Sari la conținut

Moment Simpatic...?


AS25
 Share

Postări Recomandate

Felicitarile mele .... Eu cred ca cedam psihic sa ma tot frece aia atata !

:D

Merci Torra! Adevarul e ca pe langa sala si un sfert de poligon, am dat si proba de rezistenta. :D Sa vada cum stau cu sistemul nervos... Hai va pup! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 195
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

O faza care mi s-a parut destul de amuzanta...

Ma hotarasc eu sa merg la concursul RedBull la Nerva Traian...Ma urc pe motor,ajung acolo,vad ca nu te lasau sa intrii inauntru cu motorul asa ca vad intr-un loc mai multe motoare parcate si ma gandesc sa o las si eu acolo. Totul bine si frumos,pierd vremea un pic pe la concurs,ma intalnesc cu prieteni pana la urma ma hotarasc sa plec. Cand ma apropiam de motor vad 3 gabori care roiau in jurul motorului meu dintre care unul statea foarte frumos pe el...Ma apropii si foarte linistita imi pun casca pe gidon ca sa-mi pun manusile si altele...Gaborul de pe motor foarte speriat si socat: "Frumos motorul,de cat e ...."chestii de genul asta probabil ca sa ocoleasca intrebarea ce pana mea faci pe motorul meu....S-a dat jos si a inceput sa-mi spuna de bmw-urile lor...pana la urma, le-am multumit totusi frumos ca au avut grija de motorul meu...

Iar alta faza cat de cat haioasa....A trebuit in vara sa fac recuperare la faculta la sport o luna de zile... :angry: Si ma duceam cu o prietena de a mea care venea la mine,lasa masina si mergeam cu a mea...Intr-o dimineata nu mai aparea...normal ca a intarziat destul de mult,deci la traficul din Bucuresti nu am fii avut nici o sansa sa ajungem cu masina, asa ca am luat casaca de pasager si am asteptat-o la garaj...a venit,i-am inmanat casac,ea un pic socata pt ca nu mai mersese pe motor, am pornit mobra si am plecat....A fost foarte haios sa vezi doua gagigi pe motor,amandoua in treninguri,ea adidasi,eu in trening si cizme... :ok: Cam penal un pic...zic...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta da moment simpatic :angry:

 

Scuze, incercam sa ridic topicul asta sus ca ieri a avut un destept indeea sa deschida un topic maret si m-am gandit ca daca in threadul principal se vede asta ca ultimul topic si nu ala nu o sa mai intre toti acolo sa comenteze si sa-l tot ridice.

Rog un moderator sa stearga. Merci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa povestesc si eu o faza haioasa.

Eram la plimbare prin Cismigiu cu prietenul , el era venit cu motorul si normal a trebuit sa-l lase la intrare in parc . Si-a luat casca si am plecat la plimbare, intre timp lui i se face sete si pleca sa bea apa si ma lasa singura pe banca cu casca lui in brate.Un tip care era si el pe o bancuta pe-acolo se apropie de mine se aseaza langa mine si incepe sa ma "abordeze" cu tot felul de intrebari legate de casca, motor etc.In fata nostra un om in varsta urmarea toata discutia stiind ca prietenul e pe aproape.Apare prietenul si-l vede pe-asta vorbind cu mine si-l apuca rasul , iar omul de langa noi striga in gura mare : "opa, a venit seful" si se pune pe un ras isteric.Tipul de langa mine , evident incurcat nu mai stia pe unde sa plece mai repede saracu.... :angry:

Asadar, eu zic ca fetele motocicliste pot "agata" barbati la fel de usor cum "agata" motociclistii femeile ...

 

Motogirls rulzzzz :ok: :) :)

Editat de myando79
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu mi s-a parut prea simpatic "momentul" cand un tigan :hug: la semafor mia dat una peste fund si m-a felicitat ca sunt motociclista.

Tie nu,dar altora e posibil sa le para(nu mie mi s-a intamplat faza,altei fete)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Tie nu,dar altora e posibil sa le para(nu mie mi s-a intamplat faza,altei fete)

 

Mie mi-ar place sa mi se intimple faza cu palma pe fund, dar fie primita de la o motocilista politist in mers la peste 100km/h. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie cel mai simpatic moment mi s-a parut anul trecut cand aveam Shadow-ul de 500 fara sisi bar si ma plimbam cu Ajna pe locul pasagerului, imbracata intr-o senzuala rochitza :rolleyes: care cand bagam mana-n gaz vroia sa plece de pe ea si afisa un posterior irezistibil pt. masinile din spate! :baubau:

Acest moment a fost unic pt. ca acum am un motor dotat cu sisi bar B)

 

