat in motor pe undeva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Nu gasesc pinionul de atac deloc... Unde draku l-am pus?... Ma mai uit prin garaj si te anunt. Vezi sa nu-l fi pus din gresala pe post de ventilator la radiatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 [Quote Numele = 'Data Mikulaish " Succesuri! [/ Quote] multumesc frumos de sfaturi si poate pe la adunare Bem o bere: cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate