Alex4 Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Viata grea in dupa-amiaza asta la vreo 25 de km de Bucuresti,resedinta Ioanei si a lui Fabio,am dezbatut problemele stringente ale societatii,am ales solutii si intr-un final am facut gratar.Au lipsit restul baietilor,alcoolul si lamiia pt somon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 27, 2010 Autor Share Postat Iunie 27, 2010 Sa va fie de bine. Dar nimeni nu a zis nimic de lamai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 si eu am facut o tura scurta ieri. ca doar s-au oprit ploile. /index.php?...t&p=2494247 Mesaj completat Dupa tura asta pot sa spun ca pozitia in sa cu inaltatoarele de ghidon este ideala. Am avut in tura asta cam 15 km de off curat (adica drum de tara) si cam inca 15 de off murdarit pe alocuri de asfalt (adica sosea care se termina brusc si incepe a100 - 200 m de drum neasfaltat). Acum pot sa stau drept si sa la motocicleta sa tangheze sub mine fara sa ma traga de maini in fata. Pot sa schimb pozitiile de la cocosat-relaxat, la spate drept, la spate drept si aplecat in fata (mai sportiv). Din cauza ca pot sa schimb pozitiile nici fundul nu amorteste asa de tare. Cu parbrizul ridicat la maxim si inclinat la maxim spre mine pot sa merg pana la 100 km/h cu casca cu botul ridicat si numai cu ochelarii de soare coborati fara sa am nici o problema de vant sau de turbulente. Sunt din ce in ce mai multumit de motor. Nu ma mai doare de uns lantul (doar ma mai uit din cand in cand la el sa vad daca e umed), am tot ce mi-am dorit pe el, are un aspect care imi place la nebunie, asa ca ... ramane La serviciu ies pe balcon la tigara si il admir. Cred ca incep sa ma duc cu pluta pe Siret. Pe Bistrita eram dus.... dar cred ca se adanceste nebunia. Asta e... daca iti vine ... te duci si faci. Abia astept sa ne vedem la Miercurea Ciuc. AMR 3 saptamani. Si abia astept sa ma duc pe Transalpina. AMR 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin74 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Ca a venit vorba, ce se mai aude de Miercurea Ciuc ??? Cati mergem etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 ...........Sunt din ce in ce mai multumit de motor. Nu ma mai doare de uns lantul (doar ma mai uit din cand in cand la el sa vad daca e umed), am tot ce mi-am dorit pe el, are un aspect care imi place la nebunie, asa ca ... ramane La serviciu ies pe balcon la tigara si il admir. Cred ca incep sa ma duc cu pluta pe Siret. Pe Bistrita eram dus.... dar cred ca se adanceste nebunia. Asta e... daca iti vine ... te duci si faci. Abia astept sa ne vedem la Miercurea Ciuc. AMR 3 saptamani. Si abia astept sa ma duc pe Transalpina. AMR 2 saptamani. Sigur nu esti dus cu pluta pentru ca si eu am exact aceleasi sentimente iar la ultimul control psihologic cica am iesit bine. Si eu stau si o admir in fata blocului sau la spital cand ies la tigara si nu cred ca o alta motocicleta m-ar putea caracteriza mai bine. Se pare ca avem fani si printre alti motociclisti. Am fost sambata la concert la Metallica imbracat in tricoul Vstromania, cu sapca de rigoare in cap si am primit aprecieri despre model de la cativa motociclisti anonimi care mi-au vazut sigla. Unii dintre ei chiar nu ne urmaresc pe forum si cand au vazut Vstromania pe spatele tricoului, au compilat imediat ca este posibil sa fie vorba de Vstrom, respectiv Suzuki. Deci se pare ca se naste un brand. Legat de rise-erele puse pe ghidon, chiar vroiam sa te intreb o chestie. Avem cam aceeasi inaltime si cred ca si mie mi-ar prinde foarte bine. Imi dau seama ca iti ridica spatele si se amelioreaza pozitia in sa, in sensul confortului. Pentru off este excelent, mai ales daca te ridici in scari, dar mi se pare ca pe curbe nu mai simti motorul cum ar trebui. Totusi pozitia aia putin aplecata face sa ai un control mai bun asupra contravirarii la intrarea in curba. Cred ca simti mai bine gradul de inclinare si-l poti controla mai bine. Tu cum te descurci? Referitor la intalnirea noastra, totul a ramas exact asa cum am stabilit. In dupa-amiaza asta ma duc sa iau un extras de cont si o sa postez situatia banilor. Tot am amanat plecarea spre M. Ciuc din cauza vremii capricioase si n-am vrut sa-l deranjez pe Silviu sa duca el avansul ca si asa a fost mai mult decat amabil. Daca totusi pana la sfarsitul saptamanii nu am un semn de vreme buna, n-am ce face si o sa-l rog respectos pe Silviu sa se ocupe de rezolvarea problemei. Pe mine ma interesa sa ajung acolo, nu atat ca sa vad locatia, ca sunt convins ca este excelenta pentru ce vrem noi, ci sa stau de vb cu propietara si sa stabilim un meniu pentru cina cu mancare lor secuiasca (aoleo...iar imi ploua in gura la gandul gulasului ala). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Legat de rise-erele puse pe ghidon, chiar vroiam sa te intreb o chestie. Avem cam aceeasi inaltime si cred ca si mie mi-ar prinde foarte bine. Imi dau seama ca iti ridica spatele si se amelioreaza pozitia in sa, in sensul confortului. Pentru off este excelent, mai ales daca te ridici in scari, dar mi se pare ca pe curbe nu mai simti motorul cum ar trebui. Totusi pozitia aia putin aplecata face sa ai un control mai bun asupra contravirarii la intrarea in curba. Cred ca simti mai bine gradul de inclinare si-l poti controla mai bine. Tu cum te descurci? Na aici e o mica diferenta. Pozitia e ok. Pe curbe le simt foarte bine (ma pot apleca in fata si nu simt ca mainile le am puse in sold ca o gospodina desavarsita). Pe off, daca stau in sa, e ideal. Cum spuneam: pot sa fac motoreta sa tangheze sub mine fara prea mare efort (o las pe ea sa joace si eu stau nemiscat). Treaba asta e valabila si pe drumurile asfaltate dar denivelate. In schimb, daca ma ridic in scarite.... nu mai e asa placut pentru ca odata cu inaltarea ghidonului, el a venit si spre mine si am impresia ca stau cu mainile pe genunchi. Acum, ca sa am senzatia veche, trebuie sa flectez putin genunchii ca sa stau mai in spate si sa am control la ghidon. Dar probabil ca o sa ma obisnuiesc si cu asta. O sa te las sa faci o tura cu bivolul cu inaltatoare sa vezi daca ti se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Am fost sambata la concert la Metallica imbracat in tricoul Vstromania, cu sapca de rigoare in cap si am primit aprecieri despre model de la cativa motociclisti anonimi care mi-au vazut sigla. Unii dintre ei chiar nu ne urmaresc pe forum si cand au vazut Vstromania pe spatele tricoului, au compilat imediat ca este posibil sa fie vorba de Vstrom, respectiv Suzuki. Deci se pare ca se naste un brand. deci: Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 28, 2010 Autor Share Postat Iunie 28, 2010 E deja un Brand. Uite cit de multi am devenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
optaru Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Viata grea in dupa-amiaza asta la vreo 25 de km de Bucuresti,resedinta Ioanei si a lui Fabio,am dezbatut problemele stringente ale societatii,am ales solutii si intr-un final am facut gratar.Au lipsit restul baietilor,alcoolul si lamiia pt somon. subscriu...dar am un off:- de ce camerele foto din ziua de azi ma scot cu burta...acum vreo 10ani, in pozele alb negru eram tras prin inel. Technica asta nu aduce numai lucruri bune.. cheers m8s, Editat Iunie 28, 2010 de optaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Viata grea in dupa-amiaza asta la vreo 25 de km de Bucuresti,resedinta Ioanei si a lui Fabio,am dezbatut problemele stringente ale societatii,am ales solutii si intr-un final am facut gratar.Au lipsit restul baietilor,alcoolul si lamiia pt somon. baieti. somonul se face cu portocala si rosmarin. si de preferinta se lasa in baitz de pe o zi pe alta. ah. si cel mai bine iese la cuptor in tava si cu baitul aruncat peste el, si lasat sa fiarba in sucul ala. yummmyyyyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
optaru Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 baieti. somonul se face cu portocala si rosmarin. si de preferinta se lasa in baitz de pe o zi pe alta. ah. si cel mai bine iese la cuptor in tava si cu baitul aruncat peste el, si lasat sa fiarba in sucul ala. yummmyyyyy La urmatorul gratar esti invitat, pun eu somonul...il gatesti tu:) cheers m8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 La urmatorul gratar esti invitat, pun eu somonul...il gatesti tu:)cheers m8. de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Noi ,mai tzarani l-am mincat si asa.Dar ai okazia sa ne demostrezi la Miercurea Ciuc cum sta treaba.Eu vin cu Jameson.sa vedem cum il gatiti pe asta.irlandezii zic ca e blasfemie sa-l bei cu gheata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Noi ,mai tzarani l-am mincat si asa.Dar ai okazia sa ne demostrezi la Miercurea Ciuc cum sta treaba.Eu vin cu Jameson.sa vedem cum il gatiti pe asta.irlandezii zic ca e blasfemie sa-l bei cu gheata. L-am baut eu si fara gheata si cu gheata si cu redbull. din cele 3 variante ultima este cea mai nasoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) baieti. somonul se face cu portocala si rosmarin. si de preferinta se lasa in baitz de pe o zi pe alta. ah. si cel mai bine iese la cuptor in tava si cu baitul aruncat peste el, si lasat sa fiarba in sucul ala. yummmyyyyy Pentru ca tot suntem off-topic de ceva posturi, imi permit in cateva fraze sa-mi exprim umila parere. Vrajitorule trebuie sa-ti spun ca sunt in dezacord cu tine. In general pestele nu se face in baitz pentru ca are o carne care nu se preteaza la fezandare. Are o structura proteica si lipidica diferita de porc, vita sau pui. Cu alte cuvinte grasimea si carnea este foarte instabila si se degradeaza rapid dupa ce necuvantatoarea isi da obstescul sfarsit, motiv pentru care, pestele trebuie gatit rapid iar baitul si pastrarea de pe o zi pe alta nu este indicat. Pestele are un sistem imunitar mult inferior mamiferelor, apa nu este cel mai prietenos mediu steril iar igiena interioara si exterioara se mentine prin parazitii pe care ii absoarbe, respectiv care-i colonizeaza solzii. Somonul este considerat un "peste gras" iar gatirea lui prin fierbere la cuptor pe langa faptul ca degradeaza grasimile care si asa sunt din belsug, schimbandu-i gustul si mirosul, nici nu il sterilizeaza convenabil. Cele 180-240 de grade din cuptor nu sunt la fel de eficiente ca 2000-2500 de grade de pe gratar. Eu il recomand pe gratar cu lamaie si cartofi natur exact asa cum l-au facut baietii (din pacate a lipsit lamaia) @Alex daca tu vii cu Jameson, eu aduc un Glenmorangie. Irish vs Scottish, triple vs double distillery. Eu merg pe mana scotienilor - sigle malt. Btw, celebrul Jameson al irlandezilor s-a nascut in Scotia Iar gheata pusa pe licoare este chiar o blasfemie inventata de americani Editat Iunie 30, 2010 de Vlad_N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 baieti. somonul se face cu portocala si rosmarin. si de preferinta se lasa in baitz de pe o zi pe alta. eu folosesc doar mega-baitz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 baaaaaaaaaaaa......da chiar ca nu aveti ce face!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 baaaaaaaaaaaa......da chiar ca nu aveti ce face!!!!!!!!!!! Iete ca a prins glas si lupul moralist. Pai ce vrem sa facem? Mobrele sunt unse si reglate, afara ploua, noi ne uitam la ele si ele la noi. Ia baga tu o bere pentru toata lumea diseara la Arc sa ne mai dregem necazul cu vremea asta "minunata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 ploua nu ploua eu tot trebuie sa ajung pe la arc diseara....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Pentru ca tot suntem off-topic de ceva posturi, imi permit in cateva fraze sa-mi exprim umila parere. Vrajitorule trebuie sa-ti spun ca sunt in dezacord cu tine. In general pestele nu se face in baitz pentru ca are o carne care nu se preteaza la fezandare. Are o structura proteica si lipidica diferita de porc, vita sau pui. Cu alte cuvinte grasimea si carnea este foarte instabila si se degradeaza rapid dupa ce necuvantatoarea isi da obstescul sfarsit, motiv pentru care, pestele trebuie gatit rapid iar baitul si pastrarea de pe o zi pe alta nu este indicat. Pestele are un sistem imunitar mult inferior mamiferelor, apa nu este cel mai prietenos mediu steril iar igiena interioara si exterioara se mentine prin parazitii pe care ii absoarbe, respectiv care-i colonizeaza solzii. Somonul este considerat un "peste gras" iar gatirea lui prin fierbere la cuptor pe langa faptul ca degradeaza grasimile care si asa sunt din belsug, schimbandu-i gustul si mirosul, nici nu il sterilizeaza convenabil. Cele 180-240 de grade din cuptor nu sunt la fel de eficiente ca 2000-2500 de grade de pe gratar. Eu il recomand pe gratar cu lamaie si cartofi natur exact asa cum l-au facut baietii (din pacate a lipsit lamaia) cred ca singura greseala care am facut-o e ca am zis de pe o zi pe alta. nu trebuie. e suficient 2-3 ore. si, stii ceva? asta e din seria: viata bate filmul. asa cum ti-am zis eu o fi contra chimiei dar e bun in draci. baieti. se termina ploile astea?cand ma gandesc ca de vineri in 2 sapt suntem la intrunire .... pfiuu.... si de sambata in una sunt pe transalpina (daca se opresc ploile) eu vreau ca duminica sa ma intorc pe ruta ocolitoare, adica pe aici: http://maps.google.com/maps?f=d&source...3.56781&z=9 ma conduce careva? ps: sper sa puteti vedea harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 eu vreau ca duminica sa ma intorc pe ruta ocolitoare, adica pe aici: http://maps.google.com/maps?f=d&source...3.56781&z=9 ma conduce careva? ps: sper sa puteti vedea harta Ohoo, vrei sa faci Siriul si Cheia intr-o zi la intoarcere? O sa fie ceva drum dar este si frumos mai ales ca urci spre Sacele. Curbele sunt stranse si in urcare. Eu te insotesc pe Siriu pentru ca Cheia o sa o facem la venire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Daca tot este sa fim off topic am si eu o intrebare :cand o sa fie gata site-ul nostru al V-Stromaniacilor?? se mai lucreza la el?..Acum si doua(merge netu ca naiba) foto din un pic de off-road ..mistretul la margine de lan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) si in 10 iulie vreau sa fac transalpina cu o tura lunga de 320 km http://maps.google.com/maps?f=d&source...778412&z=10 si daca nu o sa pot sau mi se va parea atunci prea mult o sa fac tura scurta de 240 km http://maps.google.com/maps?f=d&source...e=UTF8&z=10 eu as merge pe tura lunga. o sa vad asta avand in vedere ca transalpina e doar 120 km. restul e cancan (asfalt) Editat Iunie 30, 2010 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 si in 10 iulie vreau sa fac transalpina cu o tura lunga de 320 kmhttp://maps.google.com/maps?f=d&source...778412&z=10 si daca nu o sa pot sau mi se va parea atunci prea mult o sa fac tura scurta de 240 km http://maps.google.com/maps?f=d&source...e=UTF8&z=10 eu as merge pe tura lunga. o sa vad asta avand in vedere ca transalpina e doar 120 km. restul e cancan (asfalt) partea mai dificila dar mai frumoasa este rinca - obirsia lotrului asa ca nu te zgirci si fa tura lunga. ai grija la bolovani ca se misca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
optaru Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Pentru ca tot suntem off-topic de ceva posturi, imi permit in cateva fraze sa-mi exprim umila parere. Vrajitorule trebuie sa-ti spun ca sunt in dezacord cu tine. In general pestele nu se face in baitz pentru ca are o carne care nu se preteaza la fezandare. Are o structura proteica si lipidica diferita de porc, vita sau pui. Cu alte cuvinte grasimea si carnea este foarte instabila si se degradeaza rapid dupa ce necuvantatoarea isi da obstescul sfarsit, motiv pentru care, pestele trebuie gatit rapid iar baitul si pastrarea de pe o zi pe alta nu este indicat. Pestele are un sistem imunitar mult inferior mamiferelor, apa nu este cel mai prietenos mediu steril iar igiena interioara si exterioara se mentine prin parazitii pe care ii absoarbe, respectiv care-i colonizeaza solzii. Somonul este considerat un "peste gras" iar gatirea lui prin fierbere la cuptor pe langa faptul ca degradeaza grasimile care si asa sunt din belsug, schimbandu-i gustul si mirosul, nici nu il sterilizeaza convenabil. Cele 180-240 de grade din cuptor nu sunt la fel de eficiente ca 2000-2500 de grade de pe gratar. Eu il recomand pe gratar cu lamaie si cartofi natur exact asa cum l-au facut baietii (din pacate a lipsit lamaia) @Alex daca tu vii cu Jameson, eu aduc un Glenmorangie. Irish vs Scottish, triple vs double distillery. Eu merg pe mana scotienilor - sigle malt. Btw, celebrul Jameson al irlandezilor s-a nascut in Scotia Iar gheata pusa pe licoare este chiar o blasfemie inventata de americani ...si uite asa nu mai mananc nici peste. cheers m8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.