Alt moment tragico-simpatic a fost tot anul trecut, cu acelasi motor canad ma grabeam sa ajung la lucru si dintre toate daciile si matizurile din jurul meu am ales sa intru intr-in jeep!(acum mi se pare amuzant) :scratch:

Editat de Thunderstorm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:eek: stiu faza cu jeep-ul :D

partea buna e ca te-ai ales doar cu genunchiul si degetul, umflate.....masina buna jeep-ul asta.... :cheers:

daca intrai intr-o dacie...nu se stie.....ce patea dacia. :angry:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi-ar place sa mi se intimple faza cu palma pe fund, dar fie primita de la o motocilista politist in mers la peste 100km/h. :cheers:

 

 

la viteza aia s-ar putea sa te cam doara .....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

hai sa postez si eu una simpatica patita acu vreo 2 sapt....o amica de-a mea posesoare a unui somson zice :fata hai sa mai scot si eu bestia macar aici la noi pe stadion (a se intelege teren viran f mare langa stadion)..bine fata hai sa scoatem bestia...ajungem la stadion impreuna cu bestia si evident prietenii nostrii...dupa cateva ture si reglat carburatoru zic hai ca dau si eu o tura....il pornesc si da dracu sa scap ambreiaju nitel mai tare si o pornesc ca din pusca...sebi, prietenul meu,se tinea de aripa si in momnetul in care eu am zbughit-o asta saracu nu a avut timp sa ii dea drumu ...si a fluturat asta madru ca un drapel in urma mea urland cat il tineau plamanii pana m-am prins eu ca sarmanu incera sa atinga totusi pamantul si ca e in pstaele meu ..ca e zgomotos simsonu sa il ia naiba ....apas ambreiaj frane..ma opresc..si intreb ..tu kiar ai avut senzatia ca te-am auzit??povestea a sunat mai tare spusa de ceilalti 2 ramasi in urma care facusera okii cat cepele........in fine sebi nu a patit nimic ..urma de pe degete s-a dus in 2 zile...l-am pupat sa treaca :nono:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Vineri ca de obicei m-am dus la conducere la poligon.....

dupa ce ne-am dat noi....i-a venit randul la o domnisoara....ea ultima!!!(NU E MOMENT HAIOS)...DONMUL INSTRUCTOR II EXPLICA ...AMBRAEAJ....FRANA ETC....SE URACA DOMNISOARA PE MINSC pleaca usor si dupa 3 secunde baga la blana :P :D :lol: a avut foarte mare noroc cu prietenul ei, ca de nu.....era Doamne fereste in spital....deci prietenul ei a sarit iute si a prins minscu de spate...(la tarat si pe el)..dar sa oprit.... :lol:

Dupa acest moment am interebat-o pe fata: iti plac motoarele? ea imi raspunde: nu, da ii plac la iuby :kick:

Eu i-am zis: pai daca nu it place de ce te chinui????

Doammne ce oameni :crack:

Bine ca nu a patit ceva rau....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...

Anul asta cam subtire cu povestirile. Asta este poate au fost alte lucruri mult mai interesante de facut.

Va urez la toata lumea Sarbatori Fericite si La Multi Ani! pt. 2008

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un moment super simpatic a fost...Intr-o seara am facut obisnuita tura pana in Poiana Brasov (ca sa ma obisnuiesc cu mersul, motorul...de!...incepatoare). La coborarea din Poiana, am oprit la Belvedere, sa fumez o tigara, sa-mi mai stabilesc un alt traseu pe seara respectiva (de Poiana fiind cam satula). La un moment dat, mai vin doi motociclisti si...amabili sa ma salute, sa mai schimbam o vorba (doar ca era seara) intind mana, dau noroc hotarat cu mine, spun care "salut", care "noroc"...de!...ca intre motociclisti...doar ca numai eu am tacut, pentru a nu-i dezamagi ca nu pot purta o discutie ca de la barbati la barbati, eu...fiind femeie.Au vazut ei coada ce-mi atarna pe spate, dar nu mi-au vazut fata si dupa motor :kick: au judecat ca sunt baiat. Sa auzi voci incurcate cand mi-au auzit vocea si s-au uitat mai bine! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inseamna ca si ei erau domnisoare :crack:) daca nu si-au dat seama . :kick: Mare stima pt. fetele care au aceasta pasiune in sange sau pe cerebel. :crack:)

 

E! Nu erau deloc d-re, era doar mai intuneric afara. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai simpatic moment ,sau printre cele mai simpatice , a fost in toamna la restante. Aveam boaba la chimie coloidala si un prof scarbos rau de tot dar care m-a trecut " fiindca ai tupeu sa mergi cu motorul in traficul din bucuresti" :kick:

Sar'na dom' profesor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...