COLD AS ICE Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Salut! Exact acum m-a sunat un prieten si mi-a spus ca pe la cotroceni a vazut accident moto!!! Nu stia exact ce motocicleta e (le cam confunda el)....cica l-ar fii acrosat unul cu un golf..... Zicea ca motoristul vomitase in casca.....si spunea ca il doare stomacul..... Salvarea era pe drum....Doamne ajuta sa fie motociclistul bine!!! Atat stiu si eu......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Uite! Cum vine caldura,cum incepe si activitatea la "ACCIDENTE". Sa dea Dumnezeu,sa fie bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Uite! Cum vine caldura,cum incepe si activitatea la "ACCIDENTE". Sa dea Dumnezeu,sa fie bine. sa stii ca asa este...chair ca reincepe activitatea pe acest sub-forum...ceea ce este foarte trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Unde la Cotroceni? nuu stii mai precis?! Macar o culoare a motocicletei, vitezana sau nu, o culoare a castii, semnalmente ale pilotului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 22, 2006 Autor Share Postat Februarie 22, 2006 Mi-a zis prietenul asta al meu ca era un gsxr sau hayabusa....ceva cu argintiu (el nu stie prea bine felul motocicletelor)....atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Hm... cbr-ul mai are o varianta de colorare negru cu argintiu*... incerc sa-mi dau seama pe cine stiu cu motoarele astea... si sincer stiu cat-de-cat pe unii sper ca-i ok baiatu'. uitati-va la stiri (ca io n-am tv) care puteti, poate zice ceva. Daca nu acum, poate maine dimineatza sau la stirile noptii. edit... *Sau r6-le.. ... cred ca m-apuc de dat telefoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 era o hayabusa cu B 90 EXM ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 nasol, e bine baiatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 sper ca e ok.,......asteptam detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Nasol,chiar nu imi era dor de noi topicuri aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 nasol, e bine baiatul? Pe baiat am aflat ca-l cheama Gabi. Astept stiri legate de starea lui... ieri s-a facut pilaf un prieten cu o hayabusa exact acelasi lucru: intors in fatza la Razoare concluzie el operat si un rinichi scos, genunchiul paradit, dureri groaznice voma instantanee in casca de la lovitura..plm iesi sa te plimbi si te baga idiotii in spital. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Tocmai auzisem si eu de intamplarea asta si cautam detalii....recunosc, cu frica sa nu fie vorba de vre-unul din prieteni Din povesti suna nasol....ii doresc recuperare usoara baiatului,pe cat se poate. A inceput sezonul, tineti-va bine, cei vechi sa-si aminteasca inainte de a trage de gaz cat de usor poti s-o mierlesti, sa-si aminteasca de prieteni si tovarasi de drum cazuti "nevinovati". ... iar cei noi ( multi! ) sa ia aminte de la aia care au supravietuit altor sezoane, incercati sa nu o comiteti grav in primul an. Fie ca Zeul Bulanului Exagerat sa vegheze asupra noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 De aceea militez eu pentru violenta in trafic. Ti-a pus viata in pericol? Sparge-i mutra. A doua oara o sa se uite. Multa sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Ai dreptate !!! Bate in capul lor de muis-i !Dar sa stiti ca si unii motoristi au senzatia ca ,daca au un motor sunt smei !!! Doamne Ajuta ! Si fereste-ne de prosti ! Baiazid.....CASA DE PIATRA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Zeul Bulanului Exagerat cred ca ma tine din scurt zeul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hot_wheel Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 tind sa cred ca e decat un zvon ca altfel as fi auzit si eu macar cate ceva.....lucrez in cotroceni langa motoadventure...imposibil sa nu fi auzit nimik...sper sa fie decat un zvon..o poveste d-aia ....din gura in gura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 tind sa cred ca e decat un zvon ca altfel as fi auzit si eu macar cate ceva.....lucrez in cotroceni langa motoadventure...imposibil sa nu fi auzit nimik...sper sa fie decat un zvon..o poveste d-aia ....din gura in gura.. eu veneam din fatza pe un scuter .... pe contrasens o conserva roshie shi din spatele ei veneau 2 suzuki.... masina a taiat fatza hayabusei .... baiatul a cazut rau ... shi hayabusa a derapat pe asfalt shi a intrat drept in mine ... numai printr-o minune nu ma omorat ... ma lovit lateral in scuter shi ma facut sa derapez vo 2 metri. deci sigur nui zvon neam speriat de ce se vedea in casca ... am banuit ca este un ochi scos sau mai rau creier ... am aflat ulterior ca era voma ... am stat pana a venit salvarea si am stans bucatile de hayabusa ... am aflat ca este la municipal ... nu shtiu exact in ce stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Cred ca este vb de Gabi cu busa argintie.de cateva zile incerc sa dau de el si nu reuseac 0744585838 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Sa ne fereasca Cel De Sus de inconstientii si "handicapatii"astia de soferi care nu sunt in stare sa mearga bine pe jos dar ei se considera soferi experimentati!Dac ar plati pt.faptele lor..........dar nici asta nu se intampla!Inca o data oameni buni AVETI GRIJA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 (editat) Multa sanatate biker-ului . Sa speram ca acest sezon va fi mai putin " bogat " in accidente ... Multa atentie in trafic si lasati manetuta pentru pista sau autostrada . Sanatate maxima inca o data . Editat Februarie 26, 2006 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Sanatate maxima baiatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 hi all nashpa de tot fratilor! nici o stire ceva despre starea lui?(ceva nou)? e bine? insanatoshire grabnica iar tipului cu conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Sa-i dea DUMNEZEU sanatate si sa se faca bine !!! De ala cu cotetul nu zic nimic ca ma dau astia afara de pe forum....oricum ii dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 (editat) stie cineva starea lui de sanatate? noutati nimic? insanatorire grabnica baiatului! Editat Martie 2, 2006 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Of Doamne, multa sanatate baiatului. Sa se faca bine ... restul nu mai conteaza. PS:mergetzi incet shi atent. Suntem in jungla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate