Thomas Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) Cam tot atat...vreo 5 sa ma echipez si sa incalzesc motorul si vreo 10 pana acolo.a pai ce ..pleci acum????Pai stai vere de ce nu zici.. Mesaj completat Aha..hmm... Cred ca ma duc in piata victoriei pana la urma ca e mai aproape... Careva sa zica in cat timp ajunge in bucale Colegu..pe unde te nimeresc in Piata?? zii sa stiu daca sa ma grabesc sa o apuc intr-acolo sau sa mai sed pe la munca Vad ca nu mai raspunde..o fi plecat deja?? Nu te supara pe mine.... da' si-n pat faci la fel ? Ca trece orice pana te pui pe treaba tu Suie-te pe mobra si du-te, suntem atatia care nu putem fugi de la munci si am vrea. Nu ploua, nu ninge, ura. Da-i bice, si pupa-l si din partea noastra Editat Octombrie 29, 2009 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) Nu te supara pe mine.... da' si-n pat faci la fel ? Ca trece orice pana te pui pe treaba tu Suie-te pe mobra si du-te, suntem atatia care nu putem fugi de la munci si am vrea. Nu ploua, nu ninge, ura. Da-i bice, si pupa-l si din partea noastra cu siguranta NU...lol am spus clar ca sunt la munca..si nu pot pleca chiar acum, intrebam pe unde o ia later ca dupa 4 4 si ceva pot s-o apuc mai undercover inspre o destinatie am vorbit cu melciu..inca nu a ajuns Mihai, il asteapta lumea pe la rondul ala. cum vine aflu si eu incotro s-o apuc PS: cata rautate domne Mesaj completat Lume lume.. Salutari de la Mihai... A rezolvat cu lantul cica si acum sta pe ganduri incotro s-o apuce ca nici el nu stie Mai multe probabil in zilele care vor veni, iesim cu totii la o bere si o poveste lunga lunga de tot. PS: Ce emotii avea saracul de el Bine ca a ajuns! Editat Octombrie 29, 2009 de sailordana8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 L-am vazut, s-a intoooors, ne-am pupat, ne-am pozat (cine a facut poze sa mi le dea si mie! ), am facut baie cu sampanie, a fost mese. Ne uitam la el de parca venise din alta lume. De fapt, chiar a venit din alta lume. Mihai, nu am simtit niciodata nevoia sa spun asta aici pe forum, dar acum e cazul: R E S P E C T! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ai revenit Mihai; ai ajuns inaintea povestii Sa ajungi cu bine la destinatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bravo Mihai pt ambitia si perseverenta ta in primul rand si in al doilea rand pentru faptul ca ne-ai povestit atat de multe lucruri intr-un mod deosebit! Am avut placerea sa ajung si eu azi la locul de intalnire de la capatul calatoriei si Mihai mi s-a parut un tip super-f. modest si deosebit de haios. L-am cunoscut live si pe Doyle, care saracul a avut destul de tras, se vedeau cu ochiul liber urmele aventurii prin care trecuse. Sper sa ne mai intalnim! La cat mai multe calatorii si povesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cascaval Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 In sfarsit mi-am gasit pe cineva sa il admir din tot sufletul desi nu il cunosc personal, multumesc din suflet Mihai !!! Bine ai venit! Odihna placuta!Toate cele bune!!! Cu respect, Vladimir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) Dupa un drum senzational de aprox. 27.000 de km si aproape 4 luni, Mihai al nostru a ajuns cu bine acasa! 29.10.2009 ora 16 intra triumfal in Bucuresti! FELICITARI MIHAI PENTRU TOT CE AI FACUT! Am avut prijilejul sa-l cunosc, un om deosebit. Editat Octombrie 29, 2009 de Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3dscorpion Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) Desi nu am avut ocazia sa te cunosc am stat alaturi de tine in toata calatoria citindu-ti toate scrierile de la plecare si pana la utimul cuvant scris pe "blog"..........Bine Ai Revenit Sanatos Acasa MIHAI......... PS: ( Sunt Nebunul care te clacsona insistent sa te salute la semafor in seara asta Nissanul mare si rosu pe langa care ai trecut la Unirii ) Editat Octombrie 29, 2009 de r3dscorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 r3dscorpion, chiar ca esti nebun. heheheheh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Felicitari frate si poate o punem de o tura cam in genul asta mai multi; ar fi suuuuper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edisone Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 a venit MONGOLEZU' “pregatiti-va de o calatorie fericita, dar, in acelasi timp, zguduitoare. Dupa aceea nu veti mai fi aceiasi” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ai venit Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Acum ma gandeam ca a trecut vara si semnatura mea a trecut. Nu vreau sa o scot de acolo. Sorry Mihai, pana nu faci o nebuneala si mai mare semnatura nu dispare. Se transforma. Bine ai venit acasa Mihai. Abia asteptam sa te vedem odihnit si gata de turuit povesti pana tarziu. Na ca am aflat si cine era nenea cu tancul ala cu farurile si flashurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 yeeeee....a ajuns...bun venit... ti-am fost si noi cei fara de km tot timpul alaturi felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ai revenit Mihai!!! Âşi la cât mai multe treburi din astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ai venit Mihai, sa stii ca speram la o mica prezentare live undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tridan Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 BINE AI VENIT ACASA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doormouse Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ai venit acasa, Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edisone Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 http://www.adevarul.ro/articole/bucuresti-...-kilometri.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Emotionant..FELICITARI!!!!! ca ai luat o parte din mine in calatoria ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 RESPECT MAXIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Imi pare bine ca am reusit sa iti strang mana Mihai! Cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) As vrea sa-ti multumesc pentru plimbarea dura alaturi de tine, as vrea sa-ti multumesc pentru toate emotiile pe care le-am trait, as vrea sa-ti multumesc pentru excitarea maxima de astazi desi am fost extrem de proasta si am stat acasa in loc sa ma urc pe "buburuza" mea pentru a-ti multumii personal, as vrea sa-ti multumesc pentru lacrimile de la final. Multumesc din toata inima! Editat Octombrie 29, 2009 de iollele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Bine ai revenit! Felicitari si respect maxim Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 29 User(s) are reading this topic (16 Guests and 0 Anonymous Users) 13 Members: melciu, Hekate, noro, giks, RussianTiger, FanFane, cria_p, CuCun, THC, ..IcemaN.., tuningboy, jardel23, ITS imi plac cei 16 guests care snt cu ochii pe topic. Imi dau seama cum s-a plimbat link-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